Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Na menten alámcsinálok, ha ilyenekbe botlok még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Angolosok. Spoiler gomb mögé leírnátok, hogy miről dumáltak? A vége világos. Köszi. Nem értettem mindent, de amit igen, azt leírtam Spoiler: - Connor, mi a fenét csinál maga itt?- Mit találunk ott lent? - Megoldást találtunk, amivel befejezhetjük a háborút véglegesen. Skynet egy gép, s mint ilyen, van egy kikapcsológombja. - Megcsinálom. - Connor, mi jót cselekszünk. A háborúnak vége. No és a végén épp a lényeget nem nagyon értettem. Connornak 4 napja van, de hogy miért, azt passzolom, valami lista miatt, amelyen ő a 2., az első pedig valami civil, Kyle... Hátha valaki ki tudja egészíteni. Mentségemre szóljon, hogy nekem alig van fogalmam róla, miről szólhat a film. A Terminátor 1-2-t láttam még anno, de főleg a látvány fogott meg bennük (különösen a T2-ben), és a történetre csak nagyon nagy vonalakban emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Lassan megnézitek így az egész filmet darabokban Én egy ideje már nem lövök le egy jelenetet sem előre Én sem szoktam belenézegetni a trailerekbe, bőven elég, amivel a moziban találkozik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hát amikor eéhangzik Kyle Reese neve ott hátször effektus lép fel. A kövi klippben is benne van, hogy Spoiler: ki akarja őt menteni a Skynet markai közül. Ha nem teszi, akkor meghal mindenki. Elvégre Kyle az ő apja aki anno visszautazott és.....Szóval megszületett a legenda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Durván egy hónap van hátra, azt csak kibírjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Pildi, én is csak néha egy-egybe nézek bele, de amiket ide felraknak, az már sok Kyle-ról meg akartam én is írni, de Oldie megelőzött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Durván egy hónap van hátra, azt csak kibírjuk Az oks, hogy addig kibírjuk...Node mi lesz utána? Főleg ha ilyen filmek jönnek, mint Star Trek, Terminator.......ennyi újraélesztést nem bír el a szervezet, mint amire a filmek után elszenvedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Utána jönnek az agyzsibbasztó filmek gyerekeknek, mint a Trafó és G.I. Joe, amin csak nézni kell a látványt, bambán vigyorogva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Én sem szoktam belenézegetni a trailerekbe, bőven elég, amivel a moziban találkozik az ember. Én azért még a film tartalmát is szeretem megtudni. Persze csak a szokásos, nagyvonalakban leírtakat. Ismeretlen filmre nem ülnék be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. No, hát már tényleg nem emlékszem a nevekre. Az még rémlett, hogy volt valami kavarás apa és fia között, de hogy pontosan mi is volt az, már nem. Alkalomadtán meg kellene megint nézni azt az első két filmet (legalább). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Utána jönnek az agyzsibbasztó filmek gyerekeknek, mint a Trafó és G.I. Joe, amin csak nézni kell a látványt, bambán vigyorogva. Hát nálam egykutya mind. Nyári nagy blockbusterek. Köll a francnak most magvas gondolat. ( Watchmen elég volt idénre ) Legyen sok zúzás, effektözön és izgalom. Nincs elkülönített elvárásom se a Terminatorhoz, se a Transformershez. Taglózzon le mindkettő minimum úgy, mint a Star Trek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. És a téli szezonban milyen filmeket vársz, kívánsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. És a téli szezonban milyen filmeket vársz, kívánsz? Természetesen az AVATART!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Jójó, de attól se vársz akkor semmi többet, mint a nyári blockbusterektől ezek szerint Csak legyen látványos, ez a lényeg mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Jójó, de attól se vársz akkor semmi többet, mint a nyári blockbusterektől ezek szerint Csak legyen látványos, ez a lényeg mi? Egy sci-fitől amiben űrhajók, spéci katonák, idegen lények vannak, mi lényegeset várjon az ember? De is állandóan a forradalmi 3D-s technikát emlegeted vele kapcsolatosan és nem -teszem azt- az új emberi gondolkodásmód megreformálását. