Jump to content

Max Stirner

Tag
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Semleges

About Max Stirner

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 02/11/2000

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Filozófia, Star Wars, Trónok Harca, Fizika, Hearthstone.

Recent Profile Visitors

164 profile views
 1. Annak fényében ami történt, Palpatine tisztelheti Vadert. Amikor még Anakin fiatal volt, Palpatine nagyon vágyott arra, hogy a sötét oldalra állítsa őt, tanítványaként. A mustafari eset után valamilyen mértékben csalódott tanítványában, de ennek ellenére sem adta fel. A sithek között az árulás egy normális, vagy talán méginkább: elvárt dolog. Vader sokáig nem akarta elárulni mesterét, és ebben eltért a többi sith tanítványtól. A hűség a birodalomban, a hadseregben nagyon fontos pozitívum, de ne felejtsük el, hogy a sithektől ez távol áll. Kihasználni mindent és mindenkit, a mestert addig követni, amíg a tanítvány elérkezettnek nem látja az időt az erőpróbára. Az hogy a fia iránti szeretet vezette Vadert az árulásra, mellékes. Az árulás ténye a lényeg, amit Vader érzelmei által vezérelve -teljesen helyes a sith világnézet szerint- megtett. Palpatine -már amennyiben túlélte- büszkeséget érezhetett, hogy a tanítványa végül eljutott ide, és büszkeséget még amiatt is, hogy azért Őt, a sith leghatalmasabb nagyurát mégsem tudta legyőzni.
 2. Igen, már tippeltem. The Reylo
 3. Ha már szóba került a will, akkor én egy will to power címnek örülnék leginkább.
 4. Már nem él Skywalker. Az utolsó aki ezt a nevet viselte Luke volt. Persze, van még akinek Skywalker vér folyik az ereiben, de hacsak nem tér vissza Luke a IX részben és/vagy nem születik/született gyereke, a Sykwalker név kihal.
 5. Mit gondolsz, hogyan születnek a kiborgok?
 6. Ez igaz. Be lehetne hozni Abelothot is de mit tenne hozzá? Mortisi szálat? Az egyensúly ellenségének megszemélyesítését? Arról nélküle is lehet mesélni. Még a rajzfilmsorozatban sem bukkant fel -talán nem is kánon-, ilyen szempontból nincs "előnye" bármilyen más abszolút-főellenféllel szemben. A csak filmeket néző rétegnek pedig akkor már a mortisi szálat is el kellene magyarázni, pedig így is maradt elég nyitott kérdés a IX. részre. Szerintem elvileg lehetséges a felbukkanása, de nem tartom valószínűnek.
 7. Vajon kék lesz-e a bőrszíne?
 8. 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Igen5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Nem16. Megemlítik a Whilleket: Nem17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Igen19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem 20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem21. Megalakul egy új Jedi rend: Nem22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Igen 23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Igen24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Igen 26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Nem27. Leia-nak offscreen halála lesz: Igen 28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen 29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Igen 30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem
 9. Vagy/és Kenobi tábornok barátnője. Nemsokára jövök én is a saját tippjeimmel!
 10. Mit szólnátok, ha mondjuk valamiben hasonlítana Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című regényéhez? Szerintem remek "rögtönzött Rogyion Romanovics Raszkolnyikovval" rendelkezünk Ren személyében.
 11. Bezony. Szerintem közel lehetetlen. Erre próbáltam utalni a "Fire!"-al. Ezt mondta Hux a híres beszéde végén a hetedik részben... Amúgy én azt mondom, hogy nem Kylo lesz a főellenség a 9. részben.
×
×
 • Create New...

Important Information