MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Attól még jó kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Attól még jó kép Nem mondtam, hogy rossz Ki a fazon egyébként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Fan-art. Attól még tényleg jó munka.A köv Batman-ben már szerepleni fog Joker-Two face-pingvin egyszerre, ha jóltudom.Nagyon várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Attól még tényleg jó munka.A köv Batman-ben már szerepleni fog Joker-Two face-pingvin egyszerre, ha jóltudom.Nagyon várom már. Nekem Joker is elég lenne szólóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. yodamester: mostanában láttam az avatarodban is szereplő 'Dead Man'-t... rég láttam ilyen egyedi hangulatú filmet. Baromi jó volt És jó tudni, hogy Lance Henriksen az Aliens-en kivül még kapott egy a tehetségét kihasználó szerepet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. THX Bomarr, végre rájöttem hogy mi van az avataron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Nekem Joker is elég lenne szólóban Nekem is. Nem muszáj halmozni a rosszfiúkat, az inkább ártana a filmnek, semmint használna, bár ki tudja. Lehet, hogy csak nekem lenne sok Mindenesetre elég lenne, ha csak ketten állnának egymással szemben, max. a segítőik lennének még a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. rég láttam ilyen egyedi hangulatú filmet Egyedi hangulatú film, az biztos. Én még mindig emésztgetem Egyébként ma jön az első Kleós Róma rész, ha minden igaz. Végre meglátom, hogy milyen lesz Leginkább egy pöttöm, csúnyácska fruskára számítanék, de inkább nem várok semmit, mert úgyis mást kapok majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Akkor ezek szerint már volt az a rész, melyben Pompeiusnak befellegzett. Az egy elég vegyes hatást keltő epizód volt: maga a csata erősen csalódást keltő (ahhoz képest, hogy már részek óta ezt vezették fel) ugyanakkor ebben van egy rakás emlékezetes rész is: Caesar és a behodoltak találkozása és persze Pompeius megérkezése Egyiptomba a végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. yodamester: mostanában láttam az avatarodban is szereplő 'Dead Man'-t... rég láttam ilyen egyedi hangulatú filmet. Baromi jó volt És jó tudni, hogy Lance Henriksen az Aliens-en kivül még kapott egy a tehetségét kihasználó szerepet Yes-yes-yes!!! Örülök, hogy bejött. Rám is nagy hatással volt a Dead Man. Jim Jarmusch legjobbja (nálam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Batmanre visszatérve, nagyon várom a második részt! az első iszonyú jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Állítólag Crispin Glover az egyik Joker jelölt. Az arcára illik a szerep Érdekes, régeben még gondoltam is hogy milyen Jokeres feje van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Ez meg ki a franc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Ez meg ki a franc? Többek között az alább emlitett 'Dead Man'-ben is feltünik egy apró epizód-szerep erejéig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Többek között az alább emlitett 'Dead Man'-ben is feltünik egy apró epizód-szerep erejéig A filozófikus kazánfűtő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Ez meg ki a franc? Vagy pl ő játszott a Vissza a Jövőbe filmekben George-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Vagy pl ő játszott a Vissza a Jövőbe filmekben George-ot. Így már sejthető. Nem sokat öregedett azóta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Batmanre visszatérve, nagyon várom a második részt! az első iszonyú jó volt. Az a "második" a hatodik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 14. (szerkesztve) Az a "második" a hatodik? Nálam az első széria nem ér egy kalap....khmmm nem tetszik. Még az első rész sem. Számomram most kezdődött a Batman sorozat, ezért írtam azt, amit. Szerkesztve: 2006. Április 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Nálam az első széria nem ér egy kalap....khmmm nem tetszik. Még az első rész sem. Számomram most kezdődött a Batman sorozat, ezért írtam