Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzsiájdzsó

Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem.

Spoiler:

Ez most piszkosul bejött. :D Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót :) Bravó.

Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

De a 2012 meg bejött neked... :) Ez vicces. :D Én eddig bárkivel beszéltem, a 2012-t úgy lehúzta (meg tudom érteni, miért), mint a sz*rt, a GI-Joe-ban meg pozitívan csalódott. :D

Ajj... nem akartam megnézni a spoiler kapcsoló mögötti ikont, mert gondolkodom rajta, hogy megnézem... de most sikerült :P

Szerkesztve: - Donát
Hozzászólás ideje:

Itt fellelhető az előzetese a filmnek: http://www.joblo.com/video/joblo/player.php?video=phobos-trl

Most végeztem az Intim fejlövés-sel

Ez egy hm... igen érdekes omnibusz film... nekem bejön ez a kategória.

A téma is igen érdekes, bár elég nyomasztó és a kamerakezelés is inkább egy videoklipp-ére hasonlít, mint rendes nagyfilmére. A Gáspár Katás jelenet pedig nem egy nagy szám, sőt én a hírverések után többet vártam...

10/7

Hozzászólás ideje:

Kicsit tartok ezektől a gyors mozgású jelenetektől, hogy 3D-ben hogy fog működni. Lehet, hogy lesz abban valami, ha ezen felül páran "Vuknak adnak életet". Két és fél óra ilyen kamerakezelés mellett egyeseknél nem várt eredményt hozhat.

Más. Megnéztem a Terminator Salvation rendezői változatát. Hát oly sokat nem adott hozzá a filmhez, de legalább ez is le lett tudva. :D

Hozzászólás ideje:

Én azt kérdezném - mivel még nem voltam a társasággal mozizni - hogy hogy lesz az Avataros filmnézés? Valaki megrendeli a jegyeket? Vagy mindenki magának? Hmm? Én mennék veletek férjecskével együtt, legalább meglátom a fejeteket is! :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem tisztázzuk le először is az időpontot. Mármint, hogy aznap, vasárnap ( ha jól tudom az lesz jó mindenkinek) melyik előadásra menjünk. Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét. Azt leszögezhetjük azért előtte, hogy pl a nyolcas, kilences sor közepére gyűljünk össze :D

Hozzászólás ideje:

December 3-n kiderül mikor lesznek vasárnap előadások.

Akkor lehet jegyeket is rendelni. Szóval aznap sasolni kell az IMAX honlapját.

Én dél és 2 óra közötti előadásra mennék mindenképp.

Hozzászólás ideje:
Dzsiájdzsó

Asszem eljött az az idő amikor át kell gondoljam, hogy hányszor és mekkorát csalódhatok én még egy filmen. Azt hittem eddig már kitapasztaltam mindent. Hát tévedtem.

Spoiler:

Ez most piszkosul bejött. :P Ilyen pozitív csalódás még nem ért. Nem vitás, alaposan alábecsültem a filmet az előzetesek alapján. Amit kaptam az maximálisan elszórakoztatott. Remek történetvezetés, feszes tempó, pörgős akciók, klassz karakterek, cool beszólások. A Vasember óta nem tapasztaltam hasonlót :P Bravó.

Ezek után tutti, a folytatás megnézésén nem kell töprengenem.

Úgyanígy látom én is.Valami nagyon pörgős látványos film lett.Ritka amikor pozítívan csalódik.Azóta mindenkinek ajánlom.

Avatar-előadás nekem meg mindegy, de célszerű lenne minnél korábbi, mert 3 órás a film és hogy utána még tudjunk dumálni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Aztán mivel gondolom korlátozva vannak az egy megrendelőre jutott jegyek, így mindenki magának rendelhetné meg a jegyét.

Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek?

Nálam kimarad a Rambo :P

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
Szerintem ez meg így nem teljesem működik, szóval jobb lenne egyben próbálkozni. Azt honnan veszed, hogy korlátozva lennének a jegyek?
Onnan, hogy általában 3-4 darabnál többet nem szokásuk egyszerre adni. Másrészről ha előre megbeszéljük, hogy hová rendeli mindenki a jegyet, nem hinném, hogy gond lenne belőle.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.