Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Múlt pénteken meglett és azóta kétszer már meghallgattam.Az "In Chains", a "Hole to Feed", a "Wrong", a "Fragile Tension", a "Come Back" és a "Miles Away / The Truth Is" a legbejövősebb számok róla. Remek album szerintem is. A koncerten is ott leszünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Én nem tudom hogy megyek-e koncertezni. Jó lenne de olyan hülyén össze tudnak jönni ezévben a dolgok hogy semmi se biztos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Én nem tudom hogy megyek-e koncertezni. Jó lenne de olyan hülyén össze tudnak jönni ezévben a dolgok hogy semmi se biztos. Sajnos már nincs jegy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Sajnos már nincs jegy. Nem csodálom. Jó korán elkezdték őket eladogatni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. A nőnek nagyon jó énekhangja van Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Nem csodálom. Jó korán elkezdték őket eladogatni. Rog, lesz egy Depeche Mode koncert 2010. január 11-én a Papp László Sportarénában is, így ha érdekel, oda még el lehet jutni. Holnap kezdik árulni a jegyeket. Csoda, hogy ezt tőlem kell megtudnod Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hát ez most elégé homlokráncolós eset Odyra nézve. Tuti, hogy felvásárlásra törekszik, hogy aztán vérmes jegyüzérként haszonra tehessen szert. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Pildi köszi az infót! Csoda, hogy ezt tőlem kell megtudnodA lényeg hogy megtudtam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hát ezen szakadtam. Örömlányosan k*rva jó. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Vérprofik, és a közönség soraiban félmeztelen lányok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Na ezt mondtam lipinek is. A repkedő bugyiknál és melltartóknál alább ne adják. Igaz Jaggeréknek van két évszázad előnyük minimum Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. (szerkesztve) a közönség soraiban félmeztelen lányok Biztos melegük volt Felemelő érzés lehet ennyi örjöngő ember előtt énekelni Szerkesztve: 2009. Május 11. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Biztos melegük volt Azt hiszem, én ezt a klipet kihagyom, majd ha meztelen jó pasik is lesznek, az már nekem is jöhet Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Na ezt mondtam lipinek is. A repkedő bugyiknál és melltartóknál alább ne adják. Igaz Jaggeréknek van két évszázad előnyük minimum Igen igen bár volt már olyan hogy "véletlenül" felrepült mellém egy melltartó! A gond akkor kezdődött mikor a feleségem visszanézte a videót Más. Kettő új számunkkal bementünk stúdióba. Ezeknek egy nagyon nagyon nyers még mixeletlen vátozatát itt , illetve itt meg tudjátok hallgatni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Jó lesz ez lipi, csak így tovább. Melltartós dologtól meg szerintem ne tarts. Meg köll mutatni asszonynak, hogy melyik melltartó is izgat pontosan. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Jó lesz ez lipi, csak így tovább. Melltartós dologtól meg szerintem ne tarts. Meg köll mutatni asszonynak, hogy melyik melltartó is izgat pontosan. :D Köszi szépen! A melltartóról meg azt mondtam, hogy "beépített statiszta" volt aki feldobta................... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Ízelitőként egy kis videó montázs míg elkészül a valódi klippünk. Katt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Nocsak! Vaszlavik Gazember...László is nálatok penget? Várjuk a klippet. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Nocsak! Vaszlavik Gazember...László is nálatok penget? Várjuk a klippet. Gazember az egyszer biztos. Rendőr a lelkem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Susan Boyle újfent továbbjutott. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Susan Boyle újfent továbbjutott.Én már kezdem kicsit unni ezt a Susan Boyle-mániát. Ha bekapcsolom a tv-t az 100 hogy 20 percen belül bevágják valamelyik műsorba a videóját. Meg hát nem is azért lett annyira sikeres mert olyan rendkívüli hangja van (nyilván jó van neki), csak az átlagos kinézete miatt senki se feltételezné róla ilyen tehetséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Oldie és Frenkie! Csak, hogy szép legyen az álmotok! Jó kis power metal a 80-as évekből. Süldő koromban rongyosra hallgatom ezt a szalagot. Imádtam! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Azok a vad nyolcvanas évek! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Kb ilyen szintű mesterművet várok el James Hornertől az AVATAR-nál is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Egy kis nosztalgia egyenesen az első emeletről: Szerkesztve: 2009. Július 5. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Jake. Remélem ennél csak jobb jön majd az avatarba. Ez nagyon gyenge. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.