JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Spoiler: Konkrétan amikor felébresztették. Egyrészről ki hozta őt volna vissua és gyanús volt, hogy járni se tudott. De már előtte is gyanakodtam mikor a videonaplóban egy pillanatra visszalátta magát. De attól függetlenül, hogy a Hatodik napon köszön vissza jő film volt azért. Amúgy az a csaj akit a fotelban látott az a lánya volt ha jól gondolom. JakeSully írta: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Ez nekem is leesett hamar, de a film nem attól jó vagy rossz, hogy ezt tudjuk-e. Ennél sokkal érdekesebb rájönni a többi dologra. Bár nem csodálom, hogy oldinak nem jött be annyira, ez nem dirr-durr mozi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ody Mandrell írta: Bár nem csodálom, hogy oldinak nem jött be annyira, ez nem dirr-durr mozi. Hülyeséget beszélsz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldfighter írta: Hülyeséget beszélsz.Nekem ez jött le eddig. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én meg azért nem jöttem rá, Spoiler: mivel azt olvastam egy helyen, hogy halucinál végig..Mondom jól van..de azért leesett a felénél.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Én meg azért nem jöttem rá, Spoiler: mivel azt olvastam egy helyen, hogy halucinál végig..Mondom jól van..de azért leesett a felénél.. Az lett volna az "igazi" ha így lett volna a végén Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Milliárdos Avatar Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Stúdiós kép az ÚJ avatár filmből!! És tényleg http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...pire_tla_01.jpg Szerkesztve: 2010. Január 3. - kudar Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. kudar írta: Stúdiós kép az ÚJ avatár filmből!! És tényleg Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Naaa ennek örülök. Annó én készítettem hozzá a feliratot szal nagyon oda vagyok érte. A történet adott, és trilógia lesz szóval nagyon nem lehet elrontani, legalábbis remélem. 1 film egy évad. Megoldaható. ^^ Ha a CGI rendben lesz, ami sajna nem Night erősége, akkor szuper lesz!! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én is láttam az összes részét, a kedvenc sorozatom. Bár ezzel a filmmel kicsit kétségeim vannak. Félek, hogy nem tudja majd vissza adni a sorozat hangulatát és elég nehezen tudom elképzelni, hogy a 22 részes évadot sikerül besűríteni egy max 2 órás filmbe. Az balsejtelmem van, hogy ez is hasonlóan fog járni, mint az Eragon filmváltozata: a történet és a karakterek fele megy a kukába és csak a fő történetszál marad a filmben, amivel elvesztené a lényegét az egész. A sorozatban pont az volt a jó, hogy azzal együtt, hogy minden részben haladt a sztori, mindegyik egy-egy különálló epizód volt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Dzséjt írta: Mind a Numbers, mind a Mojo 780 milliót ír, úgyhogy még én sem veszem biztosra. Igaz, a Numbers rendszertelenül frissít, a Mojo meg általában le van maradva két nappal (a legfrissebb adatuk is 1-jei), szóval akár már meg is lehet ma. Tessék Dzséjt most már elhiszed? http://www.the-numbers.com/movies/2009/AVATR.php Total US Gross $352,111,074 International Gross $670,200,000 Worldwide Gross $1,022,311,074 Cameron mindezt 18 nap alatt művelte a filmjével. Egek, jár neki a taps Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Lok Durd írta: Én is láttam az összes részét, a kedvenc sorozatom. Bár ezzel a filmmel kicsit kétségeim vannak. Félek, hogy nem tudja majd vissza adni a sorozat hangulatát és elég nehezen tudom elképzelni, hogy a 22 részes évadot sikerül besűríteni egy max 2 órás filmbe. Az balsejtelmem van, hogy ez is hasonlóan fog járni, mint az Eragon filmváltozata: a történet és a karakterek fele megy a kukába és csak a fő történetszál marad a filmben, amivel elvesztené a lényegét az egész. A sorozatban pont az volt a jó, hogy azzal együtt, hogy minden részben haladt a sztori, mindegyik egy-egy különálló epizód volt. Hát azért remélem megoldható. Jópár részt ki lehet szórni, ami csak FUN rész volt. Ha keményen csak a sztorira fokuszál, akk nem lesz baj. És jó pár Sokka poén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: csak Shyamalan el ne rontsa.. Remélem, nem fogja, bár nem ismerem a sztorit. Mindig figyelem, ha új filmje jön ki a fickónak, mert a régieket szerettem Avatar szépen gyűjti a zsét Pedig milyen kétségek merültek fel itt a fórumon, hogy vajon mennyit tud összekapni Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ody Mandrell írta: Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Én ebben bíztam, és most drukkolok, hogy első legyen. Egyébként sokan nem hitték, 6-700millát jósoltak. Cameron megcsinálta! