Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Filmek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Van egy Riddick: Furya is, amivel még visszajöhetne, de gyanús, hogy papíron már 2024-ben leforgatták a filmet, mégsincs hír róla - mondjuk a héten felröppentek a pletykák arról, hogy a nagyon közeli jövőben fognak bejelenteni róla valamit. Mit tudom én, megtalálták a szoba kulcsát, ahová betették a nyersanyagot, vagy ilyesmi. evil (És ehhez még akar készíteni egy 5. részt is!)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Eme trailer egyes jeleneteinél nektek nincs egy nagyon enyhe deja vu érzésetek? Lehet csak én vagyok így vele, de néha a városkép, az eszközök, a kamerabeállítás, az akciószekvencia (hogy mást ne mondja, mindjárt az előképre pillantva) ismerős lenne valahonnan. Bár nem jövök rá, honnan olyan ismerős mindez... De lehet, hogy csak nekem van ilyen téves érzésem. Már mindenhol támadó klónokat látok. D

Hozzászólás ideje:

Valaki a 2000-es évek elején megnézte két kedvenc filmemet, a Monsters, Inc.-t és Attack of the Clonest, majd 25 évvel később betöltötte őket a Seedance-be, aztán adjad neki.

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Odumin írta:

Valaki a 2000-es évek elején megnézte két kedvenc filmemet, a Monsters, Inc.-t és Attack of the Clonest, majd 25 évvel később betöltötte őket a Seedance-be, aztán adjad neki.

Ez akár még lehetséges is lehet, legalábbis részben, mivel Brad Bird (The Iron Giant, The Incredibles, Ratatouille) már az 1990-es évek óta próbálja megcsinálni ezt a filmet, és hát ennek az úriembernek speciel van egy kis köze a Monsters Inc.-hez is, benne volt a kreatív stábban. Az meg tuti, hogy látta az AotC-t.

Hozzászólás ideje:

Az Oak street vége

Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyen bűn rossz filmet. A történet annyi hogy egy kisváros egy része átkerül a dinók korába. Az embereket meg kergetik a dinók és néha megeszik őket. Ennyi. Másfél órán keresztül ez történik. El nem tudom képzelni hogy ebbe miért fektetett pénzt J.J Abrams(A Bad Robot a gyártó) illetve miért vállalt benne szerepet Ewan McGregor és Anne Hathaway. @Dzséjt neked talán érdemes a dínók miatt megnézni, de amúgy egy nullát nem ér. Legalábbis szerintem.

Mayday

Ez viszont már jó. Ryan Reynolds új filmje az Apple tv-n(emiatt csak felirattal elérhető). Ennek a filmnek gy részét forgatták nálunk két éve. Felismerhető benne Budapest részei. A történet 1987-ben játszódik. A Szovjetunió egy kietlen részén lezuhan egy amerikai kémrepülőgép a pilóta meghal a kamerakezelő(Reynolds) életben marad. Egy volt KGB-s talál rá(Kenneth Branagh) aki kiábrándult a rendszerből, imádja Amerikát és segít neki hazajutni.

Iszonyú szórakoztató film. Reynolds ugyanazt alakítja akiket szokott. Nagyszájú , magát a legjobbnak beállító, de valójában nem az, ugyanakkor jólelkü fazont. Nálam ez nem negatív mert nagyon jól áll a színésznek. Ugyanúgy mint Jason Statham is évek óta ugyanazt játssza de nem zavar mert jó nézni és jól áll neki. Branagh ugyanakkor zseniális. Nagyon jó a páros, rengeteg humoros helyzetbe keverednek, ugyanakkor van egy kis fricska Amerika felé is. Szóval ezt érdemes megnézni.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Frenkie írta:

Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyen bűn rossz filmet.

Én tudom: Jurassic World Rebirth. Vagy az már felérétkelődött a szemedben? Mert akkor meg a Superman, amit még a Rebirth-nél is rosszabbra értékeltél. D

Amúgy kíváncsi vagyok rá, de túl nagy elvárásaim nincsenek. Mondjuk én a trailerek alapján sem számítottam többre, mint amit leírtál. Ha azt szórakoztatóan tálalják, jöhet. Dínókkal amúgy is, mi többet lehetne csinálni? Ahogy Ian Malcolm a The Lost World: Jurassic Parkban oly jól összefoglalta: "Hűha! Mindig így kezdődik, aztán jön a futás, meg a sikítás. Szóval nincsenek elvárásaim, csak legyen egy szórakoztató állkapocscsattogtatás. )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.