azt, amit. Egyetértek, én is így érzek a régi Batmanekkel kapcsolatban (újabban a Burton-féle sem jön be). Ellenben a Begins óriási mozi lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. (szerkesztve) Akkor ezek szerint már volt az a rész, melyben Pompeiusnak befellegzett. Az egy elég vegyes hatást keltő epizód volt: maga a csata erősen csalódást keltő (ahhoz képest, hogy már részek óta ezt vezették fel) ugyanakkor ebben van egy rakás emlékezetes rész is: Caesar és a behodoltak találkozása és persze Pompeius megérkezése Egyiptomba a végén A múlt héten volt. Az nekem is fura volt, hogy a csatából nem mutattak semmit. Nem kellett volna valami nagy küzdelmet mutatni, de legalább valami montázsszerűség lehetett volna egy percben. No és az, hogy Pullóék túlélték a hajótörést? Ez még nálam elment, de szerintem valahol az Adrián szenvedtek hajótörést, erre a tutajjal Görögország túloldalán érnek partot pont Pompeius szeme előtt Kleó majdnem olyan volt, mint amire számítottam Csak kissé szebb arcra, mint kellene, de hát képernyőn mégiscsak mutasson valamit egy olyan személyiség, aki két nagy államférfit is meghódít Ja, és kié is az a gyerek? A Begins nekem is nagyon tetszett, remek film. Kár, hogy olyan sokára jön majd a következő Szerkesztve: 2006. Április 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Karrde: Az a lakatlan sziget ahol Pulloék kikötöttek szinte bárhol lehet, mivel semmi támpont nem hangzott el azzal kapcsolatban, hogy merre fele vannak. Az biztos, hogy a hajók épp Gorogország felé haladtak, tehát annyira nem lehetetlen, hogy egy közeli kis szigeten kötöttek ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Igen, a film alapján ez mind rendben van. Csak nekem valahol a fejemben járt közben, hogy a valóságban hogy mehetett ez. Szóval ismét csak ez a bajom Mivel a rómaiak építettek egy rakat jó minőségű utat, amin végigszáguldottak a légiók, a hajóval való átkelés csak az Adrián volt szükséges (általában, de ez esetben így lehetett). A csata, melyben legyőzték Pompeiust, az ország túloldalán volt. És valószínűleg onnan is menekült Egyiptomba. Túl nagy a távolság, amin végig kellett tutajozniuk. Már megint csak kötözködök, remélem, elnézed ezt nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Tegnap végre láttam az Egy gésa emlékiratait. Látványra kárprázatos volt, és bocsásson meg nekem a világ, de nekem belsőleg is tetszett. Azt nem mondom, hogy lenyűgözött, de nagyon tetszett. A könyvről való, a múlt ködébe vesző emlékeim szerint nagyjából tartották magukat a sztorihoz, nem voltak benne durva átírások. Színészek jól játszottak, közülük is kiemelném a gyerek Sajurit játszó lányt, nagy színésznő válhat még belőle. JW zenéje csodás volt, remekül eltalálta a keleties hangzást. Egyébként talán két helyen volt olyan a zene, ami néhány ütemben engem az Immolation scene-re emlékeztetett egy csöppet És jó volt viszontlátni vásznon Ken Watanabe-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Egyébként talán két helyen volt olyan a zene, ami néhány ütemben engem az Immolation scene-re emlékeztetett egy csöppet Bizony az a rész a soundtrackon is elég levágós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Bizony az a rész a soundtrackon is elég levágós. Akkor a fülem még egész jó, és nem hallottam félre Nem is lenne rossz magában meghallgatni a zenét. Na, majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. A Gladiátort néztem meg először, véletlenül és nem az elejétől. Jellemző rám hogy a filmek elejét nem látom sokáig . Eléggé fröcsög benne a vér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. SLITHER szörnyek!!!! SLITHER szörnyek!!!! SLITHER szörnyek!!!! SLITHER szörnyek!!!! http://www.mastersfx.com/slither-slide.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. (szerkesztve) Most impressive! Beteg film lesz, aminek nagyon örülök. OFF Priest bátyó, számíthatok az sw-s szavazataidra? ON Szerkesztve: 2006. Április 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. OFF Elküldtem! ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.