Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody, egy komoly TrueHD-s erősítőhöz már azért gondoskodni kell a hangcsillapításról is. Nem mindegy ám, hogy hová is rakod majd a hangfalakat és a csillapítót. De ez a felállás talán segít tovább lépni a rögös nagyfelbontás talaján:

Spoiler:

post-20-1265883928.jpg:)

Hozzászólás ideje:
Ezt kell megvárni.Két éven belül elérhető ára lesz.
Lesz az négy év is. Két múlva annyi lesz az ára, mint a mostani FUll HD készülékeké. Azaz a cikkben is leírt 280 ezer forint. Ez még nekem pl nem elérhető. :)
Hozzászólás ideje:
Sajnos nálam itthon nem működik a 3D, csak moziban. :)
Honnan tudod? Láttál már ilyen tv-t? Én remélem ősszel ki tudom majd próbálni, hogy milyen a vizuális hatása. :D Mondjuk az azért elgondolkodtató, hogy a szemüveg nélküli változatok térhódításáig kéne inkább várni, mert azért nem biztos, hogy marha kényelmes mindig szemüvegben tv-zni, főleg ha egymás után adnának 3D-s műsorokat. Egy-egy filmnél még oké, két órát elviseli az ember a használatát.
Hozzászólás ideje:
Nem a TV -vel van a baj, hanem a szememmel.
Lehet, hogy működne, hiszen a technológia a polarizációs megoldáson alapszik. :) Moziban is ezt láttad.
Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy működne, hiszen a technológia a polarizációs megoldáson alapszik. :) Moziban is ezt láttad.
A fókuszálással van baj, ami moziban nagy vászonnál megy, itthon viszont nem a kis távolság és képernyő miatt. Fene se akar duplázott képet nézni. :D
Hozzászólás ideje:
A fókuszálással van baj, ami moziban nagy vászonnál megy, itthon viszont nem a kis távolság és képernyő miatt. Fene se akar duplázott képet nézni. :)
Hogy veled mennyi baj van. :D Fiadra ütöttél hallod-e! :D
Hozzászólás ideje:
Lesz az négy év is. Két múlva annyi lesz az ára, mint a mostani FUll HD készülékeké. Azaz a cikkben is leírt 280 ezer forint. Ez még nekem pl nem elérhető. :)

Hát nem tudom hol láttál te enyniért full hd-s tv-t, de én az összes nagy helyen karácsony körül 100000-től láttam.Egy Samsung full hd-st is láttam 130000-ért.Persze biztos van 280000-ért is de már azért brutálisan lementek az árak.Különben nálam a lélektani határ egy tv-ért 100000 ft.

Hozzászólás ideje:
Hát nem tudom hol láttál te enyniért full hd-s tv-t, de én az összes nagy helyen karácsony körül 100000-től láttam.Egy Samsung full hd-st is láttam 130000-ért.Persze biztos van 280000-ért is de már azért brutálisan lementek az árak.Különben nálam a lélektani határ egy tv-ért 100000 ft.
Azok gondolom lcd-s kijelzőjüek voltak és 82 centi átmérővel. Olyat én is láttam 100 ezer körül. :D De ide 40 collos kell minimum :) :)
Hozzászólás ideje:
Azok gondolom lcd-s kijelzőjüek voltak és 82 centi átmérővel. Olyat én is láttam 100 ezer körül. :D De ide 40 collos kell minimum :) :)

Hát akinek nagy szobaja van....Nekem egy 82 centis fér be.

Hozzászólás ideje:

Oké, az árakról:

Nyíregyházi Media Markt:

40"-os (102centis) LCD TV Full HD felbontással és beépített MPEG-4 tunerrel, 145000 (SAMSUNG LE40B530)

50"-os (127centis) Plazma TV Full HD felbontással, MPEG-4 tunerrel, 198000 (LG 50PS3000)

Ennyit arról, hogy 280ezerért veszel Fullos HDTV-t.

Hozzászólás ideje:
Rendben cimbora, de nem 280 ezer... ha jól rémlik lent te ennyit írtál. :D
Igen annyit írtam, de azt idéztem a cikkből. :) Minden esetre nem sokat oszt vagy szoroz ennyi különbség. :)
Hozzászólás ideje:

Nekem 82centis Panasonic Wiera LCD-m van. Már kifutott széria és még csak nem is full HD-s... de mégis csodálatos képe van. Nem kell nekem hiper-szuper cucc, nekem az a lényeg, hogy jó legyen nem pedig az, hogy minőség mindenek felett, holott magam is szeretem a jó minőséget, csak sajnos a legjobb minőséget egyszerűen nem tudom megfizetni.

Hozzászólás ideje:
Nekem 82centis Panasonic Wiera LCD-m van. Már kifutott széria és még csak nem is full HD-s... de mégis csodálatos képe van. Nem kell nekem hiper-szuper cucc, nekem az a lényeg, hogy jó legyen nem pedig az, hogy minőség mindenek felett, holott magam is szeretem a jó minőséget, csak sajnos a legjobb minőséget egyszerűen nem tudom megfizetni.
Nem érted. Az alapok beégnek, szervíz igényesek. A Panák nem.
Hozzászólás ideje:
Nem érted. Az alapok beégnek, szervíz igényesek. A Panák nem.

Ezt nem is tudtam.Akkor amik kb 130 és 200000 között vannak azoknál minőségbeli különbség van a 280000-es-hez képest?Én azt hittem, hogy mindegyik nagyjából ugyanaz, csak a drágábbak nagyobbak és többet tudnak.Jó hogy írtad, erre majd figyelnem kell.Panasonicban nincs 200 alatt?Mintha láttam volna.

Hozzászólás ideje:
Ezt nem is tudtam.Akkor amik kb 130 és 200000 között vannak azoknál minőségbeli különbség van a 280000-es-hez képest?Én azt hittem, hogy mindegyik nagyjából ugyanaz, csak a drágábbak nagyobbak és többet tudnak.Jó hogy írtad, erre majd figyelnem kell.Panasonicban nincs 200 alatt?Mintha láttam volna.
Van 200 alatt. :)
Hozzászólás ideje:

Azt, hogy hanyadik generációs, meg hogy mit is tud a készülék, ne nagyon keverjük. Lehet, kapni egy-két generációval korábbi készüléket is olcsóbban, csupán a felszereltségében marad alúl a többihez képest, nem pedig minőségileg. ;) A Pana meg aztán egyáltalán nem arról híres, hogy pocsék árut dobna a piacra.

Hozzászólás ideje:
Azt, hogy hanyadik generációs, meg hogy mit is tud a készülék, ne nagyon keverjük. Lehet, kapni egy-két generációval korábbi készüléket is olcsóbban, csupán a felszereltségében marad alúl a többihez képest, nem pedig minőségileg. ;) A Pana meg aztán egyáltalán nem arról híres, hogy pocsék árut dobna a piacra.

Ha én vennék bizos hogy a legújabb generációs vagy az eggyel elöbbi kéne, hisz hosszú távra veszünk tv-t.Számítógépből sem veszünk ma már P4 procival ellátottat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.