JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Spoiler: Konkrétan amikor felébresztették. Egyrészről ki hozta őt volna vissua és gyanús volt, hogy járni se tudott. De már előtte is gyanakodtam mikor a videonaplóban egy pillanatra visszalátta magát. De attól függetlenül, hogy a Hatodik napon köszön vissza jő film volt azért. Amúgy az a csaj akit a fotelban látott az a lánya volt ha jól gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Oldie: 15 perc elteltével miként esett le számodra a HOLD poénja? Spoileres keretben megosztanád velem? Ez nekem is leesett hamar, de a film nem attól jó vagy rossz, hogy ezt tudjuk-e. Ennél sokkal érdekesebb rájönni a többi dologra. Bár nem csodálom, hogy oldinak nem jött be annyira, ez nem dirr-durr mozi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Bár nem csodálom, hogy oldinak nem jött be annyira, ez nem dirr-durr mozi. Hülyeséget beszélsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hülyeséget beszélsz.Nekem ez jött le eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én meg azért nem jöttem rá, Spoiler: mivel azt olvastam egy helyen, hogy halucinál végig..Mondom jól van..de azért leesett a felénél.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én meg azért nem jöttem rá, Spoiler: mivel azt olvastam egy helyen, hogy halucinál végig..Mondom jól van..de azért leesett a felénél.. Az lett volna az "igazi" ha így lett volna a végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Milliárdos Avatar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Stúdiós kép az ÚJ avatár filmből!! És tényleg http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...pire_tla_01.jpg Szerkesztve: 2010. Január 3. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Stúdiós kép az ÚJ avatár filmből!! És tényleg Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Naaa ennek örülök. Annó én készítettem hozzá a feliratot szal nagyon oda vagyok érte. A történet adott, és trilógia lesz szóval nagyon nem lehet elrontani, legalábbis remélem. 1 film egy évad. Megoldaható. ^^ Ha a CGI rendben lesz, ami sajna nem Night erősége, akkor szuper lesz!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én is láttam az összes részét, a kedvenc sorozatom. Bár ezzel a filmmel kicsit kétségeim vannak. Félek, hogy nem tudja majd vissza adni a sorozat hangulatát és elég nehezen tudom elképzelni, hogy a 22 részes évadot sikerül besűríteni egy max 2 órás filmbe. Az balsejtelmem van, hogy ez is hasonlóan fog járni, mint az Eragon filmváltozata: a történet és a karakterek fele megy a kukába és csak a fő történetszál marad a filmben, amivel elvesztené a lényegét az egész. A sorozatban pont az volt a jó, hogy azzal együtt, hogy minden részben haladt a sztori, mindegyik egy-egy különálló epizód volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Mind a Numbers, mind a Mojo 780 milliót ír, úgyhogy még én sem veszem biztosra. Igaz, a Numbers rendszertelenül frissít, a Mojo meg általában le van maradva két nappal (a legfrissebb adatuk is 1-jei), szóval akár már meg is lehet ma. Tessék Dzséjt most már elhiszed? http://www.the-numbers.com/movies/2009/AVATR.php Total US Gross $352,111,074 International Gross $670,200,000 Worldwide Gross $1,022,311,074 Cameron mindezt 18 nap alatt művelte a filmjével. Egek, jár neki a taps Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én is láttam az összes részét, a kedvenc sorozatom. Bár ezzel a filmmel kicsit kétségeim vannak. Félek, hogy nem tudja majd vissza adni a sorozat hangulatát és elég nehezen tudom elképzelni, hogy a 22 részes évadot sikerül besűríteni egy max 2 órás filmbe. Az balsejtelmem van, hogy ez is hasonlóan fog járni, mint az Eragon filmváltozata: a történet és a karakterek fele megy a kukába és csak a fő történetszál marad a filmben, amivel elvesztené a lényegét az egész. A sorozatban pont az volt a jó, hogy azzal együtt, hogy minden részben haladt a sztori, mindegyik egy-egy különálló epizód volt. Hát azért remélem megoldható. Jópár részt ki lehet szórni, ami csak FUN rész volt. Ha keményen csak a sztorira fokuszál, akk nem lesz baj. És jó pár Sokka poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. csak Shyamalan el ne rontsa.. Remélem, nem fogja, bár nem ismerem a sztorit. Mindig figyelem, ha új filmje jön ki a fickónak, mert a régieket szerettem Avatar szépen