Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzsiájdzsó HD trélerek

480p

720p

1080p

Jó van na, csak elfelejtettem rá reagálni :lol:
Nem lett volna fontos. Anélkül is lehet őrülni. :clap:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Sajna ezt a szinkrósok nem tudják. Mindenesetre ha a filmekről van szó én a Farkas elnevezést jobban csípem mint a Rozso-mákot mert utóbbit nem tartom filmbe illőnek. A képregénybe okés de filmbe szerintem hülyén jönne ki.

Nekem a Rozsomák jobban tetszik. Talán azért mert megszoktam. 1992 óta minden X-men képregényben és más történetekben is ahol szerepelt Wolverine Rozsomáknak hívták. A film fordítói is tudtak erről, de figyelmen kívűl hagyták. A magyar X-men rajongóknak ez nem tetszett. Talán ez az eset olyan, mint, ha A Gyűrűk Ura filmekben figyelmen kívűl hagyták volna a Réz Ádám és Gönc Árpád féle fordítást és mondjuk a filmekben a tündéket nem tündének, hanem elfeknek hívták volna.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom nevezhetjük e ezt rajongásnak, csupán borzasztóan várom a filmet. A rajongás akkor kezdődik, amikor láttam és nagyon de nagyon tetszett, majd megveszem a könyveket hozzá, netán képregényeket, esetleg figurákat...na igen ez már rajongás, azaz itt kezdődik valamilyen szinten :clap:

Meg tudlak érteni. Bár én mondjuk olyan filmeket várok, amikről tudom miről szólnak. Regény vagy képregény-adaptációkat. Azért szurkolok valamennyire az Avatarnak, mert ha az sikeres lesz, akkor talán zöld utat kapnak az én általam várt fantasy regények adaptációi is. :lol:

Hozzászólás ideje:
1992 óta minden X-men képregényben és más történetekben is ahol szerepelt Wolverine Rozsomáknak hívták.
Azért nem mindenben. Az "X-Men: Evolution"-ben Farkasnak hívják de ez csak egy a sok közül. Azon kívül más X-Men rajzfilmsorit nem is láttam. Ha a többi fajtában a régi neve van akkor az se tragédia.

Amúgy a képregények sose álltak túl közel hozzám. Van kábé 10 X-Men képregényem és azokat se olvastam el valami sokszor így nem ragaszkodok az ottani nevéhez.

Hozzászólás ideje:
Azért nem mindenben. Az "X-Men: Evolution"-ben Farkasnak hívják de ez csak egy a sok közül. Azon kívül más X-Men rajzfilmsorit nem is láttam. Ha a többi fajtában a régi neve van akkor az se tragédia.

Amúgy a képregények sose álltak túl közel hozzám. Van kábé 10 X-Men képregényem és azokat se olvastam el valami sokszor így nem ragaszkodok az ottani nevéhez.

Hát igen, sajnos a rajzfilmsorozatokban sem néztek utána a fordítók.

Hozzászólás ideje:

Olyan beállással akár a padlón levő szemetet is kaparászhatná. :clap:

Hozzászólás ideje:

Ötszáz év alatt azért némi fejlődhetne a divat. :lol: Bár mondjuk érdekes ha azt az érzést akarja ezzel kelteni Cameron, mintha a nyolcvanas években forgatta volna a filmet. :(

Emlékszünk még ugye az Új remény frankó hetvenes évekbeli frizkóira! :clap:

Na itt is ez a helyzet állhatna fent. ;)

Hozzászólás ideje:
:clap:

Nem is tudtam, hogy ez a fickó játszik az Avatarban, csípem ezt a színészt :lol:

Én először a Jóbarátokban figyeltem fel rá, majd a Ryan közlegényben nyújtott pazar alakítást. :(

De nekem ebben a filmben tetszik a legjobban:

Filmrészlet

Nagyon nagy okosságokat lehet meghallgatni e 6 perc alatt. Brókerarcok a film címe.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Ötszáz év alatt azért némi fejlődhetne a divat. :lol:

Inkább ing és nyakkendő, mint ilyen viselet a jövőben :clap:

115759__fifth_l.jpg

chris-tucker-fifth-element.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Üdv.! Szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy a premier után, mikor vetítik és hol a Star Treket? Megnéztem pár helyet, nem találtam semmit. Hátha ti tudnátok segíteni. Előre is kösz.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Darth Vader karaktere is szerepel az új Éjszaka a Múzeumba filmbe, nem tudom láttátok e már.
Phobos csütörtökön az "Utalások más filmekben" topeszban már felhívta rá a figyelmünket.
Hozzászólás ideje:

Jake: Sem az Avatar sem más film nem fogja az SW sikerét felülmúlni.Soha.Tudod milyen érzés volt '81-ben látni ahogy a csillagromboló bejön a képbe?Honnan is tudhatnád.Felejtsd el.Az Avatar egyszer nézhetős lesz és 2012-ben már a kutya sem fog rá emlékezni.

Hozzászólás ideje:
Nagyon nagy okosságokat lehet meghallgatni e 6 perc alatt. Brókerarcok a film címe.

Hallottam a címét, de még nem láttam. No majd egyszer sort kerítek rá :clap:

Inkább ing és nyakkendő, mint ilyen viselet a jövőben :(

Mondasz valamit :lol:

Hozzászólás ideje:
Eddig is fenntartással kezeltem a filmet, de miután elolvastam ezt az irományt, valahogy elment a kedvem, hogy megnézzem a filmet. Azért meg fogom előbb utóbb.

Olyat se hallottam még , hogy egy pozitív kritikától el menjen az ember kedve a filmtől :)

Hozzászólás ideje:
Olyat se hallottam még , hogy egy pozitív kritikától el menjen az ember kedve a filmtől :o

Én se nagyon :o Mindenesetre pozitív a kritika, nem mintha ezért nézném meg, hanem egyébként is érdekel :)

Hozzászólás ideje:

Az a hír járja, Gilliam fantasztikusan oldotta meg Heath Ledger hiányát a The Imaginarium of Doctor Parnassus-ban

http://www.aintitcool.com/node/40933

New York City, 1993 márciusa: Natalie Portman próbafelvétele a Léon a profihoz (érdekes)

http://www.youtube.com/watch?v=CqNfJCJUD08

NY Times Magazine fotósorozatában Quentin Tarantino és Diane Kruger egy hotelszobában enyelegnek

http://www.nytimes.com/indexes/2009/05/03/...geName=03tarani

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.