Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyanúsan magas a "nem fogyasztok sört" aránya. :D Szerintem ma már más a helyzet. :) Újra is lehet szavazni, aki kedvet és erőt érez rá. :D

Bővült a kör Oldi-vel és Phobossal. :D

Hozzászólás ideje:

Ma bementem a Tescoba, és kifosztották szinte a pia részleget. :shocked: Békés habókos karácsonyt mindenkinek :lol:

Elvégre milyne karácsony az ha az ember nincs berúgva? :D :D

Hozzászólás ideje:

Én biztos nem leszek berúgva. :) Majd szilveszterkor iszok kicsit, de akkor is itthon leszek.

Én sem, csak hülyéskedtem. A szilveszteri buli viszont nálam lesz, ott meg hivatalból is innom kell. :D :D

Hozzászólás ideje:

Frenkie: Előreláthalóan most először nem leszek Karácsonykor berúgva. :lol:

Voltam orvosnál, mondta, hogy ki kell venni így is a tüdőmet, hogy legyen helye a májamnak :lol:

Hozzászólás ideje:

Frenkie: Előreláthalóan most először nem leszek Karácsonykor berúgva. :lol:

Voltam orvosnál, mondta, hogy ki kell venni így is a tüdőmet, hogy legyen helye a májamnak :lol:

Karácsonykor ne is. Az év többi napján viszont alig állsz a lábadon. :D :D Persze tudom Oldie beszélt rá anno a piára. :D

Hozzászólás ideje:

Majd szilveszterkor iszok kicsit, de akkor is itthon leszek.

Akkor kell is kicsit, de nálam még erősen képlékeny a szilveszteri elfoglaltság :)

Hozzászólás ideje:

Karácsonykor ne is. Az év többi napján viszont alig állsz a lábadon. :D :D Persze tudom Oldie beszélt rá anno a piára. :D

Na majd amikor megint rázendít a Kis kút, kerekes kútra... :P:D
  • 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nemrégiben ittam almasört, hát érdekes élmény volt. Kissé ecetes és nem éppen az a fajta sör amit lazán iszogatni lehet, de egyszer megéri megkóstolni.

Ezzel ellenben ittam egy nagyon jó kis iszogatós sört, a híres Budweisert. Iszonyú finom, pedig nem különösebben szeretem a cseh söröket. Nem a legolcsóbb fajta, de inkább iszok ezentúl kevesebbet. Ajánlani tudom. :)

Hozzászólás ideje:

Nemrégiben ittam almasört, hát érdekes élmény volt. Kissé ecetes és nem éppen az a fajta sör amit lazán iszogatni lehet, de egyszer megéri megkóstolni.

Ezzel ellenben ittam egy nagyon jó kis iszogatós sört, a híres Budweisert. Iszonyú finom, pedig nem különösebben szeretem a cseh söröket. Nem a legolcsóbb fajta, de inkább iszok ezentúl kevesebbet. Ajánlani tudom. :)

Köszi hogy kipróbáltad. :D Múltkor néztem boltban hogy valami angol cidar sör. Kb 900 ft-ért árulták csak nem mertem megvenni. Így nem is fogom. Gondolom az angolok isszák.

A Budweiser meg annyira jó hogy már fáj. Tavaly vettem egy tálcával mikor Tescoban le volt értékelve. A cseh sörök a felsőkategóriába tartoznak a némettel együtt. Staropramen(csapolva maga a gyönyör :D ), Pilsner Urqell, Krusovice stb... Alig várom Prágát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi hogy kipróbáltad. :D Múltkor néztem boltban hogy valami angol cidar sör. Kb 900 ft-ért árulták csak nem mertem megvenni. Így nem is fogom. Gondolom az angolok isszák.

A Budweiser meg annyira jó hogy már fáj. Tavaly vettem egy tálcával mikor Tescoban le volt értékelve. A cseh sörök a felsőkategóriába tartoznak a némettel együtt. Staropramen(csapolva maga a gyönyör :D ), Pilsner Urqell, Krusovice stb... Alig várom Prágát.

K Cidar? Azaz. :D A Tescoban 500-ért vágják most hozzád.

Tényleg ááá a Budweiser, csak ezután a többi sör már nem ugyanolyan. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amúgy nem is tudtam, ez a cseh Budweiser nem egyenlő azzal amit Amerikában lehet kapni, csak a neve ugyanaz. De attól még nagyon jó. :D

Hozzászólás ideje:

Nem a legolcsóbb fajta, de inkább iszok ezentúl kevesebbet.

Az ízén kívül akkor van még egy pozitívuma :)

Gondolom az angolok isszák.

Mi bajotok az angol sörrel? Amit mi ittunk ott, az finom volt :P

Hozzászólás ideje:

Az ízén kívül akkor van még egy pozitívuma :)

Mi bajotok az angol sörrel? Amit mi ittunk ott, az finom volt :P

Nekem semmi. De ha ecetízü az nem jó. Meg talán annyi hogy nem annyira szénsavasak. Kaptam szülinapomra angol sört és olyan volt mintha szénsavas bort ittam volna. Nekem a Guiness sem jön be(tudom az nem angol).

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hogy lehet a pálinkát szeretni?

És kb az összes magas alkoholtartalmú italt. Már egy kortytól a hideg ráz, és végigfut rajtam az undor. Egyáltalán nem tartozik a kellemes piálgatás kategóriájába nálam.

Azt hiszem gyerek vagyok még hozzá. :D

(az abszintot szerettem, egy kerek napig, míg meg nem ittam majdnem egy teljes üveggel és olyannyira KO voltam hogy rosszul se lettem :D)

Hozzászólás ideje:

Hogy lehet a pálinkát szeretni?

És kb az összes magas alkoholtartalmú italt. Már egy kortytól a hideg ráz, és végigfut rajtam az undor. Egyáltalán nem tartozik a kellemes piálgatás kategóriájába nálam.

Azt hiszem gyerek vagyok még hozzá. :D

(az abszintot szerettem, egy kerek napig, míg meg nem ittam majdnem egy teljes üveggel és olyannyira KO voltam hogy rosszul se lettem :D)

Nem szeretni kell. Le kell húzni és kész. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.