Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 3 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Muunilinst Szereplők: Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor Fordo - Andre Sogliuzzo CT-43/002 - Andre Sogliuzzo Az epizód Szerkesztve: 2012. Június 19. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Beindul az akció. Továbbra se túl szószátyárok a klónok, pár kézjelből mindent megértenek. Mondhatnánk vérprofin haladnak előre. Ahogy az egyik ARC elintézi a tankot arra még Rex is csak csettinteni tudna. A kis poénok ültek. Az a patkányszerű állat majdnem otthagyta a fogát, aztán meg Fordo pisztoly pörgetése Jangot idézte. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hát mit is lehetne mondani... ennél a Muunilinst 10-nél nincs sok badass-ebb klón osztag a galaxisban. Kölökként pont az ilyen részek miatt imádtam ezt a sorozatot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. (szerkesztve) Fordo keményen nyomja, Rex -ék elbújhatnak mögötte. Neki biztos nem hibás a genetikai kódja. Meglátszik, hogy első generációs klón. Melyik a CT-43 -as? Amelyik elintézi a tankot? Szerkesztve: 2012. Június 19. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Véleményem szerint ez a Muunilinst csodálatos bolygó. Remélem a TCW-ben is fel fog bukkanni egyszer (persze hasonló antik épületekkel). Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Fordo keményen nyomja, Rex -ék elbújhatnak mögötte. Neki biztos nem hibás a genetikai kódja. Meglátszik, hogy első generációs klón. Melyik a CT-43 -as? Amelyik elintézi a tankot? Ő az, akit lelőnek még az elején, amikor a mesterlövészek rájuk támadnak: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20070328140508/starwars/images/4/40/CT-43.JPG Remek fejezet ez is, nagyon jó a zene, a klónok coolak, bár egy kicsit személytelenek, a Muunilinst még mindig nagyon jól néz ki... Fordo is nem semmi pisztolyhős, szinte sohasem lő mellé. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Véleményem szerint ez a Muunilinst csodálatos bolygó. Remélem a TCW-ben is fel fog bukkanni egyszer (persze hasonló antik épületekkel). Ezt azért nem tartom valószínűnek, mert ugye felbukkan majd az... ...Onderon és ott is antik épületek lesznek, a TCW pedig nagyon ritkán ismétli meg magát a helyszínek tekintetében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Ő az, akit lelőnek még az elején, amikor a mesterlövészek rájuk támadnak De miért nem a kékek közül egyet nevesítettek? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. De miért nem a kékek közül egyet nevesítettek? Nem tudom, igazából azt sem, hogy miért pont ő kapott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Vagy a wikisek elírták. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. (szerkesztve) ... a klónok coolak, bár egy kicsit személytelenek, ... Szerintem, így van rendjén, hisz annak is szánták őket. "Jóval kevésbé önállóak, mint a mintaegyed. Minden parancsot gondolkodás nélkül végrehajtanak." Szóval nekem bejönnek így. Nagyon bírtam a kézjeleket. Ahogy suhogtak! Ahogy a "patkánygyík"-ra lő az egyik? Csúcs! Szerkesztve: 2012. Június 20. - csoli1138 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. (szerkesztve) Vagy a wikisek elírták. Nem elég hogy ő volt az egyetlen aki meghalt, de te még a nevét is el akarod venni? Szerkesztve: 2012. Június 20. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Szerintem, így van rendjén, hisz annak is szánták őket. "Jóval kevésbé önállóak, mint a mintaegyed. Minden parancsot gondolkodás nélkül végrehajtanak." Szóval nekem bejönnek így. Nagyon bírtam a kézjeleket. Ahogy suhogtak! Ahogy a "patkánygyík"-ra lő az egyik? Csúcs! Érzek egyfajta folytonosságot, fejlődést a későbbi klónokkal párhuzamban. Persze itt nem a katonákra mentek rá, de azért remélem, hogy Fordot látni fogjuk a TCW -ben is. Nem elég hogy ő volt az egyetlen aki meghalt, de te még a nevét is el akarod venni? Nem akarom elvenni, csak furcsálltam a dolgot. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Hozzászólás ideje: 2012. Június 20. Érzek egyfajta folytonosságot, fejlődést a későbbi klónokkal párhuzamban. Persze itt nem a katonákra mentek rá, de azért remélem, hogy Fordot látni fogjuk a TCW -ben is. Én is reméltem, ahogy Durge-t is. De Fordo helyett egy Alpha nevű klón lett, de mivel sok volt az A betűs főhős... Anakin, Ahsoka, Artoo, úgyhogy inkább Rexre módosították. Ahogy Durge helyett lett Cad Bane. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Nagyon cool, amit Fordo művel, de a Muunilinst 10 többi tagjára sem lehet panasz. Kíváncsi vagyok, Krell mihez kezdett volna velük. Fordo egyébként nagyon badass, szívesen venném a TCW-s feltűnését. Esély elvileg van rá, mivel a Coruscanti csatában még életben van. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. (szerkesztve) Szerintem nagyon jó epizód volt, tetszettek a nem túl bőbeszedű klónok akciói. Még a zene is passzolt ehhez a részhez. Véleményem szerint ez a Muunilinst csodálatos bolygó. Szerintem is marha jó, engem egy kicsit az ókori Hellászra emlékezted, vagy nem is tudom, mire. Lényeg, hogy szavaiddal élve csodálatos, szerintem remekül passzolt a csatához. Emlékeim szerint a TCW-ben nem volt ez a bolygó. Szerkesztve: 2014. Október 16. - DarthMaul31 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Emlékeim szerint a TCW-ben nem volt ez a bolygó. Sajnos nem, így a Muunilinst jelenleg non-canon bolygó. Remélem azért ez a státusz hamarosan változik, mondjuk már a Tarkin műben. Egyébként magát a bolygót Timothy Zahn találta ki A múlt kísértete című művében. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.