Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzsiájdzsó

Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem.

Spoiler:

Ez most piszkosul bejött. :D Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót :) Bravó.

Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem.

Hozzászólás ideje:

De a 2012 meg bejött neked... :) Ez vicces. :D Én eddig bárkivel beszéltem, a 2012-t úgy lehúzta (meg tudom érteni, miért), mint a sz*rt, a GI-Joe-ban meg pozitívan csalódott. :D

Ajj... nem akartam megnézni a spoiler kapcsoló mögötti ikont, mert gondolkodom rajta, hogy megnézem... de most sikerült :P

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a Zombieland-ot. Ez egy nagyon jó film, sokat lehet rajta röhögni :)

Spoiler:

Kedvencem a végén lévő tömeges mészárlás :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Itt fellelhető az előzetese a filmnek: http://www.joblo.com/video/joblo/player.php?video=phobos-trl

Most végeztem az Intim fejlövés-sel

Ez egy hm... igen érdekes omnibusz film... nekem bejön ez a kategória.

A téma is igen érdekes, bár elég nyomasztó és a kamerakezelés is inkább egy videoklipp-ére hasonlít, mint rendes nagyfilmére. A Gáspár Katás jelenet pedig nem egy nagy szám, sőt én a hírverések után többet vártam...

10/7

Hozzászólás ideje:

Kicsit tartok ezektől a gyors mozgású jelenetektől, hogy 3D-ben hogy fog működni. Lehet, hogy lesz abban valami, ha ezen felül páran "Vuknak adnak életet". Két és fél óra ilyen kamerakezelés mellett egyeseknél nem várt eredményt hozhat.

Más. Megnéztem a Terminator Salvation rendezői változatát. Hát oly sokat nem adott hozzá a filmhez, de legalább ez is le lett tudva. :D

Hozzászólás ideje:

Én azt kérdezném - mivel még nem voltam a társasággal mozizni - hogy hogy lesz az Avataros filmnézés? Valaki megrendeli a jegyeket? Vagy mindenki magának? Hmm? Én mennék veletek férjecskével együtt, legalább meglátom a fejeteket is! :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem tisztázzuk le először is az időpontot. Mármint, hogy aznap, vasárnap ( ha jól tudom az lesz jó mindenkinek) melyik előadásra menjünk. Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét. Azt leszögezhetjük azért előtte, hogy pl a nyolcas, kilences sor közepére gyűljünk össze :D

Hozzászólás ideje:

December 3-n kiderül mikor lesznek vasárnap előadások.

Akkor lehet jegyeket is rendelni. Szóval aznap sasolni kell az IMAX honlapját.

Én dél és 2 óra közötti előadásra mennék mindenképp.

Hozzászólás ideje:
Dzsiájdzsó

Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem.

Spoiler:

Ez most piszkosul bejött. :P Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót :P Bravó.

Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem.

Úgyanígy látom én is.Valami nagyon pörgős látványos film lett.Ritka amikor pozítívan csalódik.Azóta mindenkinek ajánlom.

Avatar-előadás nekem meg mindegy, de célszerű lenne minnél korábbi, mert 3 órás a film és hogy utána még tudjunk dumálni.

Hozzászólás ideje:
Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét.

Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek?

Nálam kimarad a Rambo :P

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek?
Onnan, hogy általában 3-4 darabnál többet nem szokásuk egyszerre adni. Másrészről ha előre megbeszéljük, hogy hová rendeli mindenki a jegyet, nem hinném, hogy gond lenne belőle.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.