MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. A POTC 1-2-3-at Gore Verbinski rendezte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. De Bruk a producer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Az igaz. De aki nem tudja a pontos adatokat, az írásodból arra jut (ez jön le belőle egyértelműen), hogy Bay rendezte a POTC filmeket Ott van, hogy B és B Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. A legjobb A Szikla. Hummel: A szabadság fája kiszárad ha nem hazafiak és zsarnokok vére öntözi. Idézet Thomas Jeffersontól. Mason: A hazafiság pedig nem más mint az erőszak önigazolása. Idézet Oscar Wilde-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Az igaz. De aki nem tudja a pontos adatokat, az írásodból arra jut (ez jön le belőle egyértelműen), hogy Bay rendezte a POTC filmeket Ott van, hogy B és B Igaz, ami igaz, de gondoltam, te biztos tudod Amúgy is valamiért az ő nevéhez kötik, semmint Verbinskihez. Szikla kedvencem: - Mi kéne ahhoz, hogy Termicplazmával szereljünk fel egy F-18-as századot, Peterson tábornok? - Isteni csoda. - Hogy mondta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Szikla kedvencem: Ez is jó: Goodspeed és Paxton: - ...Mason el akar menni. - Micsoda?! Ne engedje! - De fegyver van nála! - És magánál mi van?! Vízipisztoly?! . . - Goodspeed! Elintézte már?! Mason elveszi Guccpitól a pisztolyt. - Nála van mindkét fegyver. - HÜLYE!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Ez is egy jó pillanat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Igaz, ami igaz, de gondoltam, te biztos tudod Aham Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. 300 Az idei év második 10/10-es filmje nálam az Iwo Jima után Meg kell, hogy mondjam széles vászonra és minimum tízezer wattos hangerőre lett gyártva a film. Brutális képi és hangzásbeli orgia megspékelve a legütősebb soundtrack albummal Totál nem érdekelt, hogy színészi játék a nullával egyenlő, a spártaiak izomzatát meglátva röhögéskényszerem lett, az idióta szörnyek is hidegen hagytak. De egyben volt a film k**vára! Akajom DVD-n is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. 300 Az idei év második 10/10-es filmje nálam az Iwo Jima után Meg kell, hogy mondjam széles vászonra és minimum tízezer wattos hangerőre lett gyártva a film. Brutális képi és hangzásbeli orgia megspékelve a legütősebb soundtrack albummal Totál nem érdekelt, hogy színészi játék a nullával egyenlő, a spártaiak izomzatát meglátva röhögéskényszerem lett, az idióta szörnyek is hidegen hagytak. De egyben volt a film k**vára! Akajom DVD-n is Nah, rám ekkora hatással nem volt, bár tény, hogy elég jól összerakott művecske. Nekem hiányzott kicsit az, amit nem hiányoltál, a szinészi játék...Bár tény, hogy ennél a folmnél nem volt alapfeltétel a játék...a kockás hasi annál inkább. De persze mikor Sanyinak megjegyeztem, hogy nem hinném, hogy a Spártaiak hasira gyúrtak, rögtön megjegyezte: Nem gondolná, hogy lett volna elhízott Spártai:) Mondtam is, én sem hiszem, de kockás hasi nélkül is lehet hős a pasi:) Szóval film amúgy jó volt, azt ami kellett, feszültség, izgalom, setét humor, megfelelően volt adagolva. Nem a kedvenc filmem, de nem bántam meg, hogy megnéztük:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Örülök, hogy tetszett nektek a film Majd egyik nap le is szedem, hogy lássam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Nah, rám ekkora hatással nem volt, bár tény, hogy elég jól összerakott művecske. Nekem hiányzott kicsit az, amit nem hiányoltál, a szinészi játék...Bár tény, hogy ennél a folmnél nem volt alapfeltétel a játék...a kockás hasi annál inkább. De persze mikor Sanyinak megjegyeztem, hogy nem hinném, hogy a Spártaiak hasira gyúrtak, rögtön megjegyezte: Nem gondolná, hogy lett volna elhízott Spártai:) Mondtam is, én sem hiszem, de kockás hasi nélkül is lehet hős a pasi:)Szóval film amúgy jó volt, azt ami kellett, feszültség, izgalom, setét humor, megfelelően volt adagolva. Nem a kedvenc filmem, de nem bántam meg, hogy megnéztük:) Persze, persze tökéletesen igazad van :-) Ezt a filmet nem is kell és nem is lehet komolyan venni. Ez egy sima szteroidbomba film ami azért van, hogy kikapcsolj. Még csak gondolkodni sem kell rajta, csupán megfelelően adagolni a colaszürcsölést a poprornmajszolással :-) De erre viszont kitűnő film és ezért is értékeltem ilyen magas pontszámra. Végeredménybe ha nem tudná az ember, hogy képregényből készült, önmaga paródiája lett volna egy alapos bukással megfejelve. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Örülök, hogy tetszett nektek a film Majd egyik nap le is szedem, hogy lássam Ez kérlek szépen moziba való film Amúgy hozzátenném még, hogy nekem legjobban az útcsó két-három perc tetszett a legjobban. De ott fel is állt a ször a hátamon :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Csúcs vagy oldie! Úgy jött be a film, hogy csak szidtad a konkrétumokban. Mi tetszett benne? A gyilok? Itt van nálam is már (a POTC 2-vel együtt), majd egyszer megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. 