Jump to content

Max Stirner

Tag
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Semleges

About Max Stirner

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 02/11/2000

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Filozófia, Star Wars, Trónok Harca, Fizika, Hearthstone.

Recent Profile Visitors

214 profile views
 1. Ezek után elvethetjük azt a teóriát, amely a piros rohamosztagosoknak a Finnel együtt küzdő lázadók szerepét adta. De legalább ebben a részben szinte biztosan szerepelni fog a sith! Mármint jelentősebb mértékben mint az előző kettőben.
 2. Engem pusztán reyloval le lehet kenyerezni. Ha benne lesz, akkor nem tervezek panaszkodni... #filmművészet #elvárásaim Na jó, én csak egy egyszerű rajongó vagyok, nem kritikus. Egy kis reyloért pedig még a sznobságomról is lemondok. Egy film erejéig.
 3. Annak fényében ami történt, Palpatine tisztelheti Vadert. Amikor még Anakin fiatal volt, Palpatine nagyon vágyott arra, hogy a sötét oldalra állítsa őt, tanítványaként. A mustafari eset után valamilyen mértékben csalódott tanítványában, de ennek ellenére sem adta fel. A sithek között az árulás egy normális, vagy talán méginkább: elvárt dolog. Vader sokáig nem akarta elárulni mesterét, és ebben eltért a többi sith tanítványtól. A hűség a birodalomban, a hadseregben nagyon fontos pozitívum, de ne felejtsük el, hogy a sithektől ez távol áll. Kihasználni mindent és mindenkit, a mestert addig követni, amíg a tanítvány elérkezettnek nem látja az időt az erőpróbára. Az hogy a fia iránti szeretet vezette Vadert az árulásra, mellékes. Az árulás ténye a lényeg, amit Vader érzelmei által vezérelve -teljesen helyes a sith világnézet szerint- megtett. Palpatine -már amennyiben túlélte- büszkeséget érezhetett, hogy a tanítványa végül eljutott ide, és büszkeséget még amiatt is, hogy azért Őt, a sith leghatalmasabb nagyurát mégsem tudta legyőzni.
 4. Ha már szóba került a will, akkor én egy will to power címnek örülnék leginkább.
 5. Már nem él Skywalker. Az utolsó aki ezt a nevet viselte Luke volt. Persze, van még akinek Skywalker vér folyik az ereiben, de hacsak nem tér vissza Luke a IX részben és/vagy nem születik/született gyereke, a Sykwalker név kihal.
 6. Mit gondolsz, hogyan születnek a kiborgok?
 7. Ez igaz. Be lehetne hozni Abelothot is de mit tenne hozzá? Mortisi szálat? Az egyensúly ellenségének megszemélyesítését? Arról nélküle is lehet mesélni. Még a rajzfilmsorozatban sem bukkant fel -talán nem is kánon-, ilyen szempontból nincs "előnye" bármilyen más abszolút-főellenféllel szemben. A csak filmeket néző rétegnek pedig akkor már a mortisi szálat is el kellene magyarázni, pedig így is maradt elég nyitott kérdés a IX. részre. Szerintem elvileg lehetséges a felbukkanása, de nem tartom valószínűnek.
 8. 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Igen5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Nem16. Megemlítik a Whilleket: Nem17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Igen19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem 20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem21. Megalakul egy új Jedi rend: Nem22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Igen 23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Igen24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Igen 26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Nem27. Leia-nak offscreen halála lesz: Igen 28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen 29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Igen 30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem
 9. Vagy/és Kenobi tábornok barátnője. Nemsokára jövök én is a saját tippjeimmel!
×
×
 • Create New...

Important Information