Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Újabb frissülés történt! Kezdem rendbeszedni az eddig összecsapott Grvi3 jelzésű részt.... értsd szétdaraboltam, most már tényleg csak én sejthetem mi lesz belőle:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Ez azért elég sok fejezetre igaz... néha még a mondatokra is. Elkezded, és csak te sejted, mi a mondat vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Ez azért elég sok fejezetre igaz... néha még a mondatokra is. Elkezded, és csak te sejted, mi a mondat vége Most sikerült olyan mondatba kezdenem amináél ötletem sincs hogy mi a vége... történésileg sem, nem hogy nyelvtanilag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Péntekig eltűnök elvileg, aki vágyik kritikát írni legalább egy töredék Hősökről, most kérem szépen, hogy tegye meg. Legalább VALAKI gondoskodjon a klónkákról amíg én tenyésztek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Valyon ki érezze magát valakinek? Van itt Valaki nevű forumozzó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Péntekig eltűnök elvileg, aki vágyik kritikát írni legalább egy töredék Hősökről, most kérem szépen, hogy tegye meg. Legalább VALAKI gondoskodjon a klónkákról amíg én tenyésztek... Mit tenyésztesz Karrde? Vagy téged termékenyítenek meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Karrde? Nem inkább Krande? Nem mindegy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Péntekig eltűnök elvileg, aki vágyik kritikát írni legalább egy töredék Hősökről, most kérem szépen, hogy tegye meg. Legalább VALAKI gondoskodjon a klónkákról amíg én tenyésztek... Jó munkát hozzá Nyaralni megyek, így én biztos nem írok. De mivel a következő héten is szabin leszek, várható, hogy tisztes mennyiséget el tudok majd olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Karrde? Nem inkább Krande? Nem mindegy... Szerintem utóbbira gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Karrde? Nem inkább Krande? Nem mindegy... De igen, bocsánat. Tehát Krande!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 14. Azt hiszem kéne valami megoldás a névcsere ellen... teszemazt ő Miss, én meg Darth:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. OFF Jó ötlet, egyébként még hallgatok a Teencára is (Oldfighter találmánya ) A tolkieni nicknevem meg Irmo ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Kis kóstoló a Hősökből: Bementünk, szabakk-tudásunk bővítése végett. Rikító fehérségünk különösen hatott a barlangforma klubban. Intenzívebben világított a feltűnő páncél, mint a terem összes működőképes fénytelepe együttvéve. Ráadásul a friss páncélon jól látszott a köztársasági embléma? túl látványos volt rajtunk a fehér, és túl sok volt a rossz tapasztalat a rokonokról. A helyzet oldása végett az első menetben elvesztettem negyven kreditet. A másodikban ötvenet. Aztán amikor a szemben ülő twi?lek nekibátorodott, visszanyertem a háromszorosát. -Tudja, ez a páncél mindig szerencsét hoz ? mondtam könnyedén, miközben osztás után a kezembe vettem a Bolondot és az Érme Kettest. -Legalábbis eddig hozott ?nézett rám a halványpiros fényben leginkább lilának tűnő lény. A Kard Hatost húztam. Szándékosan nem raktam be a többi közé, és arra is vigyáztam, hogy a jobb könyökömmel nehogy túl közel hajoljak a szabakk-asztalhoz. Miközben valami hihetőbben természetes pózba helyezkedtem, megakadt a tekintetem a mögém sündörgő malastarin. Meg az őt szinte leplezetlenül figyelő KirretRoron. Sejtve, hogy ebből már úgysem lesz rekordnyeremény, hanem klónhulla vagy vérdíj, a Kard Hatost is a bal kezembe vettem, és így felszabadult jobbommal a szigonyhegyért nyúltam. KirretRor hanyagul bambulta a látszólag üres felső monitort, aminek üvegében egész tűrhetően tükröződött egy quermiai és a gallérjába rejtett mérgezett szúrópálcák gömbszerű fogantyúi. Gyorsan végiggondolta, hogy a quermiánt előbb le fogja hámozni, merthogy egyszerre négy kézből méregtűt kiütni nem feltétlenül sikerülne. Kicsit odébb két ismerős rokon kezdett épp vitát arról, hogy csalni csak addig lehet, amíg a másik fél ezt nem veszi észre, úgyhogy a rodiai sürgősen tegye el azt a váltókockát. És mit hadonászik azzal a kivénhedt lézerköpővel? Még a végén elsül véletlenül! A háttérben eleddig halkan