Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Sugárban a film alatt jó volt a hangulat. a 400 férőhelyes teremben 10-en ha ültünk. Egy baráti társaság és én. Na azok hangosan bekiabálásokkal kommentálták az eseményeket. Feledhetetlen élmény volt így nézni a filmet. :hehe:

Tömeggyilkolászásra a hajós esetre gondolt frenkie szerintem. Vagy az üldözésées jelenetre. Amúgy mekkora volt máe, hogy Joker a kisebb kaliberek után egyből rakétára váltott át. Nagyon jó feling volt.

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:

Akármennyire elfogult vagyok, de én azt beismerem, amit Oldfighter is mond, hogy rendezői baki.

TDK

Spoiler:

Inkább ott a névbepötyögés volt a nagy szám. :hehe:

Hozzászólás ideje:
amint felveszi a denevérgúnyát, személyiséget is vált. Kezdetben biztos szándékosan változtatta el a hangját, nehogy bárki felismerje az alapján, és aztán ez teljesen a vérévé vált, és automatikusan/ösztönösen váltja a hangját is, amikor Batman-jelmezben van.
Most erősen bólogatok. :hehe:
Hozzászólás ideje:
Hát én többet röhögtem -de még a full terem is- mintsem mély bánatba merültem volna. :hehe: Komolynak nem lehetett venni az eseményeket mert mellette mindig ott voltak a gegek. Elég csak Joker jelenetét nézni a kórházból kijövet. :D

Az hatalmas volt de ettől még nem lett túl vicces a film. :D Úgy veszem észre, hogy téged zavar a sok dicséret amit ez a film kap, és mindenképp bele akarsz kötni.

Hozzászólás ideje:

Amúgy mi a vélemény arról, hogy:

Spoiler:

Batman nagy valószínűség szerint megsütött pár civilt amikor motorjával belelőtt pár autóba? Nekem ez elég durva volt. :S

Hozzászólás ideje:
Én nem emlékszem tömeggyilkosságra. De lehet, hogy akkor én és az egész terem más filmet látott. :hehe:

A kórházból pl kimenekítették az embereket

Ok de a két hajó nem rajta múlt.Ez az idióta simán kinyírt volna ártatlan embereket, főleg Batman mentette meg őket.Bóhocnak álcázott túszok pl.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Batman nagy valószínűség szerint megsütött pár civilt amikor motorjával belelőtt pár autóba? Nekem ez elég durva volt. :S

Ácsi, hát ott parkoló autókat lőtt ki! :hehe:

Hozzászólás ideje:

Parkoló autók voltak üresen.

Hozzászólás ideje:
Akkor most a Rachellel folytatott párbeszéd második felénél behunyjuk a szemünket.

De hát az Rachel volt.... A ma esti feladat. Miért beszél Batman az 'eredeti' hangján Rachel -el? :D

Egyébként ami nálam még nagyon ütött, az a hajós jelenet volt. :hehe:

Hozzászólás ideje:
Az hatalmas volt de ettől még nem lett túl vicces a film. :D Úgy veszem észre, hogy téged zavar a sok dicséret amit ez a film kap, és mindenképp bele akarsz kötni.

A túlajnározás zavar. Érzésem szerint sokan trendiségből ajnározzák és nem gondolnak bele, hogy ez a film nem AZ ami megérdemelné azt, hogy agyondícsérjék. De biztos én néztem kicsit túl kritikus szemmel azon túl, hogy tisztában voltam vele, hogy ez egy képregényfilm. De ez a sok ajnározás miatt van, hogy nagy lécet állítottam elé. A Vasembert mint hasonló kategóriájú filmet nálam nem körözte le. Jobban össze volt rakva az a sztori.

ja, szerintem persze, mert ugye különbözőek vagyunk. :hehe:

Hozzászólás ideje:
Akkor most a Rachellel folytatott párbeszéd
Melyiknél? Van a filmben olyanból egy csomó.
Hozzászólás ideje:

Oldie:Odyval egyetértve, téged zavar, a hype még lehet, hogy az is hogy nekünk nagyon tetszett, de tényleg kötekedésnek tűnik amit csinálsz és próbálod elvenni az ember örömét.Valószínű nem szándékosan, de nem esnek jól a szavaid.Nem hinném, hogy mível ma láttuk a filmet a z állítólagos hibákkal kéne foglalkoznunk.Élvezni akarom a hatását mindenféle fika nélkül.

