Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Én annyira nem vágom a képregénybeli Megtorlót. Anno emlékeim szerint egyszer olvastam róla még gyerekkoromba és tetszett.Amúgy nekem mint Megtorló karakter bejött Thomas Jane is, de ez a Ray Stevenson gyerek ábrázata pöpecre illett ehhez az állat Megtorlóhoz. És akkor még még meg se említettem Fűrészt meg a dilinyós öcsét. Én még a 89-es első verziót is láttam Dolph Lundgrennel. Szerintem jobb, mint a 2004-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Az árát nem tudod véletlenül? Felmész az xpress.hu-ra is megnézed Én aljas módon más forrásból szereztem be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Köszi. Lehet, hogy a TS-t én is ilyen, aljas módon szerzem be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Köszi. Lehet, hogy a TS-t én is ilyen, aljas módon szerzem be. No, azt a filmet tessék csak moziban megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. No, azt a filmet tessék csak moziban megnézni. Lehet, hogy nem fog összejönni, de majd meglátom 1 hónap múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. 3 Perc a Battle for Terra sci-fi animációból Jövőhéten jön a mozikba.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. 3 Perc a Battle for Terra sci-fi animációbólJövőhéten jön a mozikba.. Huhhh ez meglehetősen hangulatos! Tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Huhhh ez meglehetősen hangulatos! Tetszik. Múltkor még nem jött be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Múltkor még nem jött be A trailer nem tetszett, de ez igen. Tudod én nem vagyok olyan fafej, aki kitalálja magának a véleményét már jó előre, és ahhoz ragaszkodik bármi áron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. A Pókember filmeket is gyártó rivális Sony filmstúdió főnöke isteníti az AVATAR-t, és a Star Warshoz hasonlítja What about for live action movies? Pascal: I think James Cameron's new movie [Avatar] could change the world. I think everyone is in anticipation thinking it's going to be like Star Wars. It's going to change the way you consume entertainment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Jake, én a helyedben levédetném ezt az "isteníti az Avatart" kifejezést. Mostantól nyugodtan kiteheted a rövidítést utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Fallout adaptáció a láthatáron? Szerkesztve: 2009. Április 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Avatar helyett Star Trek ? a fiatal színészek előretörése Jó kis cikk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. AVATAR kontra TinTin technológia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) TS klipek Szerkesztve: 2009. Április 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. TS klipek Már voltak tv spot név alatt. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Legközelebb az SW-s dolgokat ne ide rakjátok! Jake! Ez nem "mindent ide ömlesztek" topik. Pl. a poszter mehetett volna az EPIV szekcióba is, hisz azért van. Sőt....rakom is át őket oda. Legközelebb figyelj oda jobban a szelekcióra. Köszi. Szerkesztve: 2009. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Már voltak tv spot név alatt. :SKözbe utánuk néztem és épp át akartam másra szerkeszteni. Későn esett le. Reméltem hogy gyorsabb leszek. Francba. Szerkesztve: 2009. Április 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) Legközelebb az SW-s dolgokat ne ide rakjátok! Jake! Ez nem "mindent ide ömlesztek" topik. Pl. a poszter mehetett volna az EPIV szekcióba is, hisz azért van. Sőt....rakom is át őket oda. Legközelebb figyelj oda jobban a szelekcióra. Köszi. 10 legrosszabb filmes poszter általánosan az ott lévő filmekről szólt, csak észtevettem az SW posztert. Szóval ha azt nézzük, általános filmes téma volt, csak a maradék 9 filmről senki se beszélt Szerkesztve: 2009. Április 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. (szerkesztve) 10 legrosszabb filmes poszter általánosan az ott lévő filmekről szólt, csak észtevettem az SW posztert. Szóval ha azt nézzük, általános filmes téma volt, csak a maradék 9 filmről senki se beszélt SW posztert raktál be, arról volt szó. Ment a helyére. Szerkesztve: 2009. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Igaz, elnézést kérek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. A harmadik Rozsomák előzetes a legjobb. Egyébként Hugh Jackman nemrég egy interjúban egy riporternek elmagyarázta, hogy ő nem Farkas, hanem Rozsomák a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. A következő havi Vox címlapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Remek De sajna csak fizetés után, két hét múlva tudom megvenni Bár szerintem még legalább egy hét, mire meg is jelenik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Jake várjuk az Avataros Empire magazin képeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Jake várjuk az Avataros Empire magazin képeket! Gondolom te már láttad De még nem rakom be ide őket, hadd izguljanak a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Gondolom te már láttad Your insight serves you well. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Pocsék minőségűek egyenlőre a képek, alig lehet kivenni valamit , hogy mi van a háttérben...várok jobb minőségűekre, aztán osztom meg veletek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Eh, hun vannak ezek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.