Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 6 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Rattatak Szereplők: Dooku gróf - Corey Burton Asajj Ventress - Grey DeLisle Blorga Anchor Blue Cauldron wampa Carl Crockagor Grunda Dolma Flalios Giant Flog Gladiator Henchman Jasper McKnives Kesivo Krutch Kulltu Kutta L8-L9 Mantoid Nilo Swyy'm-Ee Az epizód Szerkesztve: 2012. Június 24. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Az egyik kedvenc részem! Ventress első feltűnése. És persze hol máshol mint a Rattatakon? Remek az egész, ahogy próbálja megtéveszteni Dooku -t, és aztán a küzdőtéren mutatja meg mit is tud valójában. A végén kicsit megmosolyogjuk amikor azt állítja magáról, hogy sith. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Valahol el kell kezdeni Amúgy nekem is az egyik kedvenc részem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Azért érdekes belegondolni, hogy hova jut majd a kettejük kapcsolata. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. (szerkesztve) Inkább holnap akartam ezt megírni de amilyen eseménytelen ennek az Angol - Olasz meccsnek a második félideje, inkább megírom most. Én nem igazán kedvelem ezt a részt. Számomra ez inkább egy kijózanító pofonként hat a sok háborús rész közben. Ventress megjelenése sem igazán tetszetős, plusz az arénaharc egésze sem jön be túlságosan. Bár ez a sorozatból nem érződik, az EU szerint ez az epizód 2 hónappal a muunilinsti csata előtt játszódik. Dooku látogatásának oka hogy megfelelő jelölteket találjon a Droid Hadsereg Főparancsnoki pozíciójára. Biztos hallott egy rattataki "boszorkányról" aki miután lemészárolta a bolygó hadurait átvette a hatalmat Rattatak felett. A történethez hozzátartozik hogy Dooku egy hónappal a rarttataki kirándulása előtt vesztette el a főparancsnoki pozícióra szánt fő jelöltjét Sev'rance Tannt. És bár Sev'rance Tann nem kapcsolódik szorosan a történethez, félek hogy ha most nem említem, akkor valószínűleg nem lesz soha részletesebben kibontva a szerepe (az egész fórumon eddig KisKósa említette meg egyszer egy negyed mondatban), szóval Sev'rance Tann rövid életútja spoiler mögött Sev'rance Tann egy Chiss erő-érzékeny (női) tábornok volt (ez az EU-soknak többet mond), a Chiss Akadémián igen nagy tehetségnek számított. Egyenesen Thrawn admirális hívta fel rá Sidious figyelmét és mivel Sidiousnak úgy is szüksége volt egy ügyes katonai vezetőre, azonnal kapott az alkalmon, kihozatta a Chiss űrből és lepasszolta Dookunak azzal a paranccsal hogy tanítsa meg a sötét oldal praktikáira a veszélyes szépséget. Ugyan jó kiképzést kapott, inkább tábornoknak tartotta magát,mint sith tanoncnak. A Klón Háború elején Tann részt vett Geonózis védelmében ahol megölt egy Stam Reath nevű padawant és legyőzte a mesterét Echuu Shen-Jont. Később azt a parancsot kapta Dookutól hogy szerezze meg a Köztársaság (wookie-k) titkos fegyverét a Decimator-t. Számos győzelem után - amiket gyakran a frontvonalból vezetett - sikerült teljesítenie Dooku parancsát, és pluszba elfoglalt egy Magvilágbeli bolygót a Sarapin-t amivel sikerült káoszt teremtenie a Magvilágokban(de ezekről a csatákról KisKósa többet tudna mesélni). Azonban nem adatott meg számára hogy sokáig sütkérezzen a dicsőségben. A bolygókat amiket elfoglalt, szinte azonnal visszafoglalta Echuu Shen-Jon (a mester aki elmenekült a Geonózisról), és az ő új padawanja Naat Reath (a megölt padawan nővére) - megjegyzem, a bolygók védelmét nem Tann intézte. Tann és Shen-Jon végül egy Krant nevű bolygón találkozott ahol Tannak még először sikerült fogságba ejtenie Naat Reathot, de fénykardpárbajban alulmaradt a bosszúra szomjazó Echuu Shen-Jonnal szemben. Tann a párbajt 2 darabban fejezte be ("Maul stílusban" zuhanás nélkül) és ezzel véget ért a CIS egyik ígéretes tehetségének a pályafutása. A rákövetkező hónapokban Durge, Grievous és Ventress küzdött Sev'rance Tann egykori pozíciójáért. Szerkesztve: 2012. Június 26. - Nabopolasszar Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. (szerkesztve) Oh, örülök, hogy gondoltál rám, Nabopolasszar. Egy-két dolgot hozzá tudnék fűzni, de azok pusztán apróságok lennének, a lényeget, pedig szépen összefoglaltad, talán annyit, hogy a Sarapin azért volt fontos, mert egy jelentős "energiaszolgáltató" bolygó. Legalábbis én ezt olvastam, hogy milyen energiát értenek ez alatt, azt nem tudom megmondani. Iparvilág, ez a lényeg. És igen, az EU módosított ezt-azt a sorozat időrendjén, akadtak ellentmondások, bár ettől bőven el lehet tekinteni, ha a sorozatot csak úgy önmagában nézzük, miközben leülünk nosztalgiázni. Szeretem ezt a fejezetet, amúgy, nem semmi, hogy Ventress miket tud. Illúziót kelt az Erőn keresztül, szupergyors és erős. Persze a CW-ben járunk, itt mindenkinek el volt nagyolva a hatalma, de a zene nagyon jó. És bírom hogy minden kis gladiátornak van külön neve. Szerkesztve: 2012. Június 24. - KisKósa Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Sev'rance Tann mindössze abban a nem túl jól sikerült stratégiai játékban szerepelt, ugye? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Sev'rance Tann mindössze abban a nem túl jól sikerült stratégiai játékban szerepelt, ugye? OFF Igen a Star Wars: Galactic Battlegrounds-ban annak is a Clone Campaigns kiegészítőjében, de én csak "Age of Star Warsnak" hívom On Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. (szerkesztve) Szeretem ezt a részt is, persze az egész sorozatot tekintve elfogult vagyok. Nagyon vártam, hisz csak néhány poszter jelent meg annak idején a cw-hez és azokon Ventress olyan sejtelmesen a háttérbe volt rakva így nagyon vártam, hogy kicsoda ő, és mire számíthatunk tőle. Kedvnec momentum: egymás felé futás ezerrel...nyissz...monstrum összeesik! Előkukáztam a két posztert az archívumomból! http://imageshack.us/photo/my-images/269/clonewarsposterbg.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/441/cwposterbg.jpg/ Szerkesztve: 2012. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Nabo. Ne olvass annyi EU -t. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Nabo. Ne olvass annyi EU -t. Ezt speciel játszani kellett Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Assajj Ventress karaktere sokkal jobban tetszett ebben a sorozatban, mint a The Clone Wars-ban. Amikor Dooku szeme láttára kinyír egy csomó figurát ebben a részben, csak ámultam, bámultam. A kedvenc idézetem ebből a részből, amikor Dooku azt mondja Ventress-nek: "Úgy harcolsz, mint egy sith. Úgy öltözöl, mint egy sith. De te nem vagy sith!" Vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy ugyanez volt a mondanivalója. Egyébként Ventress fehérszeműként szerintem sokkal félelmetesebb, komolyabb, mint rendes szemgolyókkal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.