Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó darkos lesz néhol a Preds zenéje. Plusz pont azért hogy eredeti predis zenei motívum is hallható benne.

Hozzászólás ideje:

A film után a mozik közelében lévő talponállók tele lesznek csillogó szemű harmincasokkal-negyvenesekkel és egy-egy pofa sör mellett jönnek majd elő a VHS korszak nagy durranásaival amikben ezek a félistenek játszottak ;)

Hozzászólás ideje:

Akkor ez nálam kimarad mert én csak a bemutató után néhány hónappal leszek harmincas. ;)

Hozzászólás ideje:
A film után a mozik közelében lévő talponállók tele lesznek csillogó szemű harmincasokkal-negyvenesekkel és egy-egy pofa sör mellett jönnek majd elő a VHS korszak nagy durranásaival amikben ezek a félistenek játszottak :D
Kivétel leszel Te, mert bambit szopogatsz majd. ;) Egyébként oltári ez az előzetes. Rambot is ütni fogja szerintem. :)
Hozzászólás ideje:

Elit halálosztók-Tropa de Elite

Hű, bazz......Na ezt mindenkinek látnia kell aki kedveli főleg a brutális akció műfajt, ami messze elkerüli a hollywoodi giccshalmazt. Nagyon durva film a Rio de Jaineroi maffia vs. különleges alakulat közt zajló háborúról. Aki látott már hozzám hasonlóan Ross Kemp doksifilmet az tudja miről beszélek. Ez a film is főleg a dokumentalista jelleggel dominál, központi elmesélő szerepbe állítva az Alfa osztag stresszoldókon élő századosát aki éppen az utódát keresi mert hamarosan leszerelni kívánkozik; odahaza felesége éppen gyereket vár. A sztori In medias resel nyit, ahol rögtön megtudjuk, hogy a Különleges alakulat egyszerre küzd a drogdílerekkel és a velejéig romlott, korrupt rendőrséggel és minden akcióját úgy nyitja, hogy először lőnek aztán kérdeznek. ( ilyen alakulatot itthon is szívesen látnék bizonyos telepeken és ezt mint olvasom más fórumokon nem csak az én vágyálmom. Vajon miért is? )

Szóval a filmben szereplő különleges alakulathoz két újonc kíván csatlakozni, kiknek hátteréről a képsorokon túl az elbeszélő szavain keresztül juthatunk. Kemény kiképzés vár rájuk, mielőtt újra felvennénk a nyitó képsorokban látott akció fonalát. Az alakulatnak nem csak a drogmaffia felszámolásai brutálisak hanem a kiképzési módszerei is. Végn pedig mindkettőjüknek bizonyítaniuk kell a helytállásukról, és nem is akárhogyan, de ezt már nem lövöm le. Szóval aki igazi ínyencségre vágyik az nézze meg ezt a brazil filmet, biztosra veszem, hogy nem fog csalódni.

A film közben már erősen elgondolkoztam, hogy vajon az Oscar gálán a külföldi filmek kategóriájában miért is nem kapott Oscart ez a film 2007-ben. Ezek után vér ciki egy Bombák földjén díjözön én mondom.

Amúgy 2008-ban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Medve díjat kapott a film rendezője ;)

Hozzászólás ideje:
Kivétel leszel Te, mert bambit szopogatsz majd. :) Egyébként oltári ez az előzetes. Rambot is ütni fogja szerintem. :D

Bevállalom, egye fene. :) De az ézés ugye nem a piából fakad úgyse ;)

Hozzászólás ideje:
Gondolom mer kis nyúúúlfarknyi szerepet vállalt. :D

Hát szerintem nem többet mint Willis, de lehet hogy tévedek. :D

Hozzászólás ideje:

Surrogates

Egész jó kis film volt, szeretem az ilyen robotos filmeket :D

Az meg külön öröm, hogy Cromwell volt itt is a robotok atyja, mint az asimovi Én, a Robotban :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.