iszogató, üzleti ügyeiket megbeszélő csempészfélék a rodiai mögé sorakoztak. Épp azon voltak, hogy letámadják őket, ami látszólag nem is lett volna nehéz. A pusztán kíséretként jelen lévő többiekkel nem foglalkoztak, csak mi négyünkkel- ami azt jelenti, hogy még nem láttak klónt sisak nélkül. Kissé amatőr benyomást keltettek. A quermiai fejvadász leplezetlenül szemlélte őket. A hátam mögé belappangott malastari alig feltűnően megcélozta a bal lapockámat. Ideje volt megmozdulni. Bevágódtam a robbanni készülő csempész- klón összecsapásba. A malastari kábán terült el KirretRor nyakon veregetésétől. A civil ruhájukat élvezők hátulról a csempészbandára vetették magukat, jelentősen elfegyvertelenítve az éppen támadásba lendült hordát. A klub többi látogatója szintén nekünk esett. Egy fehér páncélos alak szinte már magányosan ragadt asztalt és próbálta őket azzal megfékezni. Amennyire tudtam, figyeltem őt ? abban biztos voltam, hogy nem tartozik közénk. De mellettünk harcol, tehát nem ártana besegíteni neki. A csempészbandát a többiekre bízva, az elszánt banditafékezőt körülvevő alakok nyakába lendültem. A szabakkasztalok gyenge interferenciáját biztosító kábel talajból kiálló csonkjára fektettem az egyiküket. Nem örült neki. Egy másikat a hasára borítottam. Annak sem örült. Miközben újból rácsodálkoztam a páncél hasznosságára, kegyesen elfogadtam egy nekem szánt vibrokést, és továbbadtam egy felém nyúló csápnak. Mindeközben igyekeztem olyan testközelben maradni, hogy a lőfegyverek előhúzására ne hagyjak módot. Az enyém is egy másik asztal alatt feküdt szinte elérhetetlenül. Az idegen katonaféle néha kísérletet tett a saját DC-15-ösének rendeltetésszerű használatára, de amikor szóltam neki, hogy vigyázzon a csempészekkel elfoglaltakra, azonnal megfordította a fegyvert, és puskatussal szedálta az egyik törvényenkívüli egyént. Hirtelen feltűnt mögötte egy veractyl-fejű, az ilyesfajta rendbontásokra specializálódott iszákos humanoid lény, és lelkesen próbálta nyakon ragadni őt. Egy gyors hátrafelé csapással könnyedén leszerelte. Egy humán bérgyilkos-szerűség bontakozott ki a káoszból. A quermiai fejvadász feléje repített egy mérgezett tűt, de az gellert kapott egy hüllőforma lény pikkelyein. -Nem tudtam, hogy ti is a nyomukban vagytok ? közölte az idegen katona. -Mi csak kártyázni szerettünk volna! ? próbáltam magyarázni, aztán egy kéznél levő szabakk-asztalba fektettem egy elektronikai csatlakozókkal és ilyesmikkel ékes karú lényt. Őszinte döbbenetemre rázkódni kezdett, mint aki a fejét dugta egy nagyobb feszültségű energiakapocsba. A következő kiosztott pofon után lerántottam az interferenciáról, elvégre Kalibi megtiltotta, hogy öljünk. A hálátlannak viszont elég hamar feltűnt az asztal alatt lapuló fegyverem, és megcélzott. A felemelkedő csőre közben KirretRor rálökött egy széltében-hosszában megtermett vukit. A kashyyyki meg, ha már ott volt, neki vetette magát a csatlakozós kezűre. Úgy tűnt, volt egynéhány sérelme régebbről. Csapatunk lelkesen pofozkodott. Itket, Roquewon és KirretRor egyszerre támadták hátba a megmaradt csempészféléket, Geel, Geith és Konnek pedig kalózféléktől védte az idegent, amíg ő a humanoid bérgyilkos-félét igyekezett leválasztani a fejvadászról. Lohol pihenő jelleggel a bejáratnál zsilipelt, nehogy bárki ép bőrrel távozhasson. Aztán helyet cserélt az ismeretlennel, észlelve, hogy neki sürgősen ki kéne húzkodnia a páncélja és a bőre közé ékelődött mérgezett tűket. Ha már a tűk kint voltak, rögtön bele is álltak a quermiánba. Ő felnyögött, aztán békésen elszenderedett. A bérgyilkost végre leválasztottuk róla. Három veszélyes vágás volt rajta, úgyhogy el is láttuk a sebeit. A cafatokban lógó öltözék nagyjából épen maradt részeit használtuk fel a kötözéshez, miáltal jelentős mennyiségű robbanóanyaghoz is hozzájutottunk. A kalózok utolsó, addig talpon maradt példányát Geel fektette föl egy távolabbi szabakk-asztalra. -Csak hogy úgy maradj- magyarázta meg a kártyához hasonlóan lapos-szögletes lénynek. Aztán felsegítette az eszméletét épp kitisztító Konneket. Kicsit odébb Itket húzta a száját a sisakján megjelent repedést észlelve. KirretRor kiosztotta a rendrakás utolsó, ám ennek megfelelően duplaerős pofonját. Összesítettük a kiütötteket: öt kalózt sikerült