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Remélem, jó lesz. Én még nem láttam a sorit, de a film előtt feltétlen megnézem. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) kudar írta: Hát azért remélem megoldható. Jópár részt ki lehet szórni, ami csak FUN rész volt. Ha keményen csak a sztorira fokuszál, akk nem lesz baj. És jó pár Sokka poén. Én az Iroh bácsi féle "poénokat" jobban díjaznám Azt amúgy tudtátok, hogy Dave Filoni volt a(z egyik) rendezője a sorozatnak? Állítólag az íróasztalán Plo Koon fénykardjának másolata mellet ott ül egy Appa figura Szerkesztve: 2010. Január 3. - Lok Durd Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Tenel Ka írta: Remélem, jó lesz. Én még nem láttam a sorit, de a film előtt feltétlen megnézem. Inkább kihagyom a sorit, akkor a film legalább maradéktalan élmény lesz, nem fogok azon morgolódni, hogy mit változtattak meg Már ha jó lesz a film Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ody Mandrell írta: Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Hááát Szerintem ő sem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én emelem a tétet, január végére meglesz a Titanic Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. MissKarrde írta: Inkább kihagyom a sorit, akkor a film legalább maradéktalan élmény lesz, nem fogok azon morgolódni, hogy mit változtattak meg Már ha jó lesz a film Engem mindig érdekel az eredeti cuccos is Még ha morgok is, de legalább látom, mit hoznak ki belőle. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldfighter írta: Én emelem a tétet, január végére meglesz a Titanic Azért egy hónap alatt már nem fog plusz 800 milliót termelni Vége a szünidőnek , gyerekek vissza a suliba, felnőttek irány dolgozni Sokan most vették ki szabadságukat, és mentek családostul Avatart nézni. Marha jó tették Cameronék, hogy december 18-at rakták meg premiernek. És azért január meg február nem dicsekedik érdekes filmekkel. Tehát szép hosszú időszak áll még előtte És ki gondolta volna az első hétvégén, mikor a hóviharok meg miegymás közrejátszott és szerény 77 millióval kezdett Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szűk három hét alatt kitermelte az egy milliárdot. No nehogymár a soron következő négy hétben ne kaparjon össze nyolcszáz millát? A nézők kilencven százaléka úgyis vissza fog menni minimum még egy előadásra Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Látva az adatokat szerintem George Lucas már elkezdte írni az SW EP 7-et 3D-ben forgatva Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Tenel Ka írta: Engem mindig érdekel az eredeti cuccos is Még ha morgok is, de legalább látom, mit hoznak ki belőle. Mindenképpen, mert bármit is csinálnak, sztem nem lesz olyan jó, mint a sorozat. Attól függetlenül, biztos jó lesz a film is. Karrde neked is ajánlom. Már az összes évad letölthető szinkronosan is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. JakeSully írta: Látva az adatokat szerintem George Lucas már elkezdte írni az SW EP 7-et 3D-ben forgatva Ha nem is az EP 7-et de szinte tutti, hogy körmöli a fejében a 3D-s Star Wars alkotását Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Lok Durd írta: Én az Iroh bácsi féle "poénokat" jobban díjaznám Azt amúgy tudtátok, hogy Dave Filoni volt a(z egyik) rendezője a sorozatnak? Állítólag az íróasztalán Plo Koon fénykardjának másolata mellet ott ül egy Appa figura Jó arc a csávó. Avatar és Clone wars! Helyes! Viszont Iroh bácsi kicsit másképp fog kinézni mint a mesében...inkább magas és vékony... (a lényeg h ruha alatt legyen kigyúrva mint állat XD ) Szerkesztve: 2010. Január 3. - kudar Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Dzséjt: köszi! Oldie: pont az jutott eszembe az Avatar tizedik percében, milyen jó lenne az EP3 vagy az EP4 nyitányát 3D-ben nézni. Lucas technológia iránti szeretetéből kiindulva nem lepne meg, ha újabb lendületet kapna a Star Wars 3D projekt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.