kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. (szerkesztve) WTF? Hayden nyert? És a legjobb harc Mr és Mrs Smith. Ennyit az emtívíről... Hát igen ez azért elég durva - meg hogy a ROTS nem is volt a legjobb filmek kategóriájában. De ezt már előre megmondtam. Még annak is örülök hogy a sok hülye megszavazott egyet! Na mind1 majd legközelebb... /De szép is lenne/ Pedig mennyit szavaztam cseszd meg. Dettó. De azért gratula Haydennek!!! Megérdemli! Szerkesztve: 2006. Június 5. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. De azért gratula Haydennek!!! Megérdemli! Valóban megérdemli, ráadásul a málna után jól jött az MTV pozitív díja. A málnánál minden rangosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Ian McDairmid Tony díjat nyert! Gratulálunk! Reméljük azért a sithek is nagy nyomás gyakoroltak a tony bizottságra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Gratula neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Mi az a Tony díj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Mi az a Tony díj? A színházi szakma "Oscarja" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 14. A színházi szakma "Oscarja" Akkor az nagyon értékes elismerés! Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Igen, az. Egy darab mellékszerepéért kapta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Igen, az. Egy darab mellékszerepéért kapta. Ja, én azt hittem, hogy a sithek miatt kapta.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Én sem nagyon tudtam hogy milyen díj, de azért gratula neki!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Gratula neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Habár ide már rég volt hozzászólás, azért én csak beírom. Kár, hogy nem a Mustafar-párbaj nyerte a legjobb harc díját. Szavaztam is rá. Talán ti is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Habár ide már rég volt hozzászólás, azért én csak beírom.Kár, hogy nem a Mustafar-párbaj nyerte a legjobb harc díját. Szavaztam is rá. Talán ti is. Sokan szavaztunk, de nem elegen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.