yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. (szerkesztve) The World's Fastest Indian (2005) Asszem még nem írtam erről... Pár hete láttam, most eszembe jutott megint. Nagyon klassz kis film ez! A történet Burt Munro-ról szól, aki egész életét Indian típusú kétkerekűjének fejlesztésére áldozta, majd elutazott az Egyesült Államokba, hogy megkisérelje beállítani a sebességi rekordot. A főszerepben az élő legenda, Anthony Hopkins, aki egy kedves, szerethető, de a végletekig elszánt emberként ábrázolja Munro-t. A Libertine-ről azt írtam, hogy Depp a vállán viszi a filmet - itt ugyanez igaz Hopkinsra, de ez nem baj, a nagy öreg ugyanis még mindig a legjobbak között van, Munro karaktere pedig saját elmondása szerint a kedvence az eddigi szerepei közül. Ez látszik is a filmen, Hopkins láthatóan végig nagyon élvezte a forgatást. Maga a film egy sajátos hangulatú, felemelő "feelgood" movie, helyenként nagyon szép képekkel, aranyos subplotokkal. A film első fele az utazás Új Zélandról az Államokba, a második fele pedig a verseny helyszínén történt eseményekkel foglalkozik. Nagyon szerethető film, igazi családi mozi! 9/10. Szerkesztve: 2006. Május 22. - yodamester Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Előzetest láttam róla az HBO-n, aranyos filmnek tűnt akkor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. (szerkesztve) A hétvégén megnéztem a Pirosszkát, ami nem volt rossz ugyan, de valami egetrengető se. Volt benne pár jó poén, és végülis aranyos volt. 10/7 Csak azt tudnám, hogy Piroska nagymamáját miért mint transzvesztitát állították be?? Legalábbis tudatalatt abszolút olyan volt. Még a szinkronhangja is Szombathy Gyula volt. Szerkesztve: 2006. Május 22. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Én meg sem mertem nézni. A hugom a felénél abbahagyta! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Én se merem megnézni, mert az én húgom meg egyszerűen szarnak minősítette Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Engem még nem tudott annyira felcsigázni, hogy nekiálljak megnézni. Érdekesnek találom, hogy átvariálnak egy ismert mesét, de semmi több. Majd ha lesz tévében Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Majd ha lesz tévében Ez a legjobb kifejezés rá! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Azoknak, akik elkeseredtek azon, hogy az USA-n kivül a Da Vinci megdöntötte a Sithek rekordját: nálunk nem sikerült neki Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Ghost Rider új trailere!!! Sokaknak nem fog szerintem tetszeni, de én elfogult vagyok és iszonyatosan jónak találom! http://www.apple.com/trailers/sony_picture...rider/high.html Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. (szerkesztve) Azoknak, akik elkeseredtek azon, hogy az USA-n kivül a Da Vinci megdöntötte a Sithek rekordját: nálunk nem sikerült neki Szerkesztve: 2006. Május 24. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Ghost Rider új trailere!!! Nekem ez tetszik, de kell hozzá a normális történet. Ha lesz, akkor meg fogom nézni,mert nekem jöhetnek a képregényfilmek. A látvány jó Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Nekem ez tetszik, de kell hozzá a normális történet. Ha lesz, akkor meg fogom nézni,mert nekem jöhetnek a képregényfilmek. A látvány jó Ennek örülök! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hát emberek az X-men: The Last Stand-et nagyon lehúzzák eddig... Nekem már a második sem tetszett túlzottan (tegnap néztem meg), erre azt mondják, hogy annál sokkal gyengébb McKellen ide vagy oda, azt hiszem kihagyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hát emberek az X-men: The Last Stand-et nagyon lehúzzák eddig... Nekem már a második sem tetszett túlzottan (tegnap néztem meg), erre azt mondják, hogy annál sokkal gyengébb McKellen ide vagy oda, azt hiszem kihagyom. Akkor igazolódik a tétel, miszerint gyenge filmből is lehet jó trailert összevágni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Ha semmi nem jön közbe, jövő szerdán megyek Pestre, és megnézem saját szememmel. Nem tud eltántorítani a negatív kritika Majd írok róla pár sort. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Akkor igazolódik a tétel, miszerint gyenge filmből is lehet jó trailert összevágni? Ezt már bizonyították sokszor Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Ha semmi nem jön közbe, jövő szerdán megyek Pestre, és megnézem saját szememmel. Nem tud eltántorítani a negatív kritika Majd írok róla pár sort. Ja, írjon mindenképp Én direkt elolvastam több kritikát is, mert nem voltam meggyőződve róla, hogy nekem ezt látnom kell. Aztán sikerült végérvényesen elvenniük a kedvemet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Ja, írjon mindenképp Én direkt elolvastam több kritikát is, mert nem voltam meggyőződve róla, hogy nekem ezt látnom kell. Aztán sikerült végérvényesen elvenniük a kedvemet Még mindig jobban áll ilyen szempontból, mint a De Fincsi Vót. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Még mindig jobban áll ilyen szempontból, mint a De Fincsi Vót. Hát... Ja Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Még mindig jobban áll ilyen szempontból, mint a De Fincsi Vót. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy Nolan Batman Beginsét senki sem fogja egyhamar felülmúlni képregény adaptációk terén... Talán majd csak ő maga a 2008-as folytatással... Tyű, de messze van az A Superman Returns-nek már a trailere is idegesít Vékony lesz a nyári filmfelhozatal. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Kifütyülték Cannes-ban Sofia Coppola új rendezését, a Marie-Antoinette-t. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/copp0524/ Úgy tűnik ez sem lesz valami nagy dobás, bár azért kiváncsi vagyok rá. Kirsten Dunst miatt biztos megéri egyszer megnézni Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (szerkesztve) Tegnap néztem meg az Over the Hedge-t, Bruce Willis szinkronhangjával a főszerepben! Történetügyileg elég kis egyszerű, de nagyon aranyos mese. És volt benne pár olyan poén hogy a hasamat fogtam a röhögéstől. Szerencsére -nálam legalábbis- bőven átlépett az egyszer megnézendő filmek kategóriájából! Kíváncsi leszek a szinkronos verzióra. Aki szerette a Madagascart és tudja nézze meg. http://www.kepfeltoltes.hu/060525/Over_the...ltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2006. Május 25. - kudarmubat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. A Da Vinci kód nekem sem tetszett annyira, mivel tudom hogy azoknak akik nem olvasták a könyvet, nagyon tömör. Én értettem az egészet, és persze feltüntek a változtatások is, amiből volt egy pár. De ami tetszett hogy annyira pörgős volt - még ha ezzel meg sem magyaráztak pár dolgot - hogy pillanatoknak tűnt az a két és fél óra. A színészek zseniálisak voltak. Viszont a csajszi nem tűnt hitelesnek. Összességében sztem még meg fogom nézni legalább egyszer, de nem fog bekerülni a kedvenc filmjeim közé, akármilyen jó is a könyv. Az X-men-t meg azért várjuk csak ki! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Ezt már bizonyították sokszor És még fogják is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Ja, írjon mindenképp Én direkt elolvastam több kritikát is, mert nem voltam meggyőződve róla, hogy nekem ezt látnom kell. Aztán sikerült végérvényesen elvenniük a kedvemet Én inkább kihagyom a kritikákat Ma reggel egyedül az origo cannes-i tudósításában írt két mondatot olvastam, abban nem húzták le olyan veszettül, de majd jön a normál kritikájuk, amit valószínűleg szintén kihagyok. Ellenben nem ülök be rá nagy várakozásokkal (már ami a történetet illeti) Egyébként más érdekességek is voltak abban a hírben, pl. Woody Allen McGregorral forgat, és Natalie Portman Wong Kar Wai filmben fog játszani Vajon tényleg így lesz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy Nolan Batman Beginsét senki sem fogja egyhamar felülmúlni képregény adaptációk terén... Talán majd csak ő maga a 2008-as folytatással... Tyű, de messze van az A Superman Returns-nek már a trailere is idegesít Vékony lesz a nyári filmfelhozatal. Esetleg Sin City 2, ami előbb jön. Superman trailert láttam már, de valahogy nem tudott feldobni. Valóban nem tűnik túl jónak a nyári filmfelhozatal bizonyos szempontból. Csak az tudna valamit lendíteni rajta, ha remek kisebb filmeket mutatnának be, ha már blockbuster szempontból gyenge lesz. Egész nyárra csak a kalózos filmet szúrtam ki magamnak eddig Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Egyébként más érdekességek is voltak abban a hírben, pl. Woody Allen McGregorral forgat, és Natalie Portman Wong Kar Wai filmben fog játszani Vajon tényleg így lesz? Igen, most készül Kar-Wai első angol nyelvű filmje. Főszerepben Norah Jones énekesnő... Mellékszerepekben a kis Natalie , Jude Law és Rachel Weisz... A címe My Blueberry Nights. Wongot ismerve nem kevés romantikus töltet várható a filmben Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. De ami tetszett hogy annyira pörgős volt - még ha ezzel meg sem magyaráztak pár dolgot - hogy pillanatoknak tűnt az a két és fél óra. A színészek zseniálisak voltak. Viszont a csajszi nem tűnt hitelesnek. Pörgősnek pörgős volt, csak emiatt nem haragszom rá annyira. No meg a zenéje miatt Nekem Tom Hanks sem jött be, ő ennél sokkal többet tud, igaz, hogy a film nem is engedett neki túl nagy teret. És Molina sem volt a topon. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. A címe My Blueberry Nights. Wongot ismerve nem kevés romantikus töltet várható a filmben Éppen most járok a 2046 közepén (nem tudtam még végignézni ), de tetszik. Nem lesz a kedvencem, annyira nem tudott megfogni, de jó. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Esetleg Sin City 2, ami előbb jön. Superman trailert láttam már, de valahogy nem tudott feldobni. Valóban nem tűnik túl jónak a nyári filmfelhozatal bizonyos szempontból. Csak az tudna valamit lendíteni rajta, ha remek kisebb filmeket mutatnának be, ha már blockbuster szempontból gyenge lesz. Egész nyárra csak a kalózos filmet szúrtam ki magamnak eddig A kalózok azért érdekel engem is Nyáron mutatják be az egyébként márciusra igért új Terry Gilliam filmet is, na azt semmi pénzért nem hagynám ki. De ezeken kívül nem tudom, hogy mire lenne érdemes beülni Sin City 2 jövőre jön, az igaz, és biztos hozni fogja az első rész szintjét... De a Begins nálam még az első Sin Cityt is veri. A Sin City harmadik nézésre már inkább úgy jött le, hogy érdekes stílustanulmány, de filmként nem igazán erős. A Batman Begins viszont tökéletes minden szempontól. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.