300 Az idei év második 10/10-es filmje nálam az Iwo Jima után A Taigetoszról van benne valami? Arról a hegyről ahol megszabadultak a katonának alkalmatlan kölköktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Itt van nálam is már (a POTC 2-vel együtt), majd egyszer megnézem. Néha azért értesíts engem is, hogy mi az, ami végül mégsem kell vagy kell tőlem Csak a mihez tartás végett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Ez kérlek szépen moziba való film Pont azért nem nézném (és nem is fogom) meg moziban, amiket írtál róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Csúcs vagy oldie! Úgy jött be a film, hogy csak szidtad a konkrétumokban. Mi tetszett benne? A gyilok? Itt van nálam is már (a POTC 2-vel együtt), majd egyszer megnézem. Persze mert tök komolytalan film. De alább bőven kifejtettem, hogy szerintem milyen is. Vétek lenne egy ilyen remek filmet rendezési, színészi oldalról megközelíteni amikor totál nem akart ez a film több lenni mint ami Érted má' ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. A Taigetoszról van benne valami? Arról a hegyről ahol megszabadultak a katonának alkalmatlan kölköktől. A film elején van pár perc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Pont azért nem nézném (és nem is fogom) meg moziban, amiket írtál róla. Egy tenyérnyi képátló meg úgy öli meg a filmet, hogy csak na! Látványorgiát nehéz átvinni tv-re :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Sajna nálam általában kevés a látványorgia. A végén még totál lebeszélsz róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Sajna nálam általában kevés a látványorgia. A végén még totál lebeszélsz róla Hát ha neked olyan nagy elvárásaid vannak a képregényadaptációtól, hogy abból egy Gladiátor színtű mozit várnál akkor tényleg hagyd ki. Mert ez bizony nem egy ilyen magasröptü film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. (szerkesztve) Néha azért értesíts engem is, hogy mi az, ami végül mégsem kell vagy kell tőlem Csak a mihez tartás végett. Hát ha nincs nálad amúgy sem a POTC2, és nme is lesz májusig, akkor én keríthetek máshonnan nem? Vagy már szervezted Zolihoz az utat a korongért? Szerkesztve: 2007. Március 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hát ha neked olyan nagy elvárásaid vannak a képregényadaptációtól, hogy abból egy Gladiátor színtű mozit várnál akkor tényleg hagyd ki. Mert ez bizony nem egy ilyen magasröptü film Nincsenek olyan elvárásaim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Nincsenek olyan elvárásaim Gyere fel légyszíves majd egy pillanatra MSN-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hát ha nincs nálad amúgy sem a POTC2, és nme is lesz májusig, akkor én keríthetek máshonnan nem? Dehogynem De ha nem szólsz, mikor odaadnám, csak pofára esnék, hogy mégsem kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) 300 Az idei év második 10/10-es filmje nálam az Iwo Jima után Meg kell, hogy mondjam széles vászonra és minimum tízezer wattos hangerőre lett gyártva a film. Brutális képi és hangzásbeli orgia megspékelve a legütősebb soundtrack albummal Totál nem érdekelt, hogy színészi játék a nullával egyenlő, a spártaiak izomzatát meglátva röhögéskényszerem lett, az idióta szörnyek is hidegen hagytak. De egyben volt a film k**vára! Akajom DVD-n is Tényleg k**va nagy film a 300... Már 3x megnéztem moziban. Kell neki a méret, a hangerő! Edit: mondjuk sztem a komolytalan nem jó szó rá. Ez egy szőröstökű hőseposz, ezt a fonalat kell elkapni benne... Sztem Szerkesztve: 2007. Március 29. - yodamester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Tényleg k**va nagy film a 300... Már 3x megnéztem moziban. Kell neki a méret, a hangerő! Edit: mondjuk sztem a komolytalan nem jó szó rá. Ez egy szőröstökű hőseposz, ezt a fonalat kell elkapni benne... Sztem Neked nem volt olyan kényszered utána, hogy még egy tar kopasz 140 kilós "kétajtósszekrény" kivitelű gyereket is szétkapnál ízibe? :D Basszus jöjjön már DVD-n! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) 300 Jó kis adrenalin mozi, valamilyen szinten még eredetinek is nevezném. Igazából nem tudok rá rosszat mondani. Jól elvoltam vele, bár igazán mély nyomokat nem hagyott bennem. Olyan film, amit a haveri körrel való lerészegedés után, tipikusan azonnal berak az ember. Szerkesztve: 2007. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Neked nem volt olyan kényszered utána, hogy még egy tar kopasz 140 kilós "kétajtósszekrény" kivitelű gyereket is szétkapnál ízibe? :D Basszus jöjjön már DVD-n! Dehogyisnem THIS IS SPARTA! A soundtrack meg tényleg kegyetlenül brutális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.