Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Pécs, Péchy Blanka tér 2. http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=w...%20t%C3%A9r%202 Avatóról még nem tudom, hogy mikor lesz. Egyelőre anyci (haszonélvező...) azon szövegel hogy le kell cserélni a zárat mert a korábbi albérlőknek is van kulcsa, meg, hogy bírjak még ki egy kis időt a nagyanyámnál.... hát legyen. Pénteken megyek Bp-re valami fórumtali miatt, vasárnap együtt jövünk vissza és anyci pasija* nekilát kifesteni nálam. A színt még meglátom, a bútorokról már kiderült hogy nagyon eltér anycival a véleményünk. * hétfőn itt voltak Pécsett és föltették a lakatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. a bútorokról már kiderült hogy nagyon eltér anycival a véleményünk. Mivel a Tied lesz, Neked kell, hogy jó legyen, bár ahogy ismerlek, úgyis ragaszkodsz majd a saját elképzelésedhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Szerintetek le szabad lépni előbb a munkahelyről és így bezárni a boltot azzal az indokkal, hogy meleg van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Csak ha a főnök mondja, hogy ezt tedd Nálunk a hivatalban most 6-14-ig van a munkaidő, ha nincs ügyfélfogadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Főnököt már 1 hónapja nem láttam, egyedül viszem a boltot Szép is lenne, ha bent lenne a főnök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az mindig szívás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nekem mondjátok? Nálunk folyton itt van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Most nézem. Reggel 6-ra jársz dolgozni? Én akkor kelek, hogy 8-ra be tudjak menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Szerintetek le szabad lépni előbb a munkahelyről és így bezárni a boltot azzal az indokkal, hogy meleg van? Nincs ott felvétel? Még net is van. Micsoda luxus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nincs ott felvétel? Még net is van. Micsoda luxus.Oda kihalásos módon lehet bekerülni. Ami (sajnos) igaz. A tulaj és öreg barátja dolgozz ott, csak sajnos a barátja elhunyt, így kellett egy emberke oda. 3 év írták ki a pályázatot, mert akkor már betegeskedett az úr és én kaptam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Most nézem. Reggel 6-ra jársz dolgozni? Nem, a húgomék mentek most 6-ra, vagyis ő nem, mert szabin van Én 7-re járok, télen még sötét van, mikor kezdődik a meló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Szép lassan felkötöm magam! Megyünk el három napra, és anyós jön vigyázni Nolcsira Gergővel, Ortis öccsével. Most telcsiz a párom, hogy korán jöjjenek, erre közli anyós, hogy 4!!! szatyorral nem tud rohanni. Ortis kiz remegéssel a hangjában kérdezte: Mit hozol anyu 4 szatyorban??? Hát kiderült, hogy ventillátortól kezdve dinnyéig mindent... Amit mi megvettünk a gyerekeknek, azt ők is megvették még egyszer... Ventillátorunk van, dinnyét is vett Ortis. Úgyhogy még egyszer elmagyaráztuk neki, hogy van itthon minden! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Szép kis túlélőfelszerelés Most nálam is megy a venti. Máskép ki se lehetne bírni. Ja és a fagyi. Holnap talán veszek dinnyét is, ha már olcsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) Szép lassan felkötöm magam! Az én anyám is kezd őrült lenni ilyen szempontból Most a fejébe vette, hogy a Balcsira vigyünk itthon sütött kekszet, most süthetek mindenből dupla adagot (talira is viszek, de azért nem mindegy, hogy hány órát kell ezzel eltöltenem) ilyen melegben. Ja, és nekünk nincs ventilátorunk. Szerkesztve: 2010. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az én anyám is kezd őrült lenni ilyen szempontból Most a fejébe vette, hogy a Balcsira vigyünk itthon sütött kekszet, most süthetek mindenből dupla adagot (talira is viszek, de azért nem mindegy, hogy hány órát kell ezzel eltöltenem) ilyen melegben.Ja, és nekünk nincs ventilátorunk. Ez elég kellemetlen. Mondd neki, hogy süssön ő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ez elég kellemetlen. Mondd neki, hogy süssön ő. Akkor éhen maradna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Akkor éhen maradna Akkor így járt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Végre itthon! Egy időre elegem van az utazásokból (pedig sajnos még lesz pár). Szeretek máshol lenni, más városokat bejárni, csak valaki kivehetné valahogy az utazást a képletből. Mondjuk egy transzporterrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Üdv itt ismét Bizony, jó lenne, ha feltalálnák a transzportert végre Jövő héten mi is zötykölődünk le a Balatonra, kész tortúra lesz a melegben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Halika! Hétvégére eltűnök, megyek a Szíriusznapokra. Ott is alszom! (ha valaki oda dughná az orrát, én társasjátékozom leginkább! ) Mindenkinek jó hétvégét, Missnek jó Balatont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Nektek is jó mulatást Köszi, kedd este megyünk, addig még dolgozom Majd írjál Noelről, hogy van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Majd írjál Noelről, hogy van! most írok! Hihetetlen, ahogy kórház óta megváltozott. És féltem, hogy negatív irányba fog elmenni - nyűgősebb lesz, félénkebb esetleg - de a változás inkább pozitív. Visszaszokott a kiságyára. Vagyis nem a szülei mellett hortyog éjjel. És ez nagyon jó. Neki is, és nekünk is. Rengeteget eszik. Gondolom, próbálja összekapni maghát, mert eléggé le volt soványodva, még az ő vékony méreteihez képest is. És eszi a főtt kajákat is. Meg a husit is, igaz, apróra vagdalva, de eszi. Nyugodtabb, kevesebb a hisztije. Ami nagy öröm - és ez nem a kórházhoz köthető konkrétan - hogy elindult a duma. A mondatok. És ez már illő volt, hogy elmúlt 3 éves! rengeteget dumál. És végül a nátha, orrfolyás. Nincs. Semmi nincs! Nincs horkolás, nincs szurtyogás, nincs köhécselés. Remélem így is marad Most egy hónap bölcsiszünet, addig lesz még gégészet - orrmandulaműtétet meglátjuk - és egy nevelési tanácsadó, a bölcsiben maradás végett. Szóval összkép hihetetlenül pozitív, aminek nagyon örülök, és folyton lekopogom, hogy így is maradjon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Noh, ebbe a kopogásba én is besegítek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Szóval összkép hihetetlenül pozitív, aminek nagyon örülök, és folyton lekopogom, hogy így is maradjon! Remek Bizony, maradjon is a pozitív változás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Mondatok? Te jó ég már ilyen öreg? Maholnap elétek áll, hogy SW klubnapra akar jönni! Tudósítsatok még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Mi az, hogy öreg? Egy 3 éves lurkó nem öreg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Én meg elkezdtem öt éves unokatesóm nevelését. Megnézte velem a Jurassic Park első és harmadik részét (a kettő csak azért maradt ki, mert akkor éppen nem volt ott). Ha az anyja tudna róla, azt hiszem, felfüggesztene engem a terasz gerendájára... meg az apját, aki ott ült mellettem, ölében a mütyürkével Még két év és jöhet az Aliens, a köztes időkre meg van még hat Star Wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Azért valljuk be, nagy mázli az unokaöcsédnek, hogy nem kemény vonalas horrorrajongó vagy. Máskülönben elétálaltad volna kezdésnek a Cannibal Holocaustot. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Na emberek holnap jön a mennyország és pár napig vége ennek a pokolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Azért valljuk be, nagy mázli az unokaöcsédnek, hogy nem kemény vonalas horrorrajongó vagy.Vagy a régi Rémálom az Elm utcában Én kb. ennyi idősen láttam azt, meg az ET-t is. Freddy még kezesbárány még most is az utóbbihoz képest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.