gyűjti a zsét Pedig milyen kétségek merültek fel itt a fórumon, hogy vajon mennyit tud összekapni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Én ebben bíztam, és most drukkolok, hogy első legyen. Egyébként sokan nem hitték, 6-700millát jósoltak. Cameron megcsinálta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én ezt a filmet várom legjobban 2010-ben. Na nem azért, mert ezt is Avatárnak hívják, ha nem mert láttam a full rajzfilmsorozatot, és borzasztó jó. Izgalmas, marha jó kidolgozott világgal, szuper karakterekkel, wáá, csak Shyamalan el ne rontsa..Nem egy top rendező azért.. Remélem, jó lesz. Én még nem láttam a sorit, de a film előtt feltétlen megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Hát azért remélem megoldható. Jópár részt ki lehet szórni, ami csak FUN rész volt. Ha keményen csak a sztorira fokuszál, akk nem lesz baj. És jó pár Sokka poén. Én az Iroh bácsi féle "poénokat" jobban díjaznám Azt amúgy tudtátok, hogy Dave Filoni volt a(z egyik) rendezője a sorozatnak? Állítólag az íróasztalán Plo Koon fénykardjának másolata mellet ott ül egy Appa figura Szerkesztve: 2010. Január 3. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Remélem, jó lesz. Én még nem láttam a sorit, de a film előtt feltétlen megnézem. Inkább kihagyom a sorit, akkor a film legalább maradéktalan élmény lesz, nem fogok azon morgolódni, hogy mit változtattak meg Már ha jó lesz a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ez tényleg nem semmi. Nem hittem volna... Hááát Szerintem ő sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én emelem a tétet, január végére meglesz a Titanic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Inkább kihagyom a sorit, akkor a film legalább maradéktalan élmény lesz, nem fogok azon morgolódni, hogy mit változtattak meg Már ha jó lesz a film Engem mindig érdekel az eredeti cuccos is Még ha morgok is, de legalább látom, mit hoznak ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én emelem a tétet, január végére meglesz a Titanic Azért egy hónap alatt már nem fog plusz 800 milliót termelni Vége a szünidőnek , gyerekek vissza a suliba, felnőttek irány dolgozni Sokan most vették ki szabadságukat, és mentek családostul Avatart nézni. Marha jó tették Cameronék, hogy december 18-at rakták meg premiernek. És azért január meg február nem dicsekedik érdekes filmekkel. Tehát szép hosszú időszak áll még előtte És ki gondolta volna az első hétvégén, mikor a hóviharok meg miegymás közrejátszott és szerény 77 millióval kezdett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szűk három hét alatt kitermelte az egy milliárdot. No nehogymár a soron következő négy hétben ne kaparjon össze nyolcszáz millát? A nézők kilencven százaléka úgyis vissza fog menni minimum még egy előadásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Látva az adatokat szerintem George Lucas már elkezdte írni az SW EP 7-et 3D-ben forgatva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Engem mindig érdekel az eredeti cuccos is Még ha morgok is, de legalább látom, mit hoznak ki belőle. Mindenképpen, mert bármit is csinálnak, sztem nem lesz olyan jó, mint a sorozat. Attól függetlenül, biztos jó lesz a film is. Karrde neked is ajánlom. Már az összes évad letölthető szinkronosan is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Látva az adatokat szerintem George Lucas már elkezdte írni az SW EP 7-et 3D-ben forgatva Ha nem is az EP 7-et de szinte tutti, hogy körmöli a fejében a 3D-s Star Wars alkotását Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Én az Iroh bácsi féle "poénokat" jobban díjaznám Azt amúgy tudtátok, hogy Dave Filoni volt a(z egyik) rendezője a sorozatnak? Állítólag az íróasztalán Plo Koon fénykardjának másolata mellet ott ül egy Appa figura Jó arc a csávó. Avatar és Clone wars! Helyes! Viszont Iroh bácsi kicsit másképp fog kinézni mint a mesében...inkább magas és vékony... (a lényeg h ruha alatt legyen kigyúrva mint állat XD ) Szerkesztve: 2010. Január 3. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Dzséjt: köszi! Oldie: pont az jutott eszembe az Avatar tizedik percében, milyen jó lenne az EP3 vagy az EP4 nyitányát 3D-ben nézni. Lucas technológia iránti szeretetéből kiindulva nem lepne meg, ha újabb lendületet kapna a Star Wars 3D projekt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.