Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hihetetlen 2014-re van beígérve az új Megtorló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. 2013-ra beígérve: Warcraft, Justice League: Mortal, Flash A holló, Odüsszeusz, Karib-tenger kalózai 5, Terry Brooks Shannara fantasy sorozatának 1.része, Gargoyles, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. És 2013-ban jön az új Spawn is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hihetetlen 2014-re van beígérve az új Megtorló Azóta nem térek magamhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Azóta nem térek magamhoz. Nem tudom mit akarnak még a karakterrel, már kivesézték 3 feldolgozásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Nem tudom mit akarnak még a karakterrel, már kivesézték 3 feldolgozásban. Én speciel a Démonháború fantasyt várom már! Azt írtad, hogy nagyszerű könyveken alapszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Én speciel a Démonháború fantasyt várom már! Azt írtad, hogy nagyszerű könyveken alapszik. Az úgy várom, mint a Messiást. A regények valami állati jók, a fantasy legjobbjai között ott a helyük. Fordulatos, kalandos, izgalmas, drámai, megható, fantasztikus karakterekkel. Még 5 évvel ezelőtt olvastam őket, nyáron és nem tudtam letenni, hajnali 4-ig olvastam akkoriban a könyveket. Remélem nem baltázzák el őket. A Gyűrűk Ura óta nem volt igazán jó heroikus fantasy adaptáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Mr. Eastwood Hereafterjéről tudtok valamit? Jó lesz? Nemrég megnéztem. Nagyon jó mint a többi filmje is. Kicsit talán néha leül, de ez nem hátrányára van. Mondjuk én kicsit elfogult vagyok a témája iránt édesanyám tavaly decemberi halála miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Dzséjt: Megnyugodhatsz. Meg én is. Olvasd el a tartalmát: http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?id=10298325 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Dzséjt: Megnyugodhatsz. Meg én is. Olvasd el a tartalmát: Én is megnyugodtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Én is megnyugodtam! Kökemény lesz. Gyakorlatilag csak mentenek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Dzséjt: Megnyugodhatsz. Meg én is. Olvasd el a tartalmát: http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?id=10298325 Good... GOOOOD!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Good... GOOOOD!!!! Jövő hét péntekre van tervezve a mozizás. Már számolok visszafele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Én is szeretném mindnél előbb megnézni. Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. A téma érdekel, a megvalósítás érdekel, és leginkább az érdekel, hogy a rendező, aki eddig nem jeleskedett kiemelkedő művekben, hogyan sikerült megfognia egy ilyen hálás témát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Én is szeretném mindnél előbb megnézni. Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. A téma érdekel, a megvalósítás érdekel, és leginkább az érdekel, hogy a rendező, aki eddig nem jeleskedett kiemelkedő művekben, hogyan sikerült megfognia egy ilyen hálás témát. Én arra vagyok kiváncsi mennyire tudja megmutatni a totális reménytelenséget és tragédiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. "A Vasember harmadik részét már nem Jon Favreau, hanem Shane Black fogja dirigálni. A rendező-forgatókönyvíró az Omaha Film Festivalon tette közzé, hogy a forgatókönyvet is rábízták. Black elárulta, hogy a héten fog találkozni Robert Downey Jr.-ral, hogy megvitassák a sztorit. A Marvel tisztában van vele, hogy a második résszel sokan nem voltak elégedettek, ezért a következő felvonásban csakis Tony Starkra fognak inkább koncentrálni, ahelyett, hogy más hősöket vonultassanak fel. "A Vasember 3 nem olyan film lesz, ami arról fog szólni, hogy két páncélba bújtatott fickó küzd egymással. E helyett sokkal inkább egy Tom Clancy thrillerhez lesz hasonlítható, ahol Vasember igazi bűnözőkkel veszi fel a harcot." - fogalmazott Black. E szerint Mandarin feltűnésére nem számíthatunk" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ez jó hír. A Shane Black által írt filmek általában elég jó kis akciófilmek. Legalábbis a Halálos Fegyver 1-2, az Utánuk a tűzözön és Az utolsó cserkész nálam az akciófilmek legjei között vannak De azért nem semmi, hogy Shane Black ugyanaz a fickó: Aki ezt a fickót játszotta: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ha meglátom a vigyorgó fejét, mindig eszembe jut a kedvenc vicce, amikor buzgón nyalja a csaját...khm... