Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jackson egy Isten-félő blues zenész aki összekeveredik a gyerekkorában szexuális bántalmazásnak kitett Ricci-vel. Kb ennyi amit tudni lehet róla. De ha olyan lesz a film is mint a képek akkor baromi jó kis film lesz! :)

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek rá nagyon, Sam Jackson a kedvenc színészem. :) Mondjuk mostanában ez a Freedomland elég mellényúlás volt szerintem, de erre az agyatlan kígyós-repülős filmre is azért kíváncsi vagyok. :)

Hozzászólás ideje:
The Prestige:

Cool. Farkas új filmel jelentkezik vagyis Hugh Jackman . :) :) Az egyik kedvenc színészem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Cool. Farkas új filmel jelentkezik vagyis Hugh Jackman . :) :) Az egyik kedvenc színészem.

Én már várom a külön Farkas filmet is!!! :D De ez a Prestige is nagyon állat lesz.

Hozzászólás ideje:
Én már várom a külön Farkas filmet is!!! :) De ez a Prestige is nagyon állat lesz.

Én minden Hugh Jackman filmet szeretek és láttam is. Csak a Van Helsinget nem.De má isg megakarom nézni. Minden filmjét szeretem. Az IWIW-en nekem születési névként a Kate és Leopold-ban játszott szerepe neve van.Az a hosszú. :)

Hozzászólás ideje:

Justin Timberlake-ről. Nem kell megijedni, most láttam szerepelni egy filmben (Edison), abban jól játszotta a zöldfülű újságírót! Ha ilyen nemnagyelvárású szerepet kap megint, akkor no para. :)

Prestige - tessék megnézni a teasert.

Hozzászólás ideje:
Én minden Hugh Jackman filmet szeretek és láttam is. Csak a Van Helsinget nem.De má isg megakarom nézni. Minden filmjét szeretem. Az IWIW-en nekem születési névként a Kate és Leopold-ban játszott szerepe neve van.Az a hosszú. :)

Igen-igen. Láttam. :)

A Van Helsinget pedig mindenképp nézd meg, de előtte a fél órás kis animációs filmet. A londoni küldetést. Én imádom azt a filmet! :D

Poénos és akciódús! És hát Kate sem elhanyagolató látvány.

Hozzászólás ideje:
Igen-igen. Láttam. :)

A Van Helsinget pedig mindenképp nézd meg, de előtte a fél órás kis animációs filmet. A londoni küldetést. Én imádom azt a filmet! :)

Poénos és akciódús! És hát Kate sem elhanyagolató látvány.

Arról a filmről még nem hallotam. És animácoós? Akkor még furcsább,hogy nem hallotam róla. meg sasolom. A Van Helsing előtt kéne lennie vagy csak nézzem meg előtte?

Hozzászólás ideje:

A Van Helsingben nekem nem is igazán Jackman jött be (pedig csípem a fickót, Derb, egyébként a te fogalmaid alapján ő is bájgúnár típusú fickó :D), hanem a Draculát játszó Richard Roxburgh. Nem tudom, miért, de egyszerűen isteninek találtam benne :) A film egyébként közepes volt (azért voltak számomra igen tetszetős részei), és majdnem minden fontosabb pasi szerepet ausztrál színész játszik benne, ezt bírtam. Ja, és a zenéje nagyon jó :) Na jó, az előbb felsorolt előnyök miatt közepesnél jobb (inkább a sztorival/forgatókönyvvel vannak nagy problémák) :D

Hozzászólás ideje:
A Van Helsingben nekem nem is igazán Jackman jött be (pedig csípem a fickót, Derb, egyébként a te fogalmaid alapján ő is bájgúnár típusú fickó :)), hanem a Draculát játszó Richard Roxburgh. Nem tudom, miért, de egyszerűen isteninek találtam benne :)

Legutoljára a Lopakodóban láttam ezt a mukit, egy fejlesztőmérnököt játszott benne. Igaz, hogy ez sokkal szerényebb szerep volt, de azért elég jól megoldotta.

Hozzászólás ideje:

Azt a filmet nem láttam, így nem tudok róla nyilatkozni. Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam :) Pedig biztos volt másik is.

Hozzászólás ideje:
Azt a filmet nem láttam, így nem tudok róla nyilatkozni. Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam :) Pedig biztos volt másik is.

Kit Jackman a Moulin Rougban? Aztr kétlem.A Draculás pasi meg nem rémlik kit játszhatott benne.

Hozzászólás ideje:
Hirtelen a Moulin Rouge-on kívül egy film sem jut eszembe, amiben még láttam  :) Pedig biztos volt másik is.

Feltűnt még többek közt a Szenvedélyben, a Mission Impossible II-ben, és a Szövetségben.

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Kit Jackman a Moulin Rougban? Aztr kétlem.A Draculás pasi meg nem rémlik kit játszhatott benne.

Jaaaa.. Ő volt a herceg. De ő mivolt a dracula a Van Helsingebn? Az gáz.

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:

A Drakulás pasit írtam, hogy játszott benne, méghozzá a Herceget :) És miért is gáz?

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Feltűnt még többek közt a Szenvedélyben, a Mission Impossible II-ben, és a Szövetségben.

Az első film nem rémlik, a második már inkább, és tényleg, a harmadikban is volt :) Köszi, nem jutottak eszembe hirtelen.

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a Memento című filmet. A Prestige trailerében láttam a címét és hát Nolannal párosítva nem volt kétséges hogy meg kell néznem. Aki még nem látta mindenképp nézze meg mert teljesen egyedi. Annyira leköt, hogy eszedbe sem jut felállni a székből különben elveszíted a fonalat és akkor kész. Guy is zseniális benne. :)

Derb: a Londoni küldetés pedig egy fél órás bevezető story a VAn Helsinghez. RAjzfilm.

Ez valami olyasmi mint a két Riddicket összekötő rajzfilm. Érdemes megnézni. :)

Hozzászólás ideje:
Most néztem meg a Memento című filmet. A Prestige trailerében láttam a címét és hát Nolannal párosítva nem volt kétséges hogy meg kell néznem. Aki még nem látta mindenképp nézze meg mert teljesen egyedi. Annyira leköt, hogy eszedbe sem jut felállni a székből különben elveszíted a fonalat és akkor kész. Guy is zseniális benne. :)

A Memento egy állat. Mestermunka.

A Prestige-ről azt mondják, hogy meglesz benne a Batman Begins vizualitása és a Memento feszültsége... Többek között ezért is várom annyira :)

Hozzászólás ideje:
A Prestige-ről azt mondják, hogy meglesz benne a Batman Begins vizualitása és a Memento feszültsége... Többek között ezért is várom annyira :D

:):):D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.