Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Bovs ezt nem értem. Mi érkezik februárban? A következő részek: 3×16: "Legacy of Mandalore" ("Mandalore öröksége") Remélve, hogy rá tudja venni a családját, hogy segítsék a Lázadókat, Sabine Ezra és Kanan társaságában hazautazik. Azonban belecsöppen a családjának Mandalore uralmáért folytatott harcába. 3x17: „Through Imperial Eyes“ ("Birodalmi szemmel") Tartva attól, hogy egy kémük hamarosan lebukik, a Lázadók kieszelnek egy tervet, hogy kiszabadítsák az illetőt, mielőtt a Birodalom elkaphatná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Já? Oks. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Egy hónap szünet lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. (szerkesztve) Világos. Hát nem is az okés, hanem, hogy vettem az adást. De ez nem kis szünet.. Szerkesztve: 2017. Január 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Egy hónap szünet lesz. Óhhh hogy a....... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Tudom csoli...de én se értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Azért ne keseregjünk, hisz mindjárt kapunk egy dupla Rogue One kapcsot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. (szerkesztve) Az új rész első fele itt van: http://rarbg.to/torrent/59a32sk Szerk:Itt a második: https://rarbg.to/torrent/hv7szrm Szerkesztve: 2017. Január 7. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. (szerkesztve) Ghosts of Geonosis part1 Ghosts of Geonosis part2 Még egyelőre nem tudom milyen minőségben. (Csak belenéztem egy pillanatra, meg beletekertem hogy működik-e. A Kisscartoon-on HD-ban szokott fent lenni, de ott még nincs fent) Szerkesztve: 2017. Január 7. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Köszi fiúk. egy duplánál mondjuk biztos megvárom a feliratot, illetve, hogy kiderüljön melyik változathoz készül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Ok, tévedtem. Csak azt nem értem miért nem lett sima duplarész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Nem tévedtél. Tavaly is az évad finálé két részben jött és csak a HDTV-rip volt egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Ha jól emlékszem, ott az első rész után nem volt stáblista Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. (szerkesztve) Part 1 HD Part 2 HD Szerkesztve: 2017. Január 7. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Ha jól emlékszem, ott az első rész után nem volt stáblista De volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Szerintem akárhogy is lesz, mi simán kezelhetjük egy részként a kettőt. Száz százalékosan összetartoznak, az egyik ott kezdődik, ahol a másik befejeződött, és nem is látom értelmét, hogy így, egyazon napra eső premier esetén egy szálat két külön tárgyaljuk. Heti egy epizódnál működne, mert van miről spekulálni a kövi részig, de így nem sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Szerintem is egyszerűbb egyben beszélni majd róla. Akkor is ha hivatalosan két rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Az sw.com-on is egy guide-ja van. A képzavar pedig jelentem teljes! Az sw.com 12. résznek nevezi, A 'wiki' 10.-11.-nek Mi pedig 10. résznek! A lényeg, hogy akkor természetesen egy db guide kép tartozik a duóhoz, Ím(w)e: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Köszi, már be is raktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Köszi, már be is raktam. Nagyon szívesen. Jó, hogy újra megy a sori! Annyit jeleznék, hogy még bent van a guide-ban az "(1.rész)". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) 3.évad 11.rész WEB-DL 1080p Link: https://thepiratebay.org/torrent/16712675/Star.Wars.Rebels.S03E11.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN 3.évad 12.rész-hez még nem jött WEB-DL 1080p-s :/ Szerkesztve: 2017. Január 8. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) Köszi! Nagyon kíváncsi vagyok erre a részre. Szerkesztve: 2017. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Itt a második: https://thepiratebay.org/torrent/16712677/Star.Wars.Rebels.S03E12.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) Köszi! Mondjuk én megpróbálok keresni 720p web DL-t. Nekem elég bőven. Persze be is dobhatja aki tud ilyet. Szerk: Meg is van. https://thepiratebay.org/torrent/16712670/Star.Wars.Rebels.S03E11.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN https://thepiratebay.org/torrent/16712672/Star.Wars.Rebels.S03E12.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN Szerkesztve: 2017. Január 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Ne zavarjon, hogy Fulcrum tegnap már mindkettőt belinkelte... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. De azok nem WEB-DL rippek voltak ahhoz nem lesz jó a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) Dzséjt ! Azok csak 720p videók voltak Szerkesztve: 2017. Január 8. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Aha, akkor bocsi, nem szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Ne zavarjon, hogy Fulcrum tegnap már mindkettőt belinkelte... Aha, akkor bocsi, nem szóltam. Ahh.. /hátradőlős-elégedett-smiley/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ahsoka könyvből kiderült hogy Obi-Wan és Bail Organa megállapodtak "hogy csak a legrosszabb vészhelyzetben veszik fel a kapcsolatot egymással" Ha Kananék értesik Bail-t Obi-Wanról és a Maul fenyegetésről vajon kimeríti nála legrosszabb vészhelyzet fogalmát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.