Hozzászólás ideje: 2009. Május 2.16 éve Szerző Múlt pénteken meglett és azóta kétszer már meghallgattam.Az "In Chains", a "Hole to Feed", a "Wrong", a "Fragile Tension", a "Come Back" és a "Miles Away / The Truth Is" a legbejövősebb számok róla. Remek album szerintem is. A koncerten is ott leszünk.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 2.16 éve Én nem tudom hogy megyek-e koncertezni. Jó lenne de olyan hülyén össze tudnak jönni ezévben a dolgok hogy semmi se biztos.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 2.16 éve Szerző Én nem tudom hogy megyek-e koncertezni. Jó lenne de olyan hülyén össze tudnak jönni ezévben a dolgok hogy semmi se biztos. Sajnos már nincs jegy.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 2.16 éve Sajnos már nincs jegy. Nem csodálom. Jó korán elkezdték őket eladogatni.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 7.16 éve Nem csodálom. Jó korán elkezdték őket eladogatni. Rog, lesz egy Depeche Mode koncert 2010. január 11-én a Papp László Sportarénában is, így ha érdekel, oda még el lehet jutni. Holnap kezdik árulni a jegyeket. Csoda, hogy ezt tőlem kell megtudnod
Hozzászólás ideje: 2009. Május 7.16 éve Hát ez most elégé homlokráncolós eset Odyra nézve. Tuti, hogy felvásárlásra törekszik, hogy aztán vérmes jegyüzérként haszonra tehessen szert.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 7.16 éve Pildi köszi az infót! Csoda, hogy ezt tőlem kell megtudnodA lényeg hogy megtudtam.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 11.16 éve Na ezt mondtam lipinek is. A repkedő bugyiknál és melltartóknál alább ne adják. Igaz Jaggeréknek van két évszázad előnyük minimum
Hozzászólás ideje: 2009. Május 11.16 éve a közönség soraiban félmeztelen lányok Biztos melegük volt Felemelő érzés lehet ennyi örjöngő ember előtt énekelni Szerkesztve: 2009. Május 11.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2009. Május 12.16 éve Biztos melegük volt Azt hiszem, én ezt a klipet kihagyom, majd ha meztelen jó pasik is lesznek, az már nekem is jöhet
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Na ezt mondtam lipinek is. A repkedő bugyiknál és melltartóknál alább ne adják. Igaz Jaggeréknek van két évszázad előnyük minimum Igen igen bár volt már olyan hogy "véletlenül" felrepült mellém egy melltartó! A gond akkor kezdődött mikor a feleségem visszanézte a videót Más. Kettő új számunkkal bementünk stúdióba. Ezeknek egy nagyon nagyon nyers még mixeletlen vátozatát itt , illetve itt meg tudjátok hallgatni
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Jó lesz ez lipi, csak így tovább. Melltartós dologtól meg szerintem ne tarts. Meg köll mutatni asszonynak, hogy melyik melltartó is izgat pontosan.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 13.16 éve Jó lesz ez lipi, csak így tovább. Melltartós dologtól meg szerintem ne tarts. Meg köll mutatni asszonynak, hogy melyik melltartó is izgat pontosan. :D Köszi szépen! A melltartóról meg azt mondtam, hogy "beépített statiszta" volt aki feldobta...................
Hozzászólás ideje: 2009. Május 22.16 éve Ízelitőként egy kis videó montázs míg elkészül a valódi klippünk. Katt
Hozzászólás ideje: 2009. Május 22.16 éve Nocsak! Vaszlavik Gazember...László is nálatok penget? Várjuk a klippet.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 22.16 éve Nocsak! Vaszlavik Gazember...László is nálatok penget? Várjuk a klippet. Gazember az egyszer biztos. Rendőr a lelkem
Hozzászólás ideje: 2009. Május 25.16 éve Susan Boyle újfent továbbjutott.Én már kezdem kicsit unni ezt a Susan Boyle-mániát. Ha bekapcsolom a tv-t az 100 hogy 20 percen belül bevágják valamelyik műsorba a videóját. Meg hát nem is azért lett annyira sikeres mert olyan rendkívüli hangja van (nyilván jó van neki), csak az átlagos kinézete miatt senki se feltételezné róla ilyen tehetséget.
Hozzászólás ideje: 2009. Május 26.16 éve Szerző Oldie és Frenkie! Csak, hogy szép legyen az álmotok! Jó kis power metal a 80-as évekből. Süldő koromban rongyosra hallgatom ezt a szalagot. Imádtam!
Hozzászólás ideje: 2009. Május 30.16 éve Kb ilyen szintű mesterművet várok el James Hornertől az AVATAR-nál is.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 7.16 éve Egy kis nosztalgia egyenesen az első emeletről: Szerkesztve: 2009. Július 5.16 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. Június 7.16 éve Szerző Jake. Remélem ennél csak jobb jön majd az avatarba. Ez nagyon gyenge.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.