Ugrás a kommentre

miro

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    67
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

miro összes hozzászólása

  1. miro

    Chapter 16: The Rescue

    Megerkezett amire ezer eve varok. Az erotol duzzado,a legyozhetetlen,a legnagyobb,a lazadok vezere,Obi wan es Yoda utolso remenye,az utolso jedi lovag. A Luke Skywalker,akit mindenki akart. A megerkezesetol kezdve tokeletes megvalositas. Ahogy az izgalom,a felelem,a zene,minden csucsra viszi. Melto volt hozza. Felnott a jelenet az O filmbeni legendajahoz.
  2. miro

    Chapter 10: The Passenger

    Ez a 10 reszbol hanyadik volt,amelyikben a vegen egy nagy foellenseget kellett legyoznie?
  3. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Igy van,illetve Bobat azzal tudod a legjobban azonositani. Nekem a Tattoinenal sosem volt gondom,ha van bolygo amit ujraznak,akkor az legyen ez. Ez a Star Wars egyik legfontosabb bolygoja. ( Plusz imadom,ugy lennek egyszer csapos ott,csak egy 4 oraba,heti 20orat.)
  4. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Elkepzelesem sincs,hogy mibol tudtal ezt leszurni,de rendben igazad van,koszi.
  5. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Volt,amit leirtal ez kb egy jo ketto perc. Maga az epizod nem szolt arrol,sot talan 7 epizod nem.
  6. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Legyen igy. Oriasi potencial van az egeszben. Kar lenne ha igy elbohockodnanak meg egy evadot.
  7. miro

    Chapter 9: The Marshal

    Nagyon extra tovabbra is a latvany,a hangulata 10/10,a kis visszautalasokat imadom,mando baszo mint mindig. De semmi nem tortenik benne. Sajnalom,hogy nem engedik el ezt az epizodikus vonalat,es teszik egybefuggove az egeszet kicsit,mert igy faek egyszeru lefolyasa van mjnden resznek,es ez mar a masodik evad. Kar.
  8. miro

    Cikkek a Star Wars-ról

    Csak kiderul azert hogy elkepzelesuk se volt szegenyeknek hogy mi legyen.. Osszetakolt szar.
  9. Le is esett hogy miért írom azt hogy elvileg? Nem,mi? A kollégád is így érvelt előttem. Csak ott még ez elfogadható volt,mert pozitív irányban viszi rose szerepét.. "szerepét"
  10. Na látod ezt én nem tudtam,vagy el is felejtettem hogy ez a fórum ezért van. Magyarázatot ad mindenre,köszönöm!
  11. Nagyon jó volt a szerepe,főleg amikor elmondta Reynek hogy mit csináljon vele,mert akkor megtud erősödni. De a legjobb az egészben hogy Ő volt az egész galaxis ura,a leghatalmasabb ember,sith. Majd összefekszik valakivel,AZ (!!!) aki a saját tanítványától félt hogy átveszi tőle az uralmatkereste a jediket mé gévek után is,ölte a gyerekeket,mindenkit aki erőérzékeny mert paranoiás az uralma miatt. Neki lett egy gyereke,aki tök leszarta hogy mi van vele,de hopppá akinek lett egy unokája,hoppááá erőérzékeny. Letaglózó élmény!
  12. Fu ez am egy nagy Spoiler volt.. Nem redditen! Csak elvileg igy van..
  13. Persze. Elvileg. Én csak leírtam hogy olyan fontos szerepe volt hogy a következő részben már nem is játszik. A nagy Finn imádadnak már nyoma se..Hála a jó Istennek.. Elvileg azért van benne egyáltalán, mert nem volt arcuk kiírni..Elvileg.
  14. Van értelme így van. Annyira sok hogy a Skywalker korában Ő volt a 859. statiszta.
  15. miro

    Értékeld a filmet

    Illetve a gyonyoru az hogy Palpatine Rey nagy apja. Tehat neki voltak leszarmazottjai. Ki? Fia,Lanya? Ja nem fontos,ne is ejtsunk rola szot,tok nem erdekes hogy AZ URALKODONAK voltak gyerekei,VALAKITOL. A film egyik nagy kerdese ami 2 es fel reszen at ivelodott ,egy olyan valaszt kapott ami nincs megmagyarazva sem. Tokeletes! Az meg hogy a vart Ren lovagok nem csinalnak semmit,es csapodnak a Finn,Poe fele 2d karakterekhez mar-mar varhato lehetett volna.
  16. miro

    Értékeld a filmet

    Kedvencem volt meg a csók,na ott kínomban már nevettem.. Lehet itt gyerekeskedni mint az ovodaba hogy nem tetszik amit irok,de az a helyzet hogy ha itt a forumon 2 random ember osszeallna is jobb trilogiat csinalt volna mint ami ez lett.. Amúgy Kylo meghal, ja mégse Kylo megint meghal,ja mégse Rey meghal, ja mégse Kylo végre meghal.. A végére már semmiféle érzést nem váltott ki belőlem. Azt hittem annál gázabb nincs hogy Rey már egy űrhajót is megtudott álliítani,aztán de,jött Palpatine és egy egész flottát megrázott.. Látszott hogy egy részben akartak egy trilogiát úja elkezdeni,és befejezni.
  17. miro

