Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája On 5/13/2026 at 12:45 PM , Ody Mandrell said:Ez nagyon így van. Az Oppenheimert végig se bírtam nézni. Borzalmas volt. Ellenben az Interstellar szerintem az egyik, ha nem a legjobb filmje. Persze nálam a témával is betalált, de ez már egyéni szoc. kérdés.Na ez meglepett. Számomra az Oppie a legjobb filmje, háromszor láttam moziban. Konkrétan mestermű. Az Odüsszeiát meg alig várom, gyerekként folyamatosan azt olvastam, és így szerettem bele a görög mitológiába. Más: most láttam Spielberg új scifijét, elképesztően sablonos sajnos, semmi újat nem láttam benne, amit ne felednék el jövő hét ilyenkorra. X akták folytatásnak viszont jó lenne. Ja és Emily Blunt 10/10, fantasztikus színésznő továbbra is.
Hozzászólás ideje: 42 perccel korábban42 perce Szerző A külföldi kritikusoknak viszont tetszik. Rottenen 281 kritikából 80 százalék pozitiv.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.