beazonosítani, kilenc körözött csempészt, és további ötöt akik ?csak? velük voltak, továbbá leszállítottuk a csúnyán sebesült bérgyilkost és a saját mérgeivel nyugtatózott fejvadászt. -Ez fura- állapította meg az enyhén kéklő-zöldlő fehérpáncélos, akiről most már, sisak nélkül, más is láthatta, hogy önkéntesként került a feltűnő köztársasági páncélba. ?Mi a fenének használ olyan mérget, amivel önmagában is kárt tehet? Ezen eldilemmáztunk. Geith valószínűleg csak most észlelte köztünk az idegen elemet, merthogy megkérdezte, hogy kicsoda. -Mostanában T-656 ? felelte ő. ?Fél éve helyeztek át ide? az volt a parancs, hogy igyekezzünk lehetőleg feltűnés nélkül szemmel tartani So Gusst ? intett a bérgyilkos felé. ?És tartsuk rajta a szemünket a csempészeken ? mozdította a karját a nagyobbik kupac irányába. ?Amíg meg nem érkezik az erősítés. -Márpedig azok nem mi voltunk- jegyezte meg Lohol. T-656 eleinte csodálkozott, aztán megrántotta a vállát. -Dehogynem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Kis kóstoló a Hősökből: Kis kóstoló? Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Kicsi. Igen. Sorry, de az eset előzménye és utózmánya még nincs kész:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. (szerkesztve) Na. Mostanában megint haladgatok velük, elkezdtem írni a Basheer-es rész elejét (mivel a vége megvan) A Basheer egy szepi kisbolygó, ahol nem "szabályos" börtönök vannak, hanem az utcára láncolják ki az elítélteket fél évre, aztán a környék lakossága dönt h szimpatizál-e vele vagy éhenhalasztja... Kalibi dekkol itt egy pár hétig, aztán amikor oka adódik rá, megszökik - ezt a részét mondjuk már megírtam....) Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Aki olvasta az Így nem készült-et, legyen kedves kritizálni! aki nem, az meg találjon meg MSN-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Mire kritizáltam volna, mikor elküldted, már kiléptél. Legfőképp annyit tudok hozzá mondani, hogy nagyon aranyos, megmosolyogtatott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. (szerkesztve) A Halállány eddig szintén jó Remélem, a folytatás is hasonló lesz. Miféle állat "Ralf"? Vagy ő egy fantáziaszülemény, és nincs valódi megfelelője? Annál a tojásos résznél még a kórház előtt picit nem értettem, hogyan és mi történik, de aztán nagyjából helyreállt, bár még mindig homályos kissé. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. (szerkesztve) Ralf? Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Krande, valami ilyesmire tippeltem Szóval akkor az írás egy kissé fantasy-féleség is, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Nem. Csak Ralf egy igaz rajongóját akartam némi bohóckodással feldobni, plusz magam is feldobódtam.És ez egy "mi lett volna, ha" mozzanattal rajtolt. Úgyhogy belevágtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Az Így nem készült egy mi lett volna ha az Alien film így indult volna Csak Ralf egy igaz rajongóját akartam némi bohóckodással feldobni, plusz magam is feldobódtam. Sikerült, még ha a színezése nem is megy olyan gyorsan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Nem. Csak Ralf egy igaz rajongóját akartam némi bohóckodással feldobni, plusz magam is feldobódtam. Nem csodálom, nekem is nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ez mind szép és jó de még mindig nem tudom hol lehet ezeket megtalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Ez mind szép és jó de még mindig nem tudom hol lehet ezeket megtalálni. Szerintem Krande honlapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. (szerkesztve) Ott már néztem. Már azt se találom amit régebben leszedtem: Jedigyémántok, stb. Ezek csak meglettek. Szerkesztve: 2006. November 20. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Akkor talán majd jön Krande és segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Vagy csak nem néztem szét eléggé. Ott nincs, még csak MSN-en terjed, azért mondtam h akit érdekel szóljon rám érte.... de most hogy mondod, OK, fölrakom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. (így történt, hogy mégsem raktam még föl.... na mindegy, kérjkétek el egymástól:D Dzséjt! A színezést a vizsgáim előttre vagy utánra várjam?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.