    Értékeld a filmet

    Olyan elmennyel gazdagodtam a film kozben amivel meg soha sem. Eloszor lattam olyan Star Wars filmet,ahol a hangosan karomkodnak,es gunyosan nevetnek a fullosan ullt terem eleg nagy szazalekan. Tokeletes lezaras volt szerintem. Tokeletes ehhez a trilogiahoz. A fejetlenseg,a kapkodas,a kiszamithatosag, es a nevetseges hangulat fokozas. A 8.resz ehhez szepen asszisztalt,csinalj valamit ugy hogy nincs Luke,nincs Han Solo,Leia van de a szinesz meghalt,a behozott szereplokbol 95%a 2dimenzios semmit nem tudtunk meg roluk. De legalabb foellenseg sincs. Sohajtottam egyet a kocsiban,es azt mondtam: ” Hala Istennek ennek is vege. “ Nagyon muvelt igazsagot hallottam. Lezart sztorit atvettek,ahol volt egy feher vaszon elottuk, 600.000 szin,annak minden arnyalata. Mindenfajta rajzolo eszkoz. Majd ok egy golyostollal rajzoltak egy f*szt.
  18. miro

    Chapter 7: The Reckoning

    Tökéletes rész volt. Izgalmas,látványos,voltak finomságok benne bőven. Történt benne végre valami. 3 percenként néztem az időt hogy csak még ne legyen vége. Sajnálom hogy a 7.részig kellett várni az első igazán kiemelkedő részre,kár a többi töltelék részért. Biztos volt hogy felpörög az évad végére,hisz a sorozatok így vannak felépítve,de ez nagyon látványos semmittevés volt az évad közepén. No,de Láthattuk most hogy ilyen amikor nem a Yoda baby étkezési szokásait kell nézni.
  19. miro

    Chapter 5: The Gunslinger

    Kit erdekel? Miert kinek csinaljak a sorozatot? Nem a nezoknek? Ja hat amugy eltalaltad. Ez,Illetve ennyi a foszall,mennek. Egyszeru,mint a te gondolkodasod. Ezert tudsz is vele azonosulni..
  20. miro

    Chapter 5: The Gunslinger

    Kalandok egy csecsemővel? Bocs,de szőrnyen hangzik. Viszont egy nagyon érdekes véleményt olvastam róla,amivel egyetértek: “ Most állásfoglalás nélkül írom, hogy teljesen más tónusnak tűnik ez a sorozat, mint amit eddig SW-nak neveztünk. Én ebből arra következtetek, hogy ez egy nagyon elnyújtott karakterdráma, mert ahogy itt valaki korábban utalt rá, Mando jelleme lesz a központi szál. Én úgy gondolom, hogy ez egy lassú sorozat marad, nem fognak magyarázni neked semmit. Ettől függetlenül rengeteg embernek fog tetszeni, és lehet, hogy olyanoknak inkább, akik nem imádták a filmeket. “
  21. miro

    Chapter 5: The Gunslinger

    Az első és a harmadik akkor inkább én így írnám.
  22. miro

    Chapter 5: The Gunslinger

    Legyen igy,csak ne az utolso resz utolso 20perceben..Csak Én azt vártam hogy lesz egy erős fő száll ami köré fog épülni a sztori. Ehelyett tényleg az első rész után akár lehetne a maival folytatni a sorozatot,ha valaki nem akarja megnézni a többi részt mert effektív semmi összefüggésük nincs. Amugy a Tattooine abrazolasaval engem megvettek. A kedvencem.
  23. miro

    Chapter 5: The Gunslinger

    Kezdem azt érezni hogy ennek a baby yodanak ( megtalálásának és megmentésének) igazából semmi nagy jelentősége nincs a történetben,és mi vártuk csak azt hogy majd kiderül hogy miért keresik,miért kell másnak,ki ő valójában,honnan van stb,de igazából a készítőknek nincs olyan különös tervük vele,csak ad egy kis keretet a sorozathoz,ami miatt minden részben elkalauzolnak bennünket egy új helyre,szinte különálló részenként. Azon kivül hogy aranyos,és itt a karácsony előtt el lehet adni majd 80 millió darab plüsst belőle mást nem igazán adott a sorozathoz ha a szívemre teszem a kezem.
  24. miro

    Chapter 4: Sanctuary

    Maradjon nem problena,de ahogy irod megkaptuk ezt a faktort mar,a tovabbiakbab engem nem fog ez lekotni h levest eszik vagy bekat.. Tortenjen vele vagy csinaljon olyat ami tovabb viszi a sztorit.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.