Hozzászólás ideje: 2006. Június 5.19 éve WTF? Hayden nyert? És a legjobb harc Mr és Mrs Smith. Ennyit az emtívíről... Hát igen ez azért elég durva - meg hogy a ROTS nem is volt a legjobb filmek kategóriájában. De ezt már előre megmondtam. Még annak is örülök hogy a sok hülye megszavazott egyet! Na mind1 majd legközelebb... /De szép is lenne/ Pedig mennyit szavaztam cseszd meg. Dettó. De azért gratula Haydennek!!! Megérdemli! Szerkesztve: 2006. Június 5.19 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. Június 5.19 éve Szerző De azért gratula Haydennek!!! Megérdemli! Valóban megérdemli, ráadásul a málna után jól jött az MTV pozitív díja. A málnánál minden rangosabb.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 14.19 éve Ian McDairmid Tony díjat nyert! Gratulálunk! Reméljük azért a sithek is nagy nyomás gyakoroltak a tony bizottságra.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 14.19 éve Szerző A színházi szakma "Oscarja" Akkor az nagyon értékes elismerés! Gratula.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 15.19 éve Szerző Igen, az. Egy darab mellékszerepéért kapta. Ja, én azt hittem, hogy a sithek miatt kapta....
Hozzászólás ideje: 2006. Június 15.19 éve Én sem nagyon tudtam hogy milyen díj, de azért gratula neki!!
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Habár ide már rég volt hozzászólás, azért én csak beírom. Kár, hogy nem a Mustafar-párbaj nyerte a legjobb harc díját. Szavaztam is rá. Talán ti is.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 22.19 éve Szerző Habár ide már rég volt hozzászólás, azért én csak beírom.Kár, hogy nem a Mustafar-párbaj nyerte a legjobb harc díját. Szavaztam is rá. Talán ti is. Sokan szavaztunk, de nem elegen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.