MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Persze egy filmkocka se ment le a filmből, az álom tárgya az volt, hogy karcosak voltak a szeművegek Agyonváglak, ha ilyeneket álmodsz meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Az Avatart mindenkinek látnia kell a kritikusok szerint http://origo.hu/filmklub/20091214-elso-kri...u-filmjere.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Magoson fent van az avatár zenéje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Jó kis kedvcsináló írás Ehh... még hogy nem túl hihető a két fél küzdelme, ugyan. Látták azok a fanyalgók az ep6-ot? Ez egy mese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ez egy mese Pont ez bosszant a sok fanyalgóban. Néha még az ilyen "mesékben" is Shakespeare-i mondanivalót keresnek. Egyébként én az ilyenek nagyon tudom hiányolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A japánok várják az Avatart... jesszus, ezek tényleg betegek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ehh... még hogy nem túl hihető a két fél küzdelme, ugyan. Látták azok a fanyalgók az ep6-ot? Bezzeg a savasvérű, vákuumban is vígan élő szörnyek és tengerészgyalogosok harca (amiben rendre a szörnyek nyernek), a legyőzhetetlen titkos ügynök és a jövőből visszajött életre kelő emberölésre programozott harci gép meséje teljesen hihető számukra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Sajnos ez már nincs fönt. Tessék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Azt a r...dt ! Következő évre meglesz az év szuperhorror filmje! Atyagatya! SZIGORÚAN CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! Spoiler: :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Aucs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Az Avatar fanok lázasan pontoznak, imdbn 8.3.at feltornázták 8.4.re Szerkesztve: 2009. December 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Az Avatar fanok lázasan pontoznak, imdbn 8.3.at feltornázták 8.4.re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A blikk mai akciója az Avatarral kapcsolatban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Bezzeg a savasvérű, vákuumban is vígan élő szörnyek és tengerészgyalogosok harca (amiben rendre a szörnyek nyernek), a legyőzhetetlen titkos ügynök és a jövőből visszajött életre kelő emberölésre programozott harci gép meséje teljesen hihető számukra Ez most nagyon tetszett Következő évre meglesz az év szuperhorror filmje! Atyagatya! *** meg, ilyet írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Este jutott egy ötlet a fejembe az Avatarról. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy Jake bátyja nem halt meg Lehet, hogy Avatar testben él valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Este jutott egy ötlet a fejembe az Avatarról. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy Jake bátyja nem halt meg Lehet, hogy Avatar testben él valahol. Ja, neki egyből 2 testet csináltak, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hmm.. erről csak tudnának, akik az avatarokat készítik. Azt hiszem, pont az a lényeg, hogy kell egy ember, aki a testbe tud bújni, azért kell Jake. Inkább azt tudom elképzelni, hogy Jake bátyja meglógott, és most sehol sem találják Már ha egyáltalán akarnak ilyesfajta ziccert behozni a sztoriba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ja, neki egyből 2 testet csináltak, mi? Valami hasonló fordulat tutti lesz benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hmm.. erről csak tudnának, akik az avatarokat készítik. Azt hiszem, pont az a lényeg, hogy kell egy ember, aki a testbe tud bújni, azért kell Jake. Inkább azt tudom elképzelni, hogy Jake bátyja meglógott, és most sehol sem találják Már ha egyáltalán akarnak ilyesfajta ziccert behozni a sztoriba.Mutatták a trailerben a hullazsákban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Biztos ő volt? Na jó, konspirálhatnak ezzel, de valahogy nem érzem ide illőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Jake bátyja? Mi? What? Was? Quoi? Che? что? És miért is nincs ez spoilerben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Biztos ő volt? Na jó, konspirálhatnak ezzel, de valahogy nem érzem ide illőnek. Nekem más fordulattippeim vannak, de most nem kezdenék ezeken itt filozofálgatni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Jake bátyja? Mi? What? Was? Quoi? Che? что?És miért is nincs ez spoilerben? gondolom, mert ez a mindenki által elérhet trailerben volt benne. (én pont ezért nem merek ilyesmiket írni, mert annyi mindent láttam-olvastam, és nem tudom, ki mennyire merült el ezekben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Jake bátyja? Mi? What? Was? Quoi? Che? что?És miért is nincs ez spoilerben? Mert... Totál azt hittem,hogy ezt mindenki tudja, mivel már régebbről ismert sztorielem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mert... Totál azt hittem,hogy ezt mindenki tudja, mivel már régebbről ismert sztorielem.Egyetértek Dzséjttel. Ezt spoiler kapcsoló mögé kellett volna tenni. Erről én sem tudtam, irgum-burgum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Benne volt a trailerben emberek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Benne volt a trailerben emberek Hm... Igen? És hol? Nem emlékszek olyan dialógusra, hogy szeva bátyus vagy ilyenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Hm... Igen? És hol? Nem emlékszek olyan dialógusra, hogy szeva bátyus vagy ilyenek Mert lenézett rá, egy hullazsákban feküdt! Nézd vvissza! De tény, vigyázzunk ilyesmikre, van, aki tényleg minimális cuccot nézett:) Majd jövőhétfőn! Szerkesztve: 2009. December 14. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mert lenézett rá, egy hullazsákban feküdt! Nézd vvissza! De tény, vigyázzunk ilyesmikre, van, aki tényleg minimális cuccot nézett:) Majd jövőhétfőn! Könnyen fel is ismerhető Még a hétfő is necces, Phobos csak szerdán nézi. Azért marha kényelmetlen lesz olyan sokat használni majd a spoilert, de ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Én ebben a klipben találkoztam először az ipsével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.