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. (szerkesztve) Hát ezaz. Én is olyan látványvilágot várok tőle, hogy a film nézése alatt egy etióp csoportkép rajzolódjon az alsógatyámra. Magyarán vonalkódos legyen De azért örülök, hogy az Avatar majd 3 órás műsorideje tartogat egy jó sztorit is Szerkesztve: 2009. Május 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. (szerkesztve) James Cameron's Avatar Okos megoldás, nehogy kavarja a nép a másik Avatar filmmel. Szerkesztve: 2009. Május 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Remek ötlet szerintem is. Mondjuk nekem már egyértelműen ez a film ugrik be az Avatarról, de hát erről gondoskodsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. 4 perces TS trélerek 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Christian Bale, bár a hírneve miatt a stáblista élén virít , de csak mellékszereplő, alig szerepel a filmben, és az alakítása se olyan jó...a kritikusok ezt írják.Szóval go Sam go!!!!! alig szerepel a filmben? hát ezt elég nehéz elhinni... Hmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. 4 perces TS trélerek megelőztél 1 perccel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Kyle Reese-től nekem is libabőrős lett a karom.Az elsőt megnéztem a többit nem. Pildi:Köszi, hogy lefordítottad. Most már rettenetesen várom, és nem a látvány miatt.A story miatt.Utaljanak sokat a múltra.Persze mozi elött az első 3-at megnézem megint. Különben rengeteg kérdés van.Annak örülök, hogy John tudja ki a Kyle(logikátlan lenne ha nem tudná), viszont az izgalmas az, hogy csak annyit tud hogy ő az apja és mindenképp vissza kell küldeni az időben, és természetese tud arról is ,hogy majd fognak találni egy időgépet, de a hogyanról semmit nem tud. Húúúúúú de jó lesz ez. A tegnap belinkelt cikk ami az 5. rész egy részletére utalt miszerint John visszamegy 2011-be, hogy véget vessen a háborúnak nagyon nem lenne jó.Tudniillik akkor nincs meg az a jövő, ahonnan visszamegy, sőt továbbgondolva, az időgéppel visszamennek elöbb és még a háború elött kinyírják a Skynetet, vagy akik megépítik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. megelőztél 1 perccel. Pedig nem mondhatnám hogy siettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. további TS részletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Kyle Reese-től nekem is libabőrős lett a karom.Az elsőt megnéztem a többit nem.Pildi:Köszi, hogy lefordítottad. Most már rettenetesen várom, és nem a látvány miatt.A story miatt.Utaljanak sokat a múltra.Persze mozi elött az első 3-at megnézem megint. Különben rengeteg kérdés van.Annak örülök, hogy John tudja ki a Kyle(logikátlan lenne ha nem tudná), viszont az izgalmas az, hogy csak annyit tud hogy ő az apja és mindenképp vissza kell küldeni az időben, és természetese tud arról is ,hogy majd fognak találni egy időgépet, de a hogyanról semmit nem tud. Húúúúúú de jó lesz ez. A tegnap belinkelt cikk ami az 5. rész egy részletére utalt miszerint John visszamegy 2011-be, hogy véget vessen a háborúnak nagyon nem lenne jó.Tudniillik akkor nincs meg az a jövő, ahonnan visszamegy, sőt továbbgondolva, az időgéppel visszamennek elöbb és még a háború elött kinyírják a Skynetet, vagy akik megépítik. Nem kell feltétlenül visszaküldeni az időben. Egyrészről ő ( mármint John Connor) él, biztosítva van a létezése. Másrészről csak akkor lenne tényleg jogos Kyle visszaküldése, ha időgépre akadnának, melyen keresztül a Skynet, John Connor likvidálására, és/vagy Sarah Connoréra, Terminator küldene vissza. Tehát simán a jövőben maradhatna Kyle is, ha nem lenne a Skynetnek semmiféle terve az időutazáshoz. A 2011-es dologhoz meg annyit, hogy tök mindegy már ez az időutazgatás, most se abban a jövőben van amit az első részből megismertünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. további TS részletek Hát ezek piszok hangulatosak voltak. Miért érzem úgy, hogy a film híres mondata az lesz, hogy: "Én vagyok a fiad" ? Á, és a "mezei" emberek csapdái.....Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. (szerkesztve) A Star Trek 29 óra alatt 33 millió dollárt termelt eddig a mozipénztáraknál. Jobban indított mint tavaly a Vasember pl. Alázni fog rendesen, lehet meglesz 110 millió vasárnap estig?? Az maga lenne a szenzáció, Star Trek korábbi filmek fényévekkel voltak az ilyen siker előtt. Ennyit számít a vérfrissítés, a 150 milliós büdzsé, a szuperlátványos képsorok, jól csengő rendező, jó marketing kampány, szimpatikus színészek stb. Gratula a készítőknek a várható sikerhez! Szerkesztve: 2009. Május 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Nagyszerű nyitány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hát ezek piszok hangulatosak voltak. Ott vannak nagyon a részletek. A végén még valaki az egész filmet feldobja a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.