Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Chapter 13

2x03.jpg

Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews

Rendezte: Genndy Tartakovsky

Helyszín: Dantooine

Szereplők:

Mace Windu

Paxi Sylo

187 -es légió parancsnoka

Az epizód

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

WINDU!!!! :D Komolyan, ha minden Jedi ilyen lenne, akkor gyorsan véget ért volna a háború. Csak minden csatába elküldenek egyet, aki puszta kézzel szétveri a hadsereget. :D Egyébként érdekes, hogy ebben a sorozatban is csak Windu volt ilyen hatalmas. Bizonyára szerették a készítők a karaktert. :D

Poénokkal se állunk rosszul:

"Robbanássorozat a beltérben....rendszerhibák.....hééé" :lol:

A végén meg Paxi Sylo itatja meg a kitikkadt mestert a friss hideg vizéből. :D Nagyszerű jelenet ez is.

Hozzászólás ideje:

Na, a sokak által emlegetett rész. Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Bárgyú? Talán. Eltúlzott? Meglehetősen. Szórakoztató? Igen. Csak kár hogy sokan ezzel a résszel azonosították az egész CW-t

Hozzászólás ideje:

Nekem azért tetszik. Igazából olyan mint ha propagandafilm lenne az egész, hogy bátorítsák a köztársasági polgárokat és rettegjen a Konföderáció. :)

A kisgyerek a végén a kulaccsal... :D Amerika Kapitányék sem csinálták szebben anno a második világháborúban. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem azért tetszik. Igazából olyan mint ha propagandafilm lenne az egész, hogy bátorítsák a köztársasági polgárokat és rettegjen a Konföderáció. :)

A kisgyerek a végén a kulaccsal... :D Amerika Kapitányék sem csinálták szebben anno a második világháborúban. :)

Nem mintha propaganda film lenne, ez a Windu-s rész legalábbis még in-universe is egy a Lázadás-ra toborzó holovideó sorozat, amiről úgy tartják, hogy ez a kis gyerek készítette el: http://starwars.wikia.com/wiki/Paxi_Sylo

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Werebazs, nekem jó a helyesírásom, ez most véletlenül sikeredett így, talán egy nem szándékos space leütésnek köszönhetően. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, a sokak által emlegetett rész. Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Bárgyú? Talán. Eltúlzott? Meglehetősen. Szórakoztató? Igen. Csak kár hogy sokan ezzel a résszel azonosították az egész CW-t

Szerintem is jó és ez a lényeg. :) Ráadásul erre a csatára még a TCW -ben is utalnak.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is jó és ez a lényeg. :) Ráadásul erre a csatára még a TCW -ben is utalnak.

Melyik részben? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Werebazs, nekem jó a helyesírásom, ez most véletlenül sikeredett így, talán egy nem szándékos space leütésnek köszönhetően. :)

:lol: Bocs félreérthető voltam, igazából fel sem tűnt az az egy plusz szóköz. Azt akartam mondani, hogy ez a rész nem csak olyan mintha propaganda film volna, hanem konkrétan az, még in-universe is.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

A Brain Invaders elején. :)

Köszi :) Erre nem emlékeztem.

:lol: Bocs félreérthető voltam, igazából fel sem tűnt az az egy plusz szóköz. Azt akartam mondani, hogy ez a rész nem csak olyan mintha propaganda film volna, hanem konkrétan az, még in-universe is.

Ja értem, bocs, én voltam a hülye. :) Érdekes, amúgy, amit írtál. Ezt nem tudtam. Paxi Sylo akkor nagy lázadó lett? :) Remélem azért túlélte a Birodalmat a kölyök. :D

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Elkezdtem újra nézni a sorozatot, most fejeztem be ezt a részt. Hát Windu ebben és az előző részben hatalmas amit leművel. Őt kellett volna klónozni és akkor még virágozna a köztársaság. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.