Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hát az biztos, hogy vannak olyan "öregek", akik jobbak, mint a "fiatalok" Ott az egyik nagymamám, túlvan a hatvanon és bakker, mintha csak 30-40 lenne (mondjuk a dédimamám is olyan volt 90 évesen, mint mások 70-en). Az elmúlt pár évben (mióta a papám meghalt) bejárta a fél világot, minden évben kiutazik pár hónapra Svájcba, aztán mikor hazajön, megy vissza dolgozni (szakács, méghozzá remek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ennyire én nem gondoltam komolyan a megjegyzésemet. De akkor majd ezek szerint simán lecseszhetem páromat, ha lököttnek mer nevezni. Én egy komoly férfi vagyok, mert anno már betöltöttem a harmincat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Akár akartad, akár nem, kaptál rá választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ott az egyik nagymamám, túlvan a hatvanon és bakker, mintha csak 30-40 lenne (mondjuk a dédimamám is olyan volt 90 évesen, mint mások 70-en). Az elmúlt pár évben (mióta a papám meghalt) bejárta a fél világot, minden évben kiutazik pár hónapra Svájcba, aztán mikor hazajön, megy vissza dolgozni (szakács, méghozzá remek). Na, én is ilyen szeretnék majd lenni 60 évesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Boldog szülinapot! Köszönöm kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hát én is szeretnék ilyen lenni akkor Bár van némi esélyem, mert én a későn érő típus vagyok, szóval most jön el az én időm, muhaha :P Ody, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. De akkor majd ezek szerint simán lecseszhetem páromat, ha lököttnek mer nevezni. Én egy komoly férfi vagyok, mert anno már betöltöttem a harmincat. Hehe, ez így oda-vissza is mehet akkor Csak nekem nőben kéne komolynak lennem lassacskán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ody, boldog születésnapot Köszönöm neked is Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Hehe, ez így oda-vissza is mehet akkor Csak nekem nőben kéne komolynak lennem lassacskán Én azt mondom maradjunk lököttek. A többi amúgy is unalmas, meg erőltetett. Ez legalább őszinte kifejezés mód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Én is szeretnék boldog születésnapot kívánni Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Én is szeretnék boldog születésnapot kívánni Ody. Köszönöm szépen Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Én meg szólok, mielőtt elfelejtem, hogy holnaptól három napig Balcsin vagyok, nem lesz netem, de hát azért ennyit fel lehet adni a bícsen való heverészésért Addig is legyetek jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Jó pihenést Karrde a bícsen. Urad és parancsolód otthon maradt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Jó pihenést Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Köszi szépen Ody, húgommal és anyuval megyünk, ez ilyen családi program Amúgy nekem párom van, uram és parancsolóm aztán soha Már bocsi, Szívem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. (szerkesztve) Köszi szépen Ody, húgommal és anyuval megyünk, ez ilyen családi program Amúgy nekem párom van, uram és parancsolóm aztán soha Már bocsi, Szívem Szegény most biztos szomorú. Szerkesztve: 2008. Augusztus 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Szegény most biztos szomorú. Majd revanst veszek rajta. MUHAHAHA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánok, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánok, Ody! Köszönöm Lara! Nagyon kedves vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Majd revanst veszek rajta. MUHAHAHA Meglátjuk, C..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Köszi szépen Ody, húgommal és anyuval megyünk, ez ilyen családi program Amúgy nekem párom van, uram és parancsolóm aztán soha Már bocsi, Szívem Mintha csak én mondtam volna! Ez dícséretes! )))))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Majd revanst veszek rajta. MUHAHAHA Persze! Aztán majd megint kapsz pár gombolyagot, Cila! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Persze! Aztán majd megint kapsz pár gombolyagot, Cila! :D Érzem már, hogy nehéz pillanatokat fogsz átélni jövőhét végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Érzem már, hogy nehéz pillanatokat fogsz átélni jövőhét végén. Hmm, a fogászatnál rosszabb nem lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. No ezzel egyetértek Főleg Cilamilát ismerve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hmm, a fogászatnál rosszabb nem lehet! Ó de élvezni fogod amikor a kedvenc filmeden csak üzbég szinkron és tadzsik felirat marad. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. No ezzel egyetértek Főleg Cilamilát ismerve Te sem fogod ám ennyivel megúszni. Használd ki, hogy addig is csupán a Balcsiban fogsz uszkálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Ó de élvezni fogod amikor a kedvenc filmeden csak üzbég szinkron és tadzsik felirat marad. :D csak nehogy palacsinta helyett pár kaparófa várjon téged! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. csak nehogy palacsinta helyett pár kaparófa várjon téged! Hát akkor tuti, hogy a jó kis U2 koncert helyet lesz három karaoke anyagod. :D Nuku hang, kép marad, te meg énekelhetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hát akkor tuti, hogy a jó kis U2 koncert helyet lesz három karaoke anyagod. :D Nuku hang, kép marad, te meg énekelhetsz. Akkor a hangomtól viszont nem csak a fát, hanem a falat is kaparni fogod!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.