Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Jaja, még kint van az a háttérkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Nem HD - de legalább nem is az a kamerás Avatar trailer. http://www.zshare.net/video/67615810638704bd/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ja, és kijött valami werkfilm-féleség is: http://www.sendspace.com/file/52djgv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ja, és kijött valami werkfilm-féleség is[/url] Nem elég hogy borzasztó spoileres, de ráadásul bélyegkép minőségű a felbontás sajna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Nem elég hogy borzasztó spoileres, de ráadásul bélyegkép minőségű a felbontás sajna... Engesztelésül egy jobb minőségű trailer? http://www18.zippyshare.com/v/67549361/file.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Ma este 6-kor érkezik a HD felbontású Avatar trailer Az alábbi se rossz minőségre, csak arab feliratú, meg áááh.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hát nem tudom, de nekem a naivik még mindig nem jönnek be. Amikor arcfesték van rajtuk akkor igen, de nekem még mindig szoknom kell. A katonás részek teljesen korrektek sőt! De a történet is marha egyszerű, nem szeretném ha Cameron csak egy újabb TFes látványfilmet hozna létre, aminek semmi története. Én még bízok, mivel Cameron és valszeg ott leszek pesten az imax moziban szal a lehetőség adott lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Mondjuk érdekes, hogy csak decemberben lesz meg a dvd, az hat hónap, pedig csak 5 hónap szokott lenni a mozi és a dvd között a különbség. LOTR esetén több is volt, film január, dvd augusztus, aztán a bővített dvd december. Szerintem nincs standard megjelenési időpont. Ma este 6-kor érkezik a HD felbontású Avatar trailer Az alábbi se rossz minőségre, csak arab feliratú, meg áááh.. Várjuk Mindenbe belekötsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megnéztem a werkfilmet is. Jó lesz ez, jó lesz ez. Ennyi spoiler belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A TDK óta nem láttam ilyen jó trailert mint ezt az Avatarosat, vagy 30x megnéztem már. Kudar: A Star Warsnak se volt épp valami bonyolult sztorija még '77-ben, egy felturbózott népmese volt a szegény királyfival meg a gonosz várából kiszabadítandó királylánnyal. Aztán nézd meg mi lett belőle. Hát nem tudom, de nekem a naivik még mindig nem jönnek be.A na'vi-k nekem se tetszenek annyira, olyan Disney-hatást keltenek. De majd csak megszokjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hát azért amikor a SW készült akk az új sztorinak számított sztem, nem hiszem h túl sok csillagközi polgárháborúról volt szó előtte, és most eléggé leegyszűsítettem. Félre ne értse senki nem az Avatár ellen kampányolok, dehogy, sőt kifejezetten várom, de történetileg rengeteg ilyet láttunk már csak nem ilyen szép csomagolásban. A lényeket tényleg meg fogjuk majd szokni, szal ezzel többet nem is foglalkozom. Tud valaki valami rendes stori line-t mutatni hogy miről is fog szólni pontosan a film vagy ez még rejtély teljesen. (trailert leszámítva) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A Karácsonyi éneket a hazai IMAX is bemutatja nov. 5.-étől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A Karácsonyi éneket a hazai IMAX is bemutatja nov. 5.-étől Névnapomkor? de jóó, ez égi jel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Én is várom a trailert, módjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jake szerintem pár perccel hat előtt rámegy a kedvenc mozitraileres oldalára és veszett nagy F5-ös billentyűzetcsapkodásba kezd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hm...a palacecinemas oldala szerint az Avatar egyszer lesz 3D-s digitális feliratos, másrészt "mezei" 2D-s szinkronizált változatban. A 3D-s szinkronizált verzió ezek szerint nem is lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hm...a palacecinemas oldala szerint az Avatar egyszer lesz 3D-s digitális feliratos, másrészt "mezei" 2D-s szinkronizált változatban. A 3D-s szinkronizált verzió ezek szerint nem is lesz? Hazaértem! Lesz szinkronos is biztos, egy másik fórumon egy tag az Intercommal ál kapcsoaltban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hazaértem! Lesz szinkronos is biztos, egy másik fórumon egy tag az Intercommal ál kapcsoaltban. Hol van már a FULL HD-s trailer öregem? Öt perccel múlt hat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Van egy rövid verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A Karácsonyi éneket a hazai IMAX is bemutatja nov. 5.-étől Kedvenc Karácsonyi történetem. Minden évben elolvasom, megnézem valamelyik változatát. (néha többet is) Idén valahogy nekem nagyon kedvező volt a filmfelhozatal, ennyi filmet régen nem néztem:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Az a trailer vége és fan made!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) HD TRAILER Jobb klikk mentés másként Szerkesztve: 2009. Október 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jake, nem tudsz egy 100 Mb alatti verziót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A brutálisnak nem érhető el a siteja. Nem tudom leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Jake, nem tudsz egy 100 Mb alatti verziót? Keresgélek, de még a yahoo-s HD traileremet töltöm, lassú nálam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Ez a trailer hatalmas. Az első harmatgyenge próbálkozás után ez végre meggyőző volt. Már a látvány is brutális (lőjetek le, de szvsz ezt a filmet - mint a Transformerst, Karib-tenger kalózait és ezernyi más látványfilmet - már ezért is érdemes lesz moziban nézni). Ha pedig még sikerül izgisre is csinálni és értelmes sztorival is feltölteni, amiben jó karaktereket mozgatnak, akkor egy remek film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Dzséjt te a 720p verziót láttad? Applenál olyan egyszerű...vannak letöltési linkek is töltöd is, a yahoo szívózik itt.. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Azért mindjárt más így nagyfelbontásban, világosban Piszok látványos lesz az tuti, bár néhol erősen látszik a dzsungelen a műanyagszag. Valahogy a napsugarak levelek közti beszűrődő sávjai alól nagyon kilóg a lóláb. IMAX nézős minden esetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerintem direkt ilyen földöntúli a világ. Tetszik, hogy Cameron- habár zöld a bolygó- olyan színekben világítja meg, ami mégse földi. Szóval értitek..Szerintem direkt ilyen De még így is van két hónap, hogy tuningolják az effekteket. Amikor Jake legurul a hajóról, sokkalta jobb a CGI, mint a teaserban. És teli van élettel, emberekből is több van stb.. Két hónap alatt látványos javulás..És mondom, még van két hónapjuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Dzséjt te a 720p verziót láttad?Applenál olyan egyszerű...vannak letöltési linkek is töltöd is, a yahoo szívózik itt.. :oops: Abban néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.