Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Tudom, hogy nem kell, de itt az átalakítás sem egyszerűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Tudom, hogy nem kell, de itt az átalakítás sem egyszerűbb. Ha nem lenne ennyire fránya a gazdaság, már minden megyeszékelyen lenne egy 3D-vel felvértezett mozi.. Viszont jó hír hogy az EU-ban is gomba mód növekszenek a Real3D-s termek. Pár év, és ezzel nem lesz gond. Addig is év végén Pesten közös mozizás. Már csak el kell döntetni Real3D-be vagy IMAX3D-be nézzük az Avatart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ha nem lenne ennyire fránya a gazdaság, már minden megyeszékelyen lenne egy 3D-vel felvértezett mozi.. Viszont jó hír hogy az EU-ban is gomba mód növekszenek a Real3D-s termek. Pár év, és ezzel nem lesz gond. Addig is év végén Pesten közös mozizás. Már csak el kell döntetni Real3D-be vagy IMAX3D-be nézzük az Avatart Költségtakarékossági szempontból a Westend termét javasolnám. Jegyárban ugyan nincs nagy különbség, viszont az Arénához BKV-s jegy kell. ( Itt főleg azokra gondolok akik a Nyugatiba érkeznek, esetleg a Déli pályaudvarra). Viszont ami az IMAX mellé teszi a voksot az a nagyobb vászon. Azt még nem tudom, hogy maga a képminősége milyen lesz a filmnek, -ugye nem hagyományos IMAX-ról van szó, amit ilyen spéci kamerával vettek fel, hanem amint említteted egy átkonvertált anyagról lesz szó. Én eddig nem csalódtam a RealD-ben. A digitális kép gyönyörű, a terem hangakusztikája is elég jó, és itt DTS-t dübörögteti rendszerint a hangfalakat. De ettől függetlenül asszem az IMAX terem felé húzz a szívem, de az is tuti, hogy párom ott kívánja megnézni majd a Harry Pottert, szóval lesz már ott is viszonyítási alap, mert ott eddig csak a U2 koncertet néztük. De természetesen majd a társaság fog dönteni Avatar ügyben, tényleg jó lenne közösben megnézni, aztán kidumálni a filmet valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Az Arena Pláza a Keleti pályaudvar mellett van nem? Nekem az tökéletes, ott rak le a vonat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Az Arena Pláza a Keleti pályaudvar mellett van nem?Nekem az tökéletes, ott rak le a vonat Jaja. Onnan két perc gyalog. Node mi nem téríthetjük el a vonatot. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ma megnéztem a Végitéletet. Nos, Neil Marshall csinált már ennél jobb filmet is. Sőt! Leszámítva egy-két jelenetet, borzalmas volt. Érdemesebb kerülni ezt a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Jaja. Onnan két perc gyalog. Node mi nem téríthetjük el a vonatot. :) Teszteljétek le akkor a pároddal az új HP mozit. Az szinte 100-as, hogy jön IMAX-ba hozzánk. Kíváncsi leszek. De ez is olyan, hogy ezzel most nem derül majd ki semmi. HP6-ot nem is 3D-s kamerákkal vették fel..Úgy konvertálják át IMAX3D-re. Avatart meg eleve 3D-s kamerákkal vették fel. Más lehet az egész. A 3D-s effektek biztos jobban fognak mutatni az Avatarban. Nade az IMAX vásznon, vagy eleve az erre a célra kitalált Real3D terem a jobb választás? Az átkonvertált cuccok meg ugye sose olyan jók, mint az eredeti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A francokat is. Nézzük meg mindkét változatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A francokat is. Nézzük meg mindkét változatban. Hát figyelj ha nagyon jó lesz a film és moziban többször nézős, és lesz rá féltetéve egy 5-6ezer pénz, meg lehet majd nézni mindkét teremben. Real3D meg IMAX3D. Meg még én Miskolcon egy sima 2D-s terembe, csak hogy mindenféle módon láthassam :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Jaja. Onnan két perc gyalog. Node mi nem téríthetjük el a vonatot. :) 2 perc gyalog? Mi vagy te, repülő? Én akárhogy gyalogolog, mind a Stadionoktól, mind a Keletitől jó 10 percet kell mennem az Arénába. Mondjuk én ott nem néztem még mozit, de közelebb lenne számomra majd az, mint a Westend. Amúgy nem is tudtam, hogy lesz 3D-s HP film. A trailert megnézve nagyon moziba nézős lesz a film számomra, így lehet, hogy én is kipróbálom majd a 3D-s mozitermet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Én speciel ha pesti lennék, vagy környéki, az új Harry Pottert IMAX-ban nézném. Lehet hogy nem lesznek 100%osak a 3D-s effektek, de a hatalmas vászon, a felbontás és a hanghatások miatt csakis ott nézném meg Gondolom sok pesti is így gondolkodik, így biztos kígyózó sorok lesznek a pénztárnál hehe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Erre találták ki az online rendelést. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. 2 perc gyalog? Mi vagy te, repülő? Aham. Méghozzá egy dupla ikerhajtóműves T-65-ös. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. (szerkesztve) Emlékeim szerint legalább 10 percet gyalogoltunk még a Keletitől az Aréna Plázába De ez nem nagy táv. Viszont nekem abszolút nem jött be ott az IMAX-terem, tériszonyom volt a lépcsőknél, azt hittem, egyszer csak elvágódok. Ki lehet bírni, de sose lesz a szívem csücske, mert a nézőtéri része szerintem totál kényelmetlen. Nekem az is fontos egy mozinál. HP6-ot pedig meglátom, hol kéne megnézni Szerkesztve: 2009. Március 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ez tényleg nagyon mókás lesz, de ne feledjük idén még lesz pár nagyon klassz 3D-s animációs film. Az aliendogos Planet51.. Vagy a Battle for Terra mese... Vagy ott van a Pixar UP-ja, és a most IMAX-ban futó Szörnyek az űrlények ellen.A többi közül talán a Planet 51 az ami még érdekel. Skaccok van valami új hír a 2012-ről? A teaser óta semmit nem hallani, pedig idén az is bemutatásra kerül.Én csak annyit tudok hogy a Sony július 10-ről november 13-ra tette át a bemutatót de ez nem új hír mert január vége táján közölték így lehetséges hogy tudsz már róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Én csak annyit tudok hogy a Sony július 10-ről november 13-ra tette át a bemutatót de ez nem új hír mert január vége táján közölték így lehetséges hogy tudsz már róla. Igen, erről már tudok, csak valahogy túl nagy a hallgatás még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Úgy néz ki holnap megnézem a Véres Valentin 3D-t Kíváncsi leszek milyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Kijött jobb minőségbe a Jégkorszak 3 előzetese. Ez is 3D-s lesz http://www.traileraddict.com/trailer/ice-age-3/trailer-b Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Úgy néz ki holnap megnézem a Véres Valentin 3D-t Kíváncsi leszek milyen Na erre kíváncsi leszek, hogy pl nálad milyen hatást vált ki majd a moziban. Egy másik fórumon az egyik tag is megnézte ezt a 3D-s horrort, és ki is ábrándult a technikából, marad a hagyományos mozinál Kényelmetlen a szemüveg, kevés 3D-s hatás meg egyebek zavarták. Az elején lesz pár embernek nyavalyája emiatt, de pár év elteltével úgyis ez lesz az elterjedt technológia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Úgy néz ki holnap megnézem a Véres Valentin 3D-t Kíváncsi leszek milyen Mina is megy veled? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Mina is megy veled? Naná, ő ráncigál el. Nagy kedvence a horror műfaj meg Dean a SupNat-ból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Naná, ő ráncigál el. Nagy kedvence a horror műfaj meg Dean a SupNat-ból Ez nekem új infó volt róla. De most akkor ki fog kihez bújni az ijesztőbb jeleneteknél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Egek, horrorozni moziban! No remélem, azért jól mulattok majd rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ez nekem új infó volt róla. De most akkor ki fog kihez bújni az ijesztőbb jeleneteknél? Szokás szerint én hozzá. Sajnos én elég ijedős vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szokás szerint én hozzá. Sajnos én elég ijedős vagyok... Tényleg kéne egyszer egy közös mozit tartani négyesben, Oldie és Mina mennének horrort nézni, mi meg valami lájtosabbat addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szokás szerint én hozzá. Sajnos én elég ijedős vagyok... Nem baj, simán bevállalható. Nőhöz bújni szerintem egyáltalán nem ciki. Sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Tényleg kéne egyszer egy közös mozit tartani négyesben, Oldie és Mina mennének horrort nézni, mi meg valami lájtosabbat addig Lásd eggyel alább. Szerintem Phobos tuti nem fog lemondani erről az élményről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szokás szerint én hozzá. Sajnos én elég ijedős vagyok... Beszari... Egy jó kis horror sose árt az embernek, ha meg még 3D-s, tehát feléd jön a csákány és beleáll a fejedbe, az nagyon romantikus tud lenni Na majd megismerkedünk áprilisban, akkor épp ráérek, és majd megbeszéljük a mozizást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Naná, ő ráncigál el. Nagy kedvence a horror műfaj meg Dean a SupNat-ból Én utálom a horrorokat. 95%-uk hatásvadász értékelhetetlen baromság - legalább is a 21. század horrorjai. Olyan klasszikus és egyedi filmek már nem készülnek mint a Ragyogás vagy az Alien, csak ilyen trancsírparti tinihorrorok. Persze tisztelet a kivételeknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Beszari... Egy jó kis horror sose árt az embernek, ha meg még 3D-s, tehát feléd jön a csákány és beleáll a fejedbe, az nagyon romantikus tud lenni Na majd megismerkedünk áprilisban, akkor épp ráérek, és majd megbeszéljük a mozizást. Mina, csak mondom, én minimum dupla annyi kiló vagyok, mint Phobos, ha úgy adódna, ha egy keményebb jelenetnél az öledbe ugornék. "Bevállalsz" így is? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.