Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Dzsiájdzsó Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem. Spoiler: Ez most piszkosul bejött. Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót Bravó. Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) De a 2012 meg bejött neked... Ez vicces. Én eddig bárkivel beszéltem, a 2012-t úgy lehúzta (meg tudom érteni, miért), mint a sz*rt, a GI-Joe-ban meg pozitívan csalódott. Ajj... nem akartam megnézni a spoiler kapcsoló mögötti ikont, mert gondolkodom rajta, hogy megnézem... de most sikerült Szerkesztve: 2009. November 28. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Te kis kíváncsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Phobos előzetes Érdekes ez a Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Most néztem meg a Zombieland-ot. Ez egy nagyon jó film, sokat lehet rajta röhögni Spoiler: Kedvencem a végén lévő tömeges mészárlás Szerkesztve: 2009. November 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Phobos előzetesÉrdekes ez a Phobos Ezen a linken már nincs fent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Itt fellelhető az előzetese a filmnek: http://www.joblo.com/video/joblo/player.php?video=phobos-trl Most végeztem az Intim fejlövés-sel Ez egy hm... igen érdekes omnibusz film... nekem bejön ez a kategória. A téma is igen érdekes, bár elég nyomasztó és a kamerakezelés is inkább egy videoklipp-ére hasonlít, mint rendes nagyfilmére. A Gáspár Katás jelenet pedig nem egy nagy szám, sőt én a hírverések után többet vártam... 10/7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Új Avatar reklám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Kicsit tartok ezektől a gyors mozgású jelenetektől, hogy 3D-ben hogy fog működni. Lehet, hogy lesz abban valami, ha ezen felül páran "Vuknak adnak életet". Két és fél óra ilyen kamerakezelés mellett egyeseknél nem várt eredményt hozhat. Más. Megnéztem a Terminator Salvation rendezői változatát. Hát oly sokat nem adott hozzá a filmhez, de legalább ez is le lett tudva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én azt kérdezném - mivel még nem voltam a társasággal mozizni - hogy hogy lesz az Avataros filmnézés? Valaki megrendeli a jegyeket? Vagy mindenki magának? Hmm? Én mennék veletek férjecskével együtt, legalább meglátom a fejeteket is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerintem tisztázzuk le először is az időpontot. Mármint, hogy aznap, vasárnap ( ha jól tudom az lesz jó mindenkinek) melyik előadásra menjünk. Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét. Azt leszögezhetjük azért előtte, hogy pl a nyolcas, kilences sor közepére gyűljünk össze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. December 3-n kiderül mikor lesznek vasárnap előadások. Akkor lehet jegyeket is rendelni. Szóval aznap sasolni kell az IMAX honlapját. Én dél és 2 óra közötti előadásra mennék mindenképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Jaja, én is ilyen időtájban gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én pedig a lehető leghamarabbi előadásra mennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Dzsiájdzsó Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem. Spoiler: Ez most piszkosul bejött. Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót Bravó. Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem. Úgyanígy látom én is.Valami nagyon pörgős látványos film lett.Ritka amikor pozítívan csalódik.Azóta mindenkinek ajánlom. Avatar-előadás nekem meg mindegy, de célszerű lenne minnél korábbi, mert 3 órás a film és hogy utána még tudjunk dumálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ma John Rambo a TV2-n! Aki nem látta még az ki ne hagyja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ma John Rambo a TV2-n! Aki nem látta még az ki ne hagyja. Ez kötelező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. FOX Sport öreg műsorvezetője az Avatarban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. (szerkesztve) Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét. Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek? Nálam kimarad a Rambo Szerkesztve: 2009. November 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Jake Te nem is bírsz másban gondolkodni csak az Avatarban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Túl leszek a filmen, akkor már csak sikerülni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Túl leszek a filmen, akkor már csak sikerülni fog Én utána már csk BR -ben veszem meg ha tetszik. Gondolom jönnél a fórumtalira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. De van hozzá szép nagy FULL HD-s tévéd is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. De van hozzá szép nagy FULL HD-s tévéd is? Lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ody, te csak BR-ben tudsz gondolkodni? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek?Onnan, hogy általában 3-4 darabnál többet nem szokásuk egyszerre adni. Másrészről ha előre megbeszéljük, hogy hová rendeli mindenki a jegyet, nem hinném, hogy gond lenne belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ody, te csak BR-ben tudsz gondolkodni? :D Ha felállítom a rendszert hülye lennék egy ilyen filmet DVD -ben megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ha felállítom a rendszert hülye lennék egy ilyen filmet DVD -ben megvenni. Na de azért a régi VHS-eket még csak előveszed majd még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Na de azért a régi VHS-eket még csak előveszed majd még Necces. Kell a videó helye a BR -nek. De a videót se akarom leépíteni. Majd megoldom valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. 3D-s Blu Ray filmek is lesznek, az Avatar lesz az első ilyen úgy hallottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.