MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Erre már tegnapelőtt is lett volna alkalmad. Jó van na, csak elfelejtettem rá reagálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Dzsiájdzsó HD trélerek 480p 720p 1080p Jó van na, csak elfelejtettem rá reagálni Nem lett volna fontos. Anélkül is lehet őrülni. Szerkesztve: 2009. Május 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Sajna ezt a szinkrósok nem tudják. Mindenesetre ha a filmekről van szó én a Farkas elnevezést jobban csípem mint a Rozso-mákot mert utóbbit nem tartom filmbe illőnek. A képregénybe okés de filmbe szerintem hülyén jönne ki. Nekem a Rozsomák jobban tetszik. Talán azért mert megszoktam. 1992 óta minden X-men képregényben és más történetekben is ahol szerepelt Wolverine Rozsomáknak hívták. A film fordítói is tudtak erről, de figyelmen kívűl hagyták. A magyar X-men rajongóknak ez nem tetszett. Talán ez az eset olyan, mint, ha A Gyűrűk Ura filmekben figyelmen kívűl hagyták volna a Réz Ádám és Gönc Árpád féle fordítást és mondjuk a filmekben a tündéket nem tündének, hanem elfeknek hívták volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nem tudom nevezhetjük e ezt rajongásnak, csupán borzasztóan várom a filmet. A rajongás akkor kezdődik, amikor láttam és nagyon de nagyon tetszett, majd megveszem a könyveket hozzá, netán képregényeket, esetleg figurákat...na igen ez már rajongás, azaz itt kezdődik valamilyen szinten Meg tudlak érteni. Bár én mondjuk olyan filmeket várok, amikről tudom miről szólnak. Regény vagy képregény-adaptációkat. Azért szurkolok valamennyire az Avatarnak, mert ha az sikeres lesz, akkor talán zöld utat kapnak az én általam várt fantasy regények adaptációi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) 1992 óta minden X-men képregényben és más történetekben is ahol szerepelt Wolverine Rozsomáknak hívták.Azért nem mindenben. Az "X-Men: Evolution"-ben Farkasnak hívják de ez csak egy a sok közül. Azon kívül más X-Men rajzfilmsorit nem is láttam. Ha a többi fajtában a régi neve van akkor az se tragédia.Amúgy a képregények sose álltak túl közel hozzám. Van kábé 10 X-Men képregényem és azokat se olvastam el valami sokszor így nem ragaszkodok az ottani nevéhez. Szerkesztve: 2009. Május 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Azért nem mindenben. Az "X-Men: Evolution"-ben Farkasnak hívják de ez csak egy a sok közül. Azon kívül más X-Men rajzfilmsorit nem is láttam. Ha a többi fajtában a régi neve van akkor az se tragédia.Amúgy a képregények sose álltak túl közel hozzám. Van kábé 10 X-Men képregényem és azokat se olvastam el valami sokszor így nem ragaszkodok az ottani nevéhez. Hát igen, sajnos a rajzfilmsorozatokban sem néztek utána a fordítók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Elővettem újfent Eastwood MESTER Ivo Dzsimáját és még mindig lenyűgöző. Valamelyik nap folytatom a Dicsőség zászlajával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Giovanni Ribisi golfozik a kolónián az egyik jelenetben az AVATAR forgatásán Jó látni, hogy az emberek öltözéke hasonló lesz, mint az Aliensben. Amúgy Ribisi olyan karaktert játszik ugye, mint Burke: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Olyan beállással akár a padlón levő szemetet is kaparászhatná. Szerkesztve: 2009. Május 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nem is tudtam, hogy ez a fickó játszik az Avatarban, csípem ezt a színészt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Jó kis kritika a Star Trekről. Enyhén spoileres. http://www.gamestar.hu/star-trek-a-film.