yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Azt nem tudjátok, hogy Keith Richard-ot tényleg beleírták e a filmbe mint Jack apját alakító karaktert? Úgy volt, hogy tekintettel arra, hogy Deep róla mintázta ugyebár a mozdulatait, tiszteletből őt kéri meg, hogy játsza el az apját A másodikban tuti nem lesz benne, mert a Rolling Stones turné ütközött a forgatással. A harmadik részhez még mindig forgatnak, úgyhogy talán oda még beférhet. Minden a Stonestól függ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nekem lenne még egy kérdésem: olyan trailer nincs, amit gépre le tudnék menteni? Csak mert ez igencsak szaggat Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Én se láttam eddig, viszont Priest írásán felbuzdulva ma kivettem az első részt, és most neki is fogok állni megnézni, hogy aztán izgatottan várhassam a második részét. Azon kevés filmek közé tartozik, amit eredetiben megvettem dvd-n. Már premier nap. Jobban mondva öcsém Pestre járt dolgozni, és őt zavartam be érte a MM-ba Gondolom, angolul nézted (azt hiszem, máshol már írtam, hogy ennek a filmnek a szinkronja egy kész borzalom, ezért is vagyok egy kicsit elkeseredve, hogy szinkronnal kerül a moziba, félek tőle, no de reménykedem még egy feliratos kópiában). Örülök, hogy ennyire tetszett a film, most már Te is várod velünk együtt a következőt Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. http://disney.go.com/disneypictures/pirates/ én aszem innen szedtem le Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. (szerkesztve) A Dominóban többet megmutat na Jaaaaaaaaaaa! Szerkesztve: 2006. Július 6. - kudarmubat Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nekem innen nem sikerült Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Azon kevés filmek közé tartozik, amit eredetiben megvettem dvd-n. Már premier nap. Jobban mondva öcsém Pestre járt dolgozni, és őt zavartam be érte a MM-ba Gondolom, angolul nézted (azt hiszem, máshol már írtam, hogy ennek a filmnek a szinkronja egy kész borzalom, ezért is vagyok egy kicsit elkeseredve, hogy szinkronnal kerül a moziba, félek tőle, no de reménykedem még egy feliratos kópiában). Örülök, hogy ennyire tetszett a film, most már Te is várod velünk együtt a következőt Én szinkronnal néztem, és nagyon is tetszett! Szerintem jól eltaláltak a hangok, és mivel nem láttam még angolul, a félrefordítások nem tűnhettek fel. Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nekem innen nem sikerült Donát. Van flashGeted Donát? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. negatív. Többször próbáltam feltenni, mindannyiszor vírus miatt leállítatta a gépem. Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. negatív. Többször próbáltam feltenni, mindannyiszor vírus miatt leállítatta a gépem. Donát. Akkor nem hiszem hogy tudok segíteni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Májusban még Priest belinkelt egy szuper jó trailert, később ugyanezt adták a moziban. Csak éppen 42 mega. Meglesem, hátha megtalálom és használható még. Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. (szerkesztve) OK Szerkesztve: 2006. Július 6. - Ander Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Én szinkronnal néztem, és nagyon is tetszett! Szerintem jól eltaláltak a hangok, és mivel nem láttam még angolul, a félrefordítások nem tűnhettek fel. Akkor próbáld meg egyszer angolul. El fogsz ájulni a különbségtől, főleg, ami J.Deppet illeti. Az eredeti utánozhatatlan, a szinkronja max. halvány másolatnak tekinthető (rosszabb, mint Anakin szinkronja!!)! Vagy még annak sem. Orlando Bloom Frodó hangján Egyik kedvenc elrontott poén: Will és Sparrow sasolják a hajókat. Will: Elrabolunk egy hajót? Azt ott? Sparrow: Átvesszük a navigálását. Hajózási szakkifejezés. Szinkronban hallhattad. Aztán elkötik az Interceptort. Ami durva: Barbarossa kapitány Barbossa kapitány helyett Na mindegy, ez az egyik vesszőparipám, ha szinkronról van szó Elnézést a szinkron szeretőktől, de sajna ez a véleményem. