Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nem csak én, már többen is maratonoztunk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. (a RotK-ban pl. az, amikor Frodo és Samu ork páncélban sunnyogva bekerülnek egy halom ork közé... Az, hogy a rajongók meg fanyalognak, az csak azt jelenti, hogy szerintük egy könyv 100%-osan megfilmesíthető. Ez baromság, de próbáld megértetni velük. Ez azért került be a bővítettbe, mert a könyvben is szerepel, és végül is abból a szempontból jogos, hogy láttuk, nem csak úgy átsétáltak Mordoron, ahol aztán semmi inzultus nem érte őket a hegy felé, pedig máshol igen. Viszont szerintem is felesleges, nem is került be a mozis verzióba Ez valóban hülyeség, nem lehet egy könyvet teljesen filmre vinni, de azért a hangulata meg a történet ne csorbuljon túlzott mértékben Más kérdés, hogy ez kinél mit jelent Úgy emlékszem Dzséjt már vállalkozott egyszer erre Majd ő beszámol az élményeiről Dzséjt jól emlékszik, más is megnézte, én is, a megfelelő topikban írtam is róla Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. MissKarrde csak neked csak most Sam Worthington képek az Avatarból S.W. nagyon néz! S.W. vigyorog Mit szólsz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ezek valami VHS kópiáról vannak, Jake? :) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nem épp a legjobb minőség, de ez van Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Csak a végén nehogy az legyen, hogy Cameron bejelenti, hogy "Sorry men, de mérlegeltem és low budget kategóriába lépett a produkció. Csak és kizárólag VHS-re érkezik" Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Kamerás felvétel, nem csoda hogy ilyen a minőség. A Comic Conról valaki suttyóba felfilmezte a vetítést, de csak ennyit sikerült lekapnia. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. MissKarrde csak neked csak most Sam Worthington képek az Avatarból Mit szólsz? Lesznek itt még jó képek, szóval kivárom őket Amúgy köszi, hogy gondoltál rám Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Kár hogy még soká fog kiderülni hogy mit néz nagyon és hogy min vigyorog S.W.. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. The Expendables forgatási képek http://img196.imageshack.us/img196/1097/th...esdolphset1.jpg http://img512.imageshack.us/img512/7813/th...esdolphset2.jpg http://img196.imageshack.us/img196/6026/th...esdolphset3.jpg Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Eh, ezek még nagyon csupaszok Fegyvert nekik, minimum egy gatlingot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nem csak én, már többen is maratonoztunk. Mázlisták. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. The Expendables forgatási képek És a Film+ on lesz a film premierje? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ez valóban hülyeség, nem lehet egy könyvet teljesen filmre vinni, de azért a hangulata meg a történet ne csorbuljon túlzott mértékben Más kérdés, hogy ez kinél mit jelent Nálam egy könyvadaptáció csak akkor jó, ha a könyvnek minimum 80%-át visszaadják. És nincsenek benne gyökeres változtatások. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. És ez az Idő Kereke mennyire akció dús és kalandos? Hatalmas csatajelenetek találhatóak benne? Azért gondolom nem kis nehézség lesz filmre átültetni a sztorit. Valami komoly rendező kéne ide.. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. És ez az Idő Kereke mennyire akció dús és kalandos? Hatalmas csatajelenetek találhatóak benne?Azért gondolom nem kis nehézség lesz filmre átültetni a sztorit. Valami komoly rendező kéne ide.. Az első részben még nem, de a második résztől epikusabbnál epikusabb csatajelenetek jönnek. És mágikus összecsapások is Rand és a Kitaszítottak között. Hajaj, de még mekkorák. Viszont a párbeszédek és a leírások is hosszúak, szóval lehet majd rövidíteni bőven azoknál részeknél. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. (szerkesztve) És a Film+ on lesz a film premierje? Ez a nap legfárasztóbb kérdése. Ja. Ott lesz. Szerkesztve: 2009. Augusztus 4. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Ez marha jól fest. Katt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Jópofa Nem is rossz így Milo V Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. (szerkesztve) The Lovely Bones tréler http://movies.apple.com/movies/paramount/t...bones_h640w.mov http://www.worstpreviews.com/headline2.php?id=14554 Szerkesztve: 2009. Augusztus 5. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Ez egy fantasztikus film lesz, a Gyűrűk ura rendezője megmutatja, miért is ő a világ egyik legjobbja! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. (szerkesztve) Már nem elérhető a videó. No majd lesz még Nem kötözködni akarok, de azért mégis A Gyűrűk Ura helyesen Néha én is elírom, mert sietek Szerkesztve: 2009. Augusztus 5. - MissKarrde Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Már nem elérhető a videó. No majd lesz még Gondoltam hogy leszedik. Találtam még pár helyet ahol fönn van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. brigantis kamutréler Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. brigantis kamutréler Asylum-os trailernek pont jó lenne Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Asylum-os trailernek pont jó lenneEz annak jó ami. A brigantis reklámkapány része. Legalább már tudjuk hogy Hitlerék miféle filmet fognak a moziban lesni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Új AVATAR játékszer Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Pontosan Nyitott oldalajtók, zubbony félig kigombolva, Havanna szívar a száj sarkában, felstenclizett rohamsisak, mellényzsebre bigyesztett csaj fotója, laza rákönyöklés a fedélzeti gépágyúra.....Hadj szóljon! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.