Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, szerintetek elég hosszú lesz a plusz verzió? :)

Igen, ha jól csinálják meg.

Egyébként éjszaka Golden Globe-díjátadó, reggel majd sasolom, hogy mi lett a végeredmény :)

Hozzászólás ideje:

Semmit se csökkent az Avatar bevétele! :) :)

50 millió dollárt kaszíroz ötödik hetében az Avatar az amerikai mozikban

Ezzel a múlt héthez képest semmit se csökkent a nyereség. Ezzel az Avatar átlépi az 500 milliós álomhatárt.

Elemezők szerint most már semmi kétség hogy a Titanic 600 milliós bevételét túlszárnyalja, akárcsak világszerte, és ezzel

egy sci-fi lesz minden idők legsikeresebb filmje!!!

El se hiszem, annyira megható, egy sci-fi...

Dzséjt is így érezhet most :):)

cryingMan.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Igen, ha jól csinálják meg.

Pont ezt akartam írni én is :) Nekem már így is jó volt, ahogy a moziban volt, de ha ez a 12 perc még hozzá tesz némi tartalmat, akkor untig elég lesz.

Dzséjt is így érezhet most :):)

A legjobban annak örülnék, ha ez megváltoztatná a sci-fihez való viszonyulást az emberekben. Vagyis ne jelenjen meg fintor az arcukon, annak ellenére, hogy sok kedvencük sci-fi, csak nem tudnak róla.

Hozzászólás ideje:
A legjobban annak örülnék, ha ez megváltoztatná a sci-fihez való viszonyulást az emberekben. Vagyis ne jelenjen meg fintor az arcukon, annak ellenére, hogy sok kedvencük sci-fi, csak nem tudnak róla.

Egyetértek. Hihetetlen néha, mennyire lenézik, pedig mindenkinek van legalább egy sci-fi kedvence, nem csak SW létezik, vagy Trek, vagy akár az Avatar. :)

Hozzászólás ideje:

Hercegnő és a béka:

Nagyon szép mese volt, végre a Disney megint olyat készített amilyet kéne. Igazán gyerekeknek szóló szép mesét. Jó persze itt is volt gonosz, aki tényleg elég félelmetes lehet egy 6-7 évesnek, de hát Jaffar se volt éppen kismiska. :)

Szóval én mindenképpen ajánlom, mert jók benne a zenék, a humor is bejövős szóval nekem egy 8/10.

Tuti meg fogom még nézni, bár lehet ez már nem lesz annyira klasszikus mint a többi.

Hozzászólás ideje:
A múlt héthez képest. Persze még így is szép, de ne írjuk, hogy nem csökkent semmit amikor csökkent.

Az 50 milliós becslés a 4 napos hétvégére utalt, és nem a háromra, mivel USA-ban most van az MLK hétvége, és hétfő is szünnap. :):cool:

Így simán összejön majd az 50 :yeah:

Hozzászólás ideje:
Ma Világok Harca a TV2 -n el ne felejtsétek. :yeah:

Én nem felejtem, mint a tűz, úgy kerülöm a TV2-őt. Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira.

Hozzászólás ideje:
Pedig nagyszerű film, szvsz. :yeah:

Nem tudom, ez tényleg az ízlések és pofonok kategória. Ortis sem szerette, egy haverral néztük, na az meg hetekig ódákat zengett róla.

Hozzászólás ideje:
Ma Világok Harca a TV2 -n el ne felejtsétek. :yeah:

Nem feledem, véletlenül sem fogok odakapcsolni :) Apám kérdezte is, milyen film. Mondom neki: "Ha más lenne a vége és mások lennének a fő karakterek, egész jó lenne." :cool: Fél éve láttam, elég is volt belőle pár évre (azért "megtiszteltem" annyival, hogy írtam róla pár gondolatot: War of the World - remélem ezelőtt nem linkeltem...).

Én nem felejtem, mint a tűz, úgy kerülöm a TV2-őt. Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira.

Hehe, szerencsére én nem moziban láttam.

Hozzászólás ideje:
Hercegnő és a béka:

Köszi az ajánlót, lehet, hogy megnézem én is a közeljövőben :yeah:

1.6 milliárd dollár?

Szép eredmény, egyre szebb :cool:

Ezt egyszer néztem moziban, és azon ritka alkalmak egyike volt, mikor sajnáltam, h pénzt adok ki mozira.

Nem Te voltál az egyetlen, én sem szeressem, többet biztos nem nézem meg.

Hozzászólás ideje:

Szerintem tűrhető kis film. :cool: Mondtam már, hogy a DTS hangsáv hatalmas: :)

Amúgy ez a Dakota Fanning kiscsaj rendre jó hozza a szerepeit. Pár napja végignéztem a Takent és ott is ő vitte a pálmát :) Azóta már azért kikupálódott :yeah:

Hozzászólás ideje:
Amúgy ez a Dakota Fanning kiscsaj rendre jó hozza a szerepeit. Pár napja végignéztem a Takent és ott is ő vitte a pálmát :yeah:
Az Új Holdban lévő szerepéről is mondhatsz pár dologot, úgy is tudjuk, hogy az a kedvenc filmed :cool:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.