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Ötszáz év alatt azért némi fejlődhetne a divat. Bár mondjuk érdekes ha azt az érzést akarja ezzel kelteni Cameron, mintha a nyolcvanas években forgatta volna a filmet. Emlékszünk még ugye az Új remény frankó hetvenes évekbeli frizkóira! Na itt is ez a helyzet állhatna fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Nem is tudtam, hogy ez a fickó játszik az Avatarban, csípem ezt a színészt Én először a Jóbarátokban figyeltem fel rá, majd a Ryan közlegényben nyújtott pazar alakítást. De nekem ebben a filmben tetszik a legjobban: Filmrészlet Nagyon nagy okosságokat lehet meghallgatni e 6 perc alatt. Brókerarcok a film címe. Szerkesztve: 2009. Május 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Ötszáz év alatt azért némi fejlődhetne a divat. Inkább ing és nyakkendő, mint ilyen viselet a jövőben Szerkesztve: 2009. Május 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hát inkább napjainkbeli rucikat hordjanak az Avatarban mint ilyen maskarákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Darth Vader karaktere is szerepel az új Éjszaka a Múzeumba filmbe, nem tudom láttátok e már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Üdv.! Szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy a premier után, mikor vetítik és hol a Star Treket? Megnéztem pár helyet, nem találtam semmit. Hátha ti tudnátok segíteni. Előre is kösz. Szerkesztve: 2009. Május 2. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Premier után szerintem minden nagyobb moziban. De eccerű, menj fel a port.hu-ra és keresd ki a mozi menűpont alatt a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Darth Vader karaktere is szerepel az új Éjszaka a Múzeumba filmbe, nem tudom láttátok e már.Phobos csütörtökön az "Utalások más filmekben" topeszban már felhívta rá a figyelmünket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Phobos csütörtökön az "Utalások más filmekben" topeszban már felhívta rá a figyelmünket. Itt valaki mindig gyorsabb nálam, ha SW a téma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Jake: Sem az Avatar sem más film nem fogja az SW sikerét felülmúlni.Soha.Tudod milyen érzés volt '81-ben látni ahogy a csillagromboló bejön a képbe?Honnan is tudhatnád.Felejtsd el.Az Avatar egyszer nézhetős lesz és 2012-ben már a kutya sem fog rá emlékezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nagyon nagy okosságokat lehet meghallgatni e 6 perc alatt. Brókerarcok a film címe. Hallottam a címét, de még nem láttam. No majd egyszer sort kerítek rá Inkább ing és nyakkendő, mint ilyen viselet a jövőben Mondasz valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Régi dokumentumfilm...melyben kiderül, az oroszlán csodás állat. Figyeljétek hogy viszonyul a két sráchoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Jó kis kritika a Star Trekről. Enyhén spoileres. http://www.gamestar.hu/star-trek-a-film.html Eddig is fenntartással kezeltem a filmet, de miután elolvastam ezt az irományt, valahogy elment a kedvem, hogy megnézzem a filmet. Azért meg fogom előbb utóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. TF2 robotos karakterposzterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Eddig is fenntartással kezeltem a filmet, de miután elolvastam ezt az irományt, valahogy elment a kedvem, hogy megnézzem a filmet. Azért meg fogom előbb utóbb. Olyat se hallottam még , hogy egy pozitív kritikától el menjen az ember kedve a filmtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) Szépek a poszterek. Szerkesztve: 2009. Május 3. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Olyat se hallottam még , hogy egy pozitív kritikától el menjen az ember kedve a filmtől Én se nagyon Mindenesetre pozitív a kritika, nem mintha ezért nézném meg, hanem egyébként is érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Az a hír járja, Gilliam fantasztikusan oldotta meg Heath Ledger hiányát a The Imaginarium of Doctor Parnassus-ban http://www.aintitcool.com/node/40933 New York City, 1993 márciusa: Natalie Portman próbafelvétele a Léon a profihoz (érdekes) http://www.youtube.com/watch?v=CqNfJCJUD08 NY Times Magazine fotósorozatában Quentin Tarantino és Diane Kruger egy hotelszobában enyelegnek http://www.nytimes.com/indexes/2009/05/03/...geName=03tarani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.