Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Miss: Szóval nemcsak éreztem kicsit gyengécskének Knightley-t? Sparrow valóban nem olyan sokkal több, mint az első részben volt, de ez az alakítás frenetikus Johnny Depptől. Olyan arcjátéka van, és olyan remekül játszik... A vége? A VÉGE?! Az ODABASZÓS Nem tudom hogy másznak ebből ki az alkotók, de érdekes lesz. Tedd fel a kérdéseidet, hátha tudok egyre-kettőre választ, bár nem valószínű Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. A Duna Pláza nem adja feliratosan a filmet(POTC2)? Csak a Momban adják feliratosan, a digitális teremben. Sajna csak átszállással tudtam odamenni, ráadásul mindenféle pótló buszok vannak. A 4,6-os vonalán is és a 2-es metró vonalán is. Számítani lehet némi káoszra, nekem volt benne részem tegnap Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) Donát, nagyon jó kis kifejezést írtál a film végével kapcsolatban, tényleg olyan Nagggyon-nagyon érdekes lesz, hogyan fognak ebből kimászni vagy belemászni SPOILER ON Az egyik a kockajátékra vonatkozott, azt végül leírtam. A másik, ami nagyon érdekel, hogy mi a fenének mentek el a film végén Tiához újra? Erre azóta sem jöttem rá. Persze tudjuk, hogy végül mi lett az értelme ( ), de mi volt a kiváltó oka? SPOILER OFF Depp frenetikusan játszik a hangjával is, ezért voltam hajlandó majd negyven fokban átszelni fél Pestet, csak hogy eredeti hanggal halljam Az felülmúlhatatlan. Ja, és pont tegnap olvastam az Exites újságban, hogy szerintük is sz** a szinkron. Szerkesztve: 2006. Július 21. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) SPOILER Szerintem nem volt olyan vészes a szinkron... bár voltak benne érdekességek. Pl. mikor Orlando mondja, hogy "Nem megyünk el Jack nélkül". Aztán meglátják Sparrowt, amint az egész törzs üldözi őt, és akkor hozzáteszi: "Na húzzunk innen". Szerintem sokkal poénosabb lett volna így megoldani: "Nem megyünk el Jack nélkül... felejtsétek el, amit mondtam!" De amúgy nem volt vészes A kocka... hát mi anno játszottunk ilyet, Bash-nak hívtuk, de csak két kockával, és már rég. Nem igazán tudom feleleveníteni a szabályait, szóval inkább nem mennék bele. A Tiás kérdés érdekes. Talán azért mentek oda, hogy beszámoljanak az eseményekről. Vagy hogy hát ha ő tud valamit mondani. És tudott A majom jó helyre került Donát Szerkesztve: 2006. Július 21. - Csabai Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. SPOILER ON Addig nyugodtan mondhatod, hogy nem vészes, amíg nem láttad felirattal, eredeti hanggal A feliratban azt mondja itt Will, hogy Mire várunk? Nekem ez tetszett. Hát igen, feliratban minél rövidebb a szöveg, annál jobb. Egyébként az ötleted nem rossz Lehet, hogy tényleg azért mentek Tiához, jó ötlet. Legalább együtt szomorkodtak és nem hiába Szerintem is jó helyen van a majom nála, de hogy miért nem lehet megölni a majmot, az már csak egy apró részletkérdés SPOILER OFF Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. SPOILER Igen, nekem már a filmközben is feltűnt a majom kérdése, hiszen az átok megszűnésével neki is kampeca kéne hogy legyen egy-egy golyótól. És könnyen lehet, hogy ez a kulcsa Barbosa kérdésnek is (akkor most így hívják a kapitányt?). Az első részben ugye lelövik a kapitányt, és vérzik is, mondja, hogy olyan hideg, szóval nagyon úgy tűnik, hogy meghalt... lehet, hogy emez az ikertestvére SPOILER Donát Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. SPOILER ONAddig nyugodtan mondhatod, hogy nem vészes, amíg nem láttad felirattal, eredeti hanggal A feliratban azt mondja itt Will, hogy Mire várunk? Nekem ez tetszett. Hát igen, feliratban minél rövidebb a szöveg, annál jobb. Egyébként az ötleted nem rossz Lehet, hogy tényleg azért mentek Tiához, jó ötlet. Legalább együtt szomorkodtak és nem hiába Szerintem is jó helyen van a majom nála, de hogy miért nem lehet megölni a majmot, az már csak egy apró részletkérdés SPOILER OFF Akkor ez most mindenkinek nagyon-nagyon fontos!!!!!!!! Tessék rendessen végignézni az első Pirates-t!!!! Ugyan is a stáblista után folytatódik a film! És fontosabb a jelenet mint hinnétek! Jah és a 2 is folytatódik a stáblista után! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Aki esetleg nem tudja megnézni az első legvégét szóljon. Elmesélem mi történik, de inkább nézzétek meg! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. THE CHILDREN OF MEN trailer! (akik láttáka filmet el vannak halva tőle!) http://www.apple.com/trailers/universal/childrenofmen/ A mutáns teknősök visszatérnek-akár még jó is lehet! http://www.apple.com/trailers/wb/teenagemutantninjaturtles/ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Húúú, az egyet most így hirtelen nem tudom előkeríteni, de megpróbálom. Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Aki esetleg nem tudja megnézni az első legvégét szóljon. Elmesélem mi történik, de inkább nézzétek meg! A második rész végét meséld el, légy szíves, mert nem vártam meg a stáblista végét (mennem kellett utazás miatt) Az első rész vége rémlik, mert láttam, de régebben. Na most akkor megnézem gyorsan még egyszer. Donát, ha érdekel, szólj, és beírom, hogy mi történik az első film végén. A kapitány neve Barbossa Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. De azt mondtad, megnézed még egyszer a kettőt, akkor meg tudod lesni a végét is, nem? Aha, légyszi írd be. Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) Valóban, erről közben elfelejtkeztem No, akkor meg fogom sasolni a végét rendesen a második nézéskor. De hogyan felejthettem el az első végét, hiszen anno láttam is !!! És lestem nagy szemekkel akkor. Mégis kiment a fejemből, de most, hogy Priest figyelmeztetett rá (köszi szépen ), rémlett. Gyorsan meglestem. Feketével írom, mert utalás van benne: A végén a stáblista után, a magára hagyott kincses ládához odaúszik a majom, és kivesz egy érmét. A ládát sajna illetékesek nem zárták le. Utána rögtön csontvázzá változik, de végül is csak a majom vesz az aranyból, így elvileg csak ő lehetne elátkozott. Mert szerintem újra indul a "játék". Barbossa holtteste meg ugye ott van. De hát halott, és attól még elvileg nem éledne fel újból, hogy megint működik az átok. Az előző átkozás szerintem azzal, hogy visszarakták a cuccot, megszűnt. Vagyis Barbossa meghalt, és most új "átokkör" van. De attól még történhetett valami, amiről mi nem tudunk, és majd kiderül jövő májusban Esetleg a majom a kezébe rakott egy érmét, amit nem mutattak nekünk, mert lelőnék a poént. Vagy a második rész stáblistája után kiderül ez is. Na de hogy került a majom Jackékhez? És Jack honnan tudja, hogy halhatatlan? Remélem, hamarosan megyek a második nézésre, mert kérdés kérdés hátán Szerkesztve: 2006. Július 21. - MissKarrde Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. A második rész végét meséld el, légy szíves, mert nem vártam meg a stáblista végét (mennem kellett utazás miatt) Az első rész vége rémlik, mert láttam, de régebben. Na most akkor megnézem gyorsan még egyszer. Donát, ha érdekel, szólj, és beírom, hogy mi történik az első film végén. A kapitány neve Barbossa Nem Barbarossa? Akit Jeffry Russh játszott? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm Ez valóban nagyon érdekes! Donát Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Köszönöm Ez valóban nagyon érdekes! Donát Ez kinek szól? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Missnek Ami Barbossát illeti. A félrefordítás miatt lett BarBARossa. Ha jól tudom Donát Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Missnek Ami Barbossát illeti. A félrefordítás miatt lett BarBARossa. Ha jól tudom Donát Tényleg? Ezt jó tudni.Köszi. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Nee, valószínűleg a buzicowboy Heath Ledge lesz az új Batmanben Joker... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. A 4,6-os vonalán is és a 2-es metró vonalán is. Számítani lehet némi káoszra, nekem volt benne részem tegnap Hehe. Én tegnapelőtt vettem két Thrawn-könyvet mielőtt felszálltam a délutáni margithídi dugónak nekivágó buszra Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. The Fountain trailer: http://www.apple.com/trailers/wb/thefountain/hd/ Érdekesnek látszik. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. (szerkesztve) The Fountain trailer:http://www.apple.com/trailers/wb/thefountain/hd/ Érdekesnek látszik. Az is lesz! Kubrick 2001-e és Scott Blade Runner-je óta a Children of Men és a Sunshine (és persze ez) lesznek az első igazi csi-fi-k!!!!! Hál' Isten! Már nagyon hiányoztak Szerkesztve: 2006. Július 22. - Priest Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Érdekesnek látszik. Ez valóban impresszív! Főleg a korok közötti párhuzam. Várjuk szeretettel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. The Fountain trailer: Ígéretesnek tűnik Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. (szerkesztve) Pirates 2 Na, tegnap láttamoztam a cuccost. Végül is azt hozta, amit vártam. Nem kevesebbet, de sajna nem is többet. Jó dolgok: pár zseniálisan eltalált pillanat, Depp (amikor mókázik), Davy Jones (a megvalósítása tökéletes, bár Barbossa remek humora azért hiányzott), látvány. Rossz dolgok: túl hosszú (legalább fél órával hosszabb, mint kellene), elhibázott tempó, több gyenge poén, és a vége felé túlságosan el szeretne komolyodni, hiányzik belőle az első részben végig jelenlévő humor. Magyarul, indokolatlanul komolyan veszi magát, olyan irányba szeretné kiterjeszteni a sztorit, ami nálam nem egyeztethető össze az első rész végig kissé önironikus hangulatával. És picit Depp is beleszürkül abba, hogy a vége felé nincs sok lehetősége komédiázni. Most, hogy visszagondolok rá, egyáltalán nem tetszett, ahogy lezárták a filmet... Na persze az utolsó belépőnek örültem, és bizakodásra adott okot a következő részre. Összességében azért szórakoztatott. Nem fogom gyakran nézni, de egyszer moziban megérte megnézni. 7/10. Az év igazán ütős cuccai ősztől jönnek A végére egy kis spoiler, mert nem tudom magamban tartani: Az Elizabeth-Sparrow vonal nagyon irritáló és erőltetett. Ja, és mi volt ez a hihetetlen pátosz amikor Sparrow-t elnyelte a Kraken? Annyira túllihegték a dolgot, úgy értem, mindenki tisztában van vele, hogy Jack Sparrowról van szó és vissza fog térni... Komolyan elvárják, hogy ezzel érzelmeket lehet kiváltani? Ez nem a Gyűrűk Ura, hanem a Karib Tenger Kalózai, meg kellett volna maradjanak a saját műfajuknál... Szerkesztve: 2006. Július 23. - yodamester Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. túl hosszú (legalább fél órával hosszabb, mint kellene) Pl. kihagyhatták volna a film eleji kannibálos részt, ott lehetne rajta igazán jól rövidíteni. A spoilerben írtra csak annyit, hogy az a szál tényleg kicsit sok volt, nem igazán tudom, minek kellett Elizabethnek ezen görcsölnie. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Na, örülök hogy valami negatívat is olvastam róla, így hihetőbb, hogy jó film:) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Lentebb írtam már negatívumokat én is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.