Jump to content

Max Stirner

Tag
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Semleges

About Max Stirner

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 01/01/2019

 • Nem
  Nem árulja el

Recent Profile Visitors

475 profile views
 1. Ezek után elvethetjük azt a teóriát, amely a piros rohamosztagosoknak a Finnel együtt küzdő lázadók szerepét adta. De legalább ebben a részben szinte biztosan szerepelni fog a sith! Mármint jelentősebb mértékben mint az előző kettőben.
 2. Engem pusztán reyloval le lehet kenyerezni. Ha benne lesz, akkor nem tervezek panaszkodni... #filmművészet #elvárásaim Na jó, én csak egy egyszerű rajongó vagyok, nem kritikus. Egy kis reyloért pedig még a sznobságomról is lemondok. Egy film erejéig.
 3. Annak fényében ami történt, Palpatine tisztelheti Vadert. Amikor még Anakin fiatal volt, Palpatine nagyon vágyott arra, hogy a sötét oldalra állítsa őt, tanítványaként. A mustafari eset után valamilyen mértékben csalódott tanítványában, de ennek ellenére sem adta fel. A sithek között az árulás egy normális, vagy talán méginkább: elvárt dolog. Vader sokáig nem akarta elárulni mesterét, és ebben eltért a többi sith tanítványtól. A hűség a birodalomban, a hadseregben nagyon fontos pozitívum, de ne felejtsük el, hogy a sithektől ez távol áll. Kihasználni mindent és mindenkit, a mestert addig
 4. Ha már szóba került a will, akkor én egy will to power címnek örülnék leginkább.
 5. Már nem él Skywalker. Az utolsó aki ezt a nevet viselte Luke volt. Persze, van még akinek Skywalker vér folyik az ereiben, de hacsak nem tér vissza Luke a IX részben és/vagy nem születik/született gyereke, a Sykwalker név kihal.
 6. Ez igaz. Be lehetne hozni Abelothot is de mit tenne hozzá? Mortisi szálat? Az egyensúly ellenségének megszemélyesítését? Arról nélküle is lehet mesélni. Még a rajzfilmsorozatban sem bukkant fel -talán nem is kánon-, ilyen szempontból nincs "előnye" bármilyen más abszolút-főellenféllel szemben. A csak filmeket néző rétegnek pedig akkor már a mortisi szálat is el kellene magyarázni, pedig így is maradt elég nyitott kérdés a IX. részre. Szerintem elvileg lehetséges a felbukkanása, de nem tartom valószínűnek.
 7. 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Igen5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animá
×
×
 • Create New...

Important Information