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Renassiance trailer: http://www.cinemas-online.co.uk/content/ru...aissance_hi.mov Én sem tudtam mi ez, amikor megnéztem... De jónak tűnik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Némi adalékanyag egy korábbi Szellemírtók témához...Szóval ha minden igaz lesz harmadik rész, de most még csak a forgatókönyvnél tartanak és sajnos Dan Aykroyd aki írja nem kapott még pénzt a forgatáshoz :S A film 2008-ra van kihírdetve Ghostbusters in hell címmel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Ezt linkelte be anno Priest. Lassan jön el, mert nagy méret (42 mega), ellenben nagyon jó minőség (mozis trailer). Mov-ban van, el lehet menteni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hollywoodland trailer: http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll...qtw=480&qth=300 Bocs a sok trailerért, de ez is jónak tűnik... Igazi klasszikus noir szaga van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Kicsit lassú nálam a net, így lassan jövögetnek ezek a trailerek. Nekem ez is tetszik, kivéve a kezdő képeket. Talán jó lesz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nem hagyom még abba Illusionist trailer: http://movies.aol.com/movie/the-illusionist/25062/trailer Kicsit gagyi felbontás, de a film megint jónak tűnik... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Kicsit lassú nálam a net, így lassan jövögetnek ezek a trailerek. Nekem ez is tetszik, kivéve a kezdő képeket. Talán jó lesz. Érdekes... Bár elég horrorisztikusnak tűnik helyenként Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nekem lenne még egy kérdésem: olyan trailer nincs, amit gépre le tudnék menteni? Donát, próbáld itt: http://www.comingsoon.net/films.php?id=6175 Én innen szedtem letöltésvezérlőt: http://www.internetdownloadmanager.com/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Illusionist trailer: Nem akar működni A másik kettőt meg tudtam nézni, az első nagyon érdekes így elsőre, a második pedig egy remek kis mozinak tűnik Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Végre Norton is hallat magáról. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Orlando Bloom Frodó hangján Na azt azért igazán ne hozd fel hibának, hogy Orlando Bloom Frodó hangján szólal meg, mert az két külön dolog. Sajnos nem jut minden szinésznek saját szinkronhang, így néha kénytelenek vagyunk két totál különböző karakternek ugyan azt a hangot hallani. Szóval ez csomó keresése a kákán, nem hiba. Szerintem Sparrow magyarhangja illik a karakterhez, mint mindenki másé, bár Depp hangja valóban jobb (mint mindenki másé), de hát az a valódi hangja, szóval mint mindig is mondtam, jobb sose lehet az eredetinél a szinkron. A poén kihagyásával egyet értek, nem szép dolog az ilyen, viszont nekem sem a magyar, sem az angol nem tűnik poénosnak ennél a résznél. Nagyobb baj, hogy mikor Sparrow és Will befejezik a párbajukat és Jack ráfogja a stukkert Willre, azt mondja magyarul, hogy "Nem akarlak lelőni." Míg angolul azt mondja, hogy "Ez nem neked tartogatom." Dehát félrefordítások mindig lesznek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Ander kössz, de már MissKarrde segítségével csordogál lefelé a trailer. A letöltésvezérlővel legfeljebb holnap fogok próbálkozni, ma már fáradt vagyok, de köszönöm a segítséget Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Végre Norton is hallat magáról. Már ideje, egyik fő kedvenc színészem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Dzséjt, amit írtál, az oké. Az idegesít fel állandóan, hogy ebben a filmben sorozatos szinkron hibák vannak. Fordítás, hangok, stb. Minden "összejön", ami nagyon rontja az összképet nálam. Ha csak egyféle lenne, nem morognék annyit miatta Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Én mindig röhögok Csőre Gábor(Frodó) szinkronjain, mindig Eric Cartman jut róla eszembe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.