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Halálos iramban: ötödik sebesség - újabb, magyar feliratos trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20110309-nem-sylvester-stallone-irja-es-rendezi-az-expendables-2-t.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20110309-nem-sylvester-stallone-irja-es-rendezi-az-expendables-2-t.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Lesz Doom reboot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Lesz Doom reboot. Milyen reboot? Mit indítanak újra azon, soha el sem indult Készült egy film, ami két szörnyet leszámítva köszönő viszonyban sincs az igazi Doommal, szóval nincs szükség Doom rebootra. Arra lenne szükség - de szerintem arra sincs -, hogy végre valaki csináljon egy Doom filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Milyen reboot? Mit indítanak újra azon, soha el sem indult Készült egy film, ami két szörnyet leszámítva köszönő viszonyban sincs az igazi Doommal, szóval nincs szükség Doom rebootra. Arra lenne szükség - de szerintem arra sincs -, hogy végre valaki csináljon egy Doom filmet. Pontosan ez lesz. A reboot nem azonos a remake-kel. A remakeben újra megcsinálják a filmet teljesen ugyanúgy, a rebootban pedig teljesen átformálják. Másképpen fogalmazva az új Doom film más feldolgozás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. A reboot nem azonos a remake-kel. A remakeben újra megcsinálják a filmet teljesen ugyanúgy, a rebootban pedig teljesen átformálják. Tényleg? Nem mondod, ezt eddig nem is tudtam Mondjuk ahhoz képest, hogy a remake-ben "újra megcsinálják a filmet teljesen ugyanúgy", tudnék pár példát hozni, amiben pont, hogy tök más lett a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Tényleg? Nem mondod, ezt eddig nem is tudtam Mondjuk ahhoz képest, hogy a remake-ben "újra megcsinálják a filmet teljesen ugyanúgy", tudnék pár példát hozni, amiben pont, hogy tök más lett a film. Például? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Lesz Resident Evil 5 is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Például? Battlestar Galactica (bár ez sorozat), Két tűz között, Godzilla, Holtak hajnala, Holtak napja, A hét mesterlövész. Lesz Resident Evil 5 is. Pfffffffff... Eszem megáll. Hogy tudnak egy kezdetektől fogva pocsék filmet ennyiszer megnyúzni és moziba küldeni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Battlestar Galactica (bár ez sorozat), Két tűz között, Godzilla, Holtak hajnala, Holtak napja, A hét mesterlövész. Pfffffffff... Eszem megáll. Hogy tudnak egy kezdetektől fogva pocsék filmet ennyiszer megnyúzni és moziba küldeni? Nem tudom. Azt olvastam, hogy a 4. hozta a legtöbb pénzt a franchise-ban. Ennyire rosszak? Engem inkább a Warcraft és a Diablo filmek érdekelnének. Vagy egy esetleges Witcher , Dragon Age film. A Doom, meg a Resident Evil filmek nem hoznak nagyon lázba. Persze kíváncsiságból megnézném őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Nem tudom. Azt olvastam, hogy a 4. hozta a legtöbb pénzt a franchise-ban. Ennyire rosszak? Naná, hogy a negyedik többet hozott, mint a másik három, hiszen 3D-ben nyomatták, szóval többe került a jegy a kínszenvedésre. Hogy ennyire rosszak-e? Az első film határeset volt, a többi túlment minden határon. A játékoknak remek sztorijuk van, de a film köszönő viszonyban sincs azokkal (már azon túl, hogy néhány jelenetet és nevet átvettek). A Doom film viszont egy jó kis Aliens-klón lehetne, ha jól csinálnák meg, az azért érdekelne. Az első sem lett volna olyan rossz, ha kihagynak belőle egy-két oda nem illő dolgot, például verekedés, és kicsit több hangsúlyt kap a tűzharc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.