Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én annyira nem vágom a képregénybeli Megtorlót. Anno emlékeim szerint egyszer olvastam róla még gyerekkoromba és tetszett.

Amúgy nekem mint Megtorló karakter bejött Thomas Jane is, de ez a Ray Stevenson gyerek ábrázata pöpecre illett ehhez az állat Megtorlóhoz. :) És akkor még még meg se említettem Fűrészt meg a dilinyós öcsét. :)

Én még a 89-es első verziót is láttam Dolph Lundgrennel. Szerintem jobb, mint a 2004-es.

Hozzászólás ideje:

A Pókember filmeket is gyártó rivális Sony filmstúdió főnöke isteníti az AVATAR-t, és a Star Warshoz hasonlítja

What about for live action movies?

Pascal: I think James Cameron's new movie [Avatar] could change the world. I think everyone is in anticipation thinking it's going to be like Star Wars. It's going to change the way you consume entertainment.

Hozzászólás ideje:

Legközelebb az SW-s dolgokat ne ide rakjátok! Jake! Ez nem "mindent ide ömlesztek" topik. Pl. a poszter mehetett volna az EPIV szekcióba is, hisz azért van. Sőt....rakom is át őket oda. Legközelebb figyelj oda jobban a szelekcióra. Köszi.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Már voltak tv spot név alatt. :S
Közbe utánuk néztem és épp át akartam másra szerkeszteni. Későn esett le. Reméltem hogy gyorsabb leszek. Francba.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Legközelebb az SW-s dolgokat ne ide rakjátok! Jake! Ez nem "mindent ide ömlesztek" topik. Pl. a poszter mehetett volna az EPIV szekcióba is, hisz azért van. Sőt....rakom is át őket oda. Legközelebb figyelj oda jobban a szelekcióra. Köszi.

10 legrosszabb filmes poszter általánosan az ott lévő filmekről szólt, csak észtevettem az SW posztert. Szóval ha azt nézzük, általános filmes téma volt, csak a maradék 9 filmről senki se beszélt :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
10 legrosszabb filmes poszter általánosan az ott lévő filmekről szólt, csak észtevettem az SW posztert. Szóval ha azt nézzük, általános filmes téma volt, csak a maradék 9 filmről senki se beszélt :)

SW posztert raktál be, arról volt szó. Ment a helyére.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Pocsék minőségűek egyenlőre a képek, alig lehet kivenni valamit , hogy mi van a háttérben...várok jobb minőségűekre, aztán osztom meg veletek...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.