Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Jó darkos lesz néhol a Preds zenéje. Plusz pont azért hogy eredeti predis zenei motívum is hallható benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Nagyon összpontosít a gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ezt akár logo tízernek is lehetne nevezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Komolyan könnybe lábadt a szemem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Asszem viszek egy százas pzs csomagot. Ettől én is el fogok érzékenyülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Igazi nosztalgiahullám fog végigsöpörni a mozikon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A film után a mozik közelében lévő talponállók tele lesznek csillogó szemű harmincasokkal-negyvenesekkel és egy-egy pofa sör mellett jönnek majd elő a VHS korszak nagy durranásaival amikben ezek a félistenek játszottak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Akkor ez nálam kimarad mert én csak a bemutató után néhány hónappal leszek harmincas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A film után a mozik közelében lévő talponállók tele lesznek csillogó szemű harmincasokkal-negyvenesekkel és egy-egy pofa sör mellett jönnek majd elő a VHS korszak nagy durranásaival amikben ezek a félistenek játszottak Kivétel leszel Te, mert bambit szopogatsz majd. Egyébként oltári ez az előzetes. Rambot is ütni fogja szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Elit halálosztók-Tropa de Elite Hű, bazz......Na ezt mindenkinek látnia kell aki kedveli főleg a brutális akció műfajt, ami messze elkerüli a hollywoodi giccshalmazt. Nagyon durva film a Rio de Jaineroi maffia vs. különleges alakulat közt zajló háborúról. Aki látott már hozzám hasonlóan Ross Kemp doksifilmet az tudja miről beszélek. Ez a film is főleg a dokumentalista jelleggel dominál, központi elmesélő szerepbe állítva az Alfa osztag stresszoldókon élő századosát aki éppen az utódát keresi mert hamarosan leszerelni kívánkozik; odahaza felesége éppen gyereket vár. A sztori In medias resel nyit, ahol rögtön megtudjuk, hogy a Különleges alakulat egyszerre küzd a drogdílerekkel és a velejéig romlott, korrupt rendőrséggel és minden akcióját úgy nyitja, hogy először lőnek aztán kérdeznek. ( ilyen alakulatot itthon is szívesen látnék bizonyos telepeken és ezt mint olvasom más fórumokon nem csak az én vágyálmom. Vajon miért is? ) Szóval a filmben szereplő különleges alakulathoz két újonc kíván csatlakozni, kiknek hátteréről a képsorokon túl az elbeszélő szavain keresztül juthatunk. Kemény kiképzés vár rájuk, mielőtt újra felvennénk a nyitó képsorokban látott akció fonalát. Az alakulatnak nem csak a drogmaffia felszámolásai brutálisak hanem a kiképzési módszerei is. Végn pedig mindkettőjüknek bizonyítaniuk kell a helytállásukról, és nem is akárhogyan, de ezt már nem lövöm le. Szóval aki igazi ínyencségre vágyik az nézze meg ezt a brazil filmet, biztosra veszem, hogy nem fog csalódni. A film közben már erősen elgondolkoztam, hogy vajon az Oscar gálán a külföldi filmek kategóriájában miért is nem kapott Oscart ez a film 2007-ben. Ezek után vér ciki egy Bombák földjén díjözön én mondom. Amúgy 2008-ban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Medve díjat kapott a film rendezője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Kivétel leszel Te, mert bambit szopogatsz majd. Egyébként oltári ez az előzetes. Rambot is ütni fogja szerintem. Bevállalom, egye fene. De az ézés ugye nem a piából fakad úgyse Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Nem is tudtam hogy Gulliver SW rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Délelőtt mit rötyögtem én ezen a traileren A csócsós hatalmas jelenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Rá se ismertem Black bácsira Amúgy nagy filmnek ígérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Rá se ismertem Black bácsira Pedig ő aztán nem sokat változott az utóbbi időkben. Mondhatni tartja a formáját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Bevállalom, egye fene. Na ezt behajtom rajtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Egyébként oltári ez az előzetes.Stallone egysorosa nagyon ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Schwarzi miért nincs rajtaaaaaaaa???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Schwarzi miért nincs rajtaaaaaaaa???? Gondolom mer kis nyúúúlfarknyi szerepet vállalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. No ebből a poszterből kéne egy 12x30 méteres változat. Magam ragasztanám fel itt a lakótelepen egy tízemeletes oldalára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Úgy lenne az igazi ha valamelyik ablakoddal szembe lehetne kirakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Gondolom mer kis nyúúúlfarknyi szerepet vállalt. Hát szerintem nem többet mint Willis, de lehet hogy tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Surrogates Egész jó kis film volt, szeretem az ilyen robotos filmeket Az meg külön öröm, hogy Cromwell volt itt is a robotok atyja, mint az asimovi Én, a Robotban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. MTV Movie Awards Airbender klip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Elég érdekes díjazottak jöttek ki ebből a díjkiosztóból. Az Új Hold sikerét nem is értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. MTV Movie Awards Airbender klip Itt pedig egy pár mp-es jelenet ahogy Aang a Blue Spirittel harcol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Elég sajátos módja a szníkpíkelésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Elég érdekes díjazottak jöttek ki ebből a díjkiosztóból. Az Új Hold sikerét nem is értem.Az MTV movie Awards a tinik díjkiosztója. Mit vártál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Az MTV movie Awards a tinik díjkiosztója. Mit vártál? Avatart. Amúgy ezek a tinik osztották ki az Új Holdat az Imdb-n is Nem is akárhogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 7. Amúgy ezek a tinik osztották ki az Új Holdat az Imdb-n is Nem is tudsz angolul, honnan tudod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.