Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Pont pár nappal ezelőtt adták le a koncertet az ATV-n éjszaka. Amúgy a Floyd is ott van a kedvencek között. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. A Tankcsapdához hozzászólnék.Elöszőr is a Mindenki vár valamit album abszólut nem poppos, hanem visszatértek a régi keménységükhöz.A 2003-as Élni vagy égni az inkább poppos.A zenéjük meg nem egysíkú szerintem már ha azt értjük alatta, hogy ha meghallod a zenét, akkor tudod a zenekart de nem tudod a szám címét mert szinte mindegyik ugyanaz.Na ez a Green Day.A Tankcsapda számokat viszont egyértelmüen meg lehet különböztetni egymástól.Nincs két egyforma ütemü.Pont ezért szeretem és tisztelem őket, hogy úgy tudnak újjítani, hogy mégis megmarad az a Tankcsapda feeling.És ne feledjük, hogy hárman játszák ezeket a számokat és a szöveg sem az, hogy "szeretlek a tengerparton...".Tudom, hogy az utóbbi időebn szinte a csapból is ők folynak, ezt én is bajnak érzem mert így elveszik a varázs, ha állandóan látni őket a tv-ben. Én úgy gondolom, ha Nyugaton születnek, akkor világsztárok.És ami nagyon fontos, nem játszák meg magukat(pl Lukácsot láttam már Borsodit inni). A koncerthez nem tudok hozzászólni, de Dec 15.-én voltam Pecsában, ott fergeteges volt a koncert.Jövőre meg megyünk Debrecenbe, mert a szülővárosukban állítólag nagyon kitesznek magukért. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. És ha már régi nagy rock kedvencek, akkor nekem az alábbi az egyik legnagyobb. Őket én is komálom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Amúgy meg marhára csípem Collins-t. Iszonyú jó showkat csinál a koncertjein Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Kár, hogy abbahagyta a koncertezést. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Kár, hogy abbahagyta a koncertezést. Már bánom hogy nem mentem el Pestre amikor ott nyomta. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. A Tankcsapdáról fórumokon olvastam hogy valakik szerint elmentek populáris irányba Sokat hallgattam az új albumot és azért kellett pár hallgatás mire képes voltam befogadni, sokszor pont a populáris zenék azok amiket nem tudok sehogysem, ezzel nem azt akarom mondani hogy "rádióbarát" zenét játszanak, hanem azt hogy ami rádióbarát az sokszor nekem nem barátoz. Azóta olvastam egy Lukács riportot, abban azt nyilatkozta visszatértek a kezdethez, ha ő mondja biztos, persze teljes mértékben ezt nem lehet megcsinálni hiszen fejlődtek azóta. itt a cikk kiemelném a cikkből ezt: ...a Connektor Rio száma, ami a R'N'R rugójához képest még kommerszebb dal, kézenfekvő lett volna a lehetőség, hogy ebből is klipet csináljunk és ezt is kiadjuk kislemezen a rádióknak, így könnyen lehetett volna, hogy egy "Szállj el kismadár" effektusba estünk volna bele Ezen mosolyogtam, pont a "Szálj el kismadár" volt az, ami miatt a Republic-ról leszoktam anno. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. NEm igazán a countryért vagyok oda, de Johnny Casht nagyon bírom. 2 napja néztem meg a walk the linet, és most láttam ezt a klippet. Ha van időtök nézzétek meg. Ezt a zenét, amit pár napja belinkeltél, mostanság majdnem minden nap hallom a Cegléd Rádión (vagy eddig is adták, csak nem tűnt fel ). Nagyon kellemes zene. Nem írnád le pár sorban, hogy miről szól? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. A Tankcsapdáról fórumokon olvastam hogy valakik szerint elmentek populáris irányba Sokat hallgattam az új albumot és azért kellett pár hallgatás mire képes voltam befogadni, sokszor pont a populáris zenék azok amiket nem tudok sehogysem, ezzel nem azt akarom mondani hogy "rádióbarát" zenét játszanak, hanem azt hogy ami rádióbarát az sokszor nekem nem barátoz. Azóta olvastam egy Lukács riportot, abban azt nyilatkozta visszatértek a kezdethez, ha ő mondja biztos, persze teljes mértékben ezt nem lehet megcsinálni hiszen fejlődtek azóta. itt a cikk kiemelném a cikkből ezt: Ezen mosolyogtam, pont a "Szálj el kismadár" volt az, ami miatt a Republic-ról leszoktam anno. Igen attól függ kinek mit mond.Valakinek a kemény az is ami másnak populáris.Én mondjuk elég elfogult vagyok velük mert a 2. kedvenc zenekarom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 17. (szerkesztve) Egyik régi nagy kedvencem! Oda voltam ezért a koncertfelvételért - 1991-ben. Szerkesztve: 2007. Január 17. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Bazz, innen már csak a tehéntrágya hiányzott volna a fejük fölül :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. (szerkesztve) Mekkora bulik voltak! Itt is mindenki jól érezte magát, repkedtek böcsülettel. Imádtam az Obituary-t, bár akkoriban életveszélyes volt death metal koncertre menni. Ráadásul 17 évesen. Tardy egy állat! Szerkesztve: 2007. Január 18. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Bulizóna, je-je-je! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Itt a Sepultura büntet. Na ez volt még nagy sláger anno. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. A művészi önkifejezés netovábbja De a borzasztó az, hogy igény is van rá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Ezek voltak a legjobb bulik, itt ki lehetett engedni a gőzt. A puhap*cs művészieskedő 'rockerek' bekaphatják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Éééééés a géppuskalábú Pete Sandoval! Hihetetlen gyors a manus. Talán csak Dave Lombardo mérhető hozzá. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Volt szó Phil Collinsról. Sussudio: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hogy Thripiót idézem: Az esélye annak, hogy egy ilyen énekes normális 1:3856987-hez. :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Volt szó Phil Collinsról. Sussudio: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Oldi itt egy másik remek csapat, a Paradise Lost. Remélem ők már megfelelnek az ízlésednek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Itt a Sepultura büntet. Ezekkel meg öcsém büntet engem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Huhhh ez nem a Dimmu Borgir? Az öcséd is begajdult. yoda: marha jó ez a film részlet. Melyikből van? Amerikai pszihó? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. (szerkesztve) Huhhh ez nem a Dimmu Borgir? Az öcséd is begajdult. Nem, ez Cradle of Filth. Egy kicsi ideig azért Borgírozott is. Szerkesztve: 2007. Január 18. - Rog Ertay Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. yoda: marha jó ez a film részlet. Melyikből van? Amerikai pszihó? Az az. Chris Bale óriási Akárhányszor meghallom a Sussudio-t, mindig ezek a képek ugranak be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Az az. Chris Bale óriási A legjobb! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Íme az én ízlésem : Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Ezt a számot annyira nem csipem tőlük, de a Back in Black az valami gigász egy lemez Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Hozzászólás ideje: 2007. Január 18. Még egy kis American Psycho. Ennek a számnak a filmben szereplő verzióját nagyon csípem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.