Hozzászólás ideje:

Azt ugye már kibeszéltük, hogy ki tudja egyedül, hogy Bruce Wayne=Batman.

Spoiler:

Ugye Rachel, Alfred, Lucius Fox, és pár millió néző. De csak ennyi. :hehe:

Hozzászólás ideje:
Az úttest közepén?????? Ugyan.

Oldie, én védelek, de most ebben nincs igazad. Híd lábazatánál keresztbe parkoló autókat lőtt ki annál a jelenetnél. :hehe: Meg frenkieéknél most abszolút friss az élmény, ők emlékeznek sztem a legjobban. :D

Hozzászólás ideje:
Oldie:Odyval egyetértve, téged zavar, a hype még lehet, hogy az is hogy nekünk nagyon tetszett, de tényleg kötekedésnek tűnik amit csinálsz és próbálod elvenni az ember örömét.Valószínű nem szándékosan, de nem esnek jól a szavaid.Nem hinném, hogy mível ma láttuk a filmet a z állítólagos hibákkal kéne foglalkoznunk.Élvezni akarom a hatását mindenféle fika nélkül.

És főleg úgy, hogy hibát a hibára halmozó filmeket meg egy legyintéssel elintézünk, mert hát ezek szórakoztatásra valók és belefér. Akkor itt miért nem? Szerintem senki nem mondta, hogy a Batman az valami dokumentum film aminek hűnek kell lennie az élethez. :hehe:

Hozzászólás ideje:
Azt ugye már kibeszéltük, hogy ki tudja egyedül, hogy Bruce Wayne=Batman.
Ja. Fel is tudnám már magam kötni tőle.
Hozzászólás ideje:

Mondjuk a hecc kedvéért azért beírom, de persze csak ismételni tudom magam, hogy (nálam az év legjobb filmje), de

Spoiler:

hány szerencsétlen kisgyerek játszhatott azokban a parkoló autók hátsó ülésein... :hehe:

Hozzászólás ideje:
Mondjuk a hecc kedvéért azért beírom, de persze csak ismételni tudom magam, hogy (nálam az év legjobb filmje), de

Spoiler:

hány szerencsétlen kisgyerek játszhatott azokban a parkoló autók hátsó ülésein... :D

Hát akkor ezért is Dark Knight, a Dark Knight. :hehe:

Hozzászólás ideje:

Egyébként a film befejezése nagyon erős! Engem teljesen taccsra tett. Nem értek egyet azokkal, akik szerint leült a film a végére. És hosszú sem volt. Épp annyi a játék idő amennyi szükséges. Nagyon várom az újabb részt. :hehe:

Hozzászólás ideje:
A ma esti feladat. Miért beszél Batman az 'eredeti' hangján Rachel -el? :hehe:
A kocsin az első mondatot elváltoztatott hangon nyomja. A másodiknál meg suttog de az lehet hogy már nem elváltoztatott hangon megy.
Hozzászólás ideje:

Rosszul érzed. :hehe:

Ha el tudnám venni akkor meg ti vagytok bizonytalanok az értékelésetekben. És miért esik rosszul neked más véleménye? Nem tetszik, hogy más talált kivetnivalót a filmben, vagy mi? Egysíkúan kéne értékelni minden filmet? Na ne már!

Nálam pl a favorit idén mind a mai napig a Cloverfield. Sokan imádják, jópáran utálják. Na és?

Én a szélsőséges vélemények ellen vagyok pro és kontra. Nem csípem se a hatvanas nyelvcsapással leírt, de még a négy négybetűs sz-el kezdődő és r-el végződő véleményeket se.

És mint mondtam jó film a Sötét lovag. Nem kell cirkuszt csinálni.

Hozzászólás ideje:
Oldie, én védelek, de most ebben nincs igazad. Híd lábazatánál keresztbe parkoló autókat lőtt ki annál a jelenetnél. :hehe: Meg frenkieéknél most abszolút friss az élmény, ők emlékeznek sztem a legjobban. :D

Minden bizonnyal, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy azok az úttesten voltak. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.