Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. (szerkesztve) Ja, nálunk is van még a hagyomány. Megyek én is az úton, és látom, hogy 4 kissrác éppen p*sil az utca szélén. Mikor közeledek hozzájuk látom, hogy egy kis övegcsébe pisilnek, kérdem tőlük, hogy mi volt ez. Azt válaszolják, hogy kifogyott a kölniük és ezzel fognak locsolkodni. Néztem egy nagyot, leszidtam őket, hogy ezt talán nem kéne, de nem érdekelte őket elmentek... Nos ilyenek a mai kisgyerekek. Szerkesztve: 2009. Április 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Nyugi, Phobos, ugyan ez ment húsz éve is. Az tény, hogy nem szép dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Nyugi, Phobos, ugyan ez ment húsz éve is. Az tény, hogy nem szép dolog. Én már nyugodt vagyok, csak egész délután röhögtem ezen, mivel a kissrácok Minát is így locsolták meg és ő csak később vette észre a szagot, miközben már 1,5 órája meglocsolták. Azt a hisztit meg a gyilkos szemeket amiket bemutattott. Nem lennék a srécok helyében, mikor találkoznak vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hát akkor ezek szerint Mina igen "kapós" csaj lett, ha így összepisilték. Ha nem éppen emberek lennénk mondanám azt, hogy tessék a saját védjegyeddel erősebben megjelőlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hát akkor ezek szerint Mina igen "kapós" csaj lett, ha így összepisilték. Ha nem éppen emberek lennénk mondanám azt, hogy tessék a saját védjegyeddel erősebben megjelőlni. ilyen dumát :P Mina ezt látta, szerencsénk, hogy nem jön szombaton, mert még gyilkosabb arcot vág. Jaj, szívem, tedd el azt a széket, nem kéne bántani engem.... Oké, ügyes vagy. Csillapodj le.... mi? hogy mossam ki én a ruhádat, mert nem tudtam elnáspángolni a srécokat és mert ilyen emberekkel barátkozok???? Jaj nekem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Huh, szépen elszállt az oldal húsvét alkalmából Szinte egész napra Remélem a lányokat meglocsolták a fiúk, és fordítva. Ne reménykedj, én kimaradtam a "szórásból" Szerencsére Phobos, részvétem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. (szerkesztve) Atyauur Isten.. Nézzétek az oldal alján lévő videót! Mami a falu végéről megmutatta, mit tud Hosszabb változat Szerkesztve: 2009. Április 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hát bazz, picit lehidaltam én is. Próbálom magam elé elképzelni amint odahaza otthonkában így parádézik a "vasárnapi rántott hús sütés" közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hát ez megaLOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Dzséjt, már kezdtem azt hinni, hogy valami radikális legóvédő szervezet pontot tett a "karriered" végére. Így eltűnni öregem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Dzséjt, már kezdtem azt hinni, hogy valami radikális legóvédő szervezet pontot tett a "karriered" végére. Így eltűnni öregem. Hívott a kötelesség, jött a húsvét, olyankor én megyek falura nagyszülőhöz megbolondulni... akarom írni, locsolkodni (nincs már nagyon kit, de mindegy, még mindig arrafelé él a legtöbb rokonom). És kicsit tovább maradtunk a tervezettnél. De nyugodj meg, most már itthon vagyok, újra boldogítalak benneteket. Remélem, kihasználtátok ezt a négy napot arra, hogy igazatok lehessen valamiben A legovédő szervezetek mostanság nyerésre állnak, mert nem tudok legot venni egy ideje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Nyugi, nem történt katasztrófa, elég jól tűrtük, hogy nincs aki ellentmondjon nekünk. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. De azért remélem nem szoktatok hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. De azért remélem nem szoktatok hozzá Eddig is nekünk volt igazunk mindenben. Max. abban a hitben ringattunk, hogy nem...csak azért, hogy örülj kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Eddig is nekünk volt igazunk mindenben. Max. abban a hitben ringattunk, hogy nem...csak azért, hogy örülj kicsit. Még jó, hogy tudom, hogy nincs igazad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Dzséjt, már kezdtem azt hinni, hogy valami radikális legóvédő szervezet pontot tett a "karriered" végére. Így eltűnni öregem. Szívem, nem olvasol rendesen fórumot, hogy nem tudtad, Dzséjt vidéken van? Ej-ej.... Srácok, azért igyekeztünk a frontot tartani, míg nem voltatok itt húsvéti kiruccanás miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Srácok, azért igyekeztünk a frontot tartani, míg nem voltatok itt húsvéti kiruccanás miatt Szupi! Puszi a hasatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Szívem, nem olvasol rendesen fórumot, hogy nem tudtad, Dzséjt vidéken van? Ej-ej.... Képzeld, tudtam, mert írta én meg elolvastam De az ünnepeknek már réges-régen vége. Másrészről meg hagyj érezze már, hogy nincs hanyagolva. Igazam van Tamáska? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Képzeld, tudtam, mert írta én meg elolvastam De az ünnepeknek már réges-régen vége. Másrészről meg hagyj érezze már, hogy nincs hanyagolva. Igazam van Tamáska? Egyem meg a kicsi figyelmes szívedet. Ha tudnád, mily mértékben meg lettem hatódva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Egyem meg a kicsi figyelmes szívedet. Ha tudnád, mily mértékben meg lettem hatódva. Áh, ne vedd szívedre öregem. Sokszor leszel még általam cinkelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Szupi! Puszi a hasatokra. Hát az én szőrös potrohomra ne nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Áh, ne vedd szívedre öregem. Sokszor leszel még általam cinkelve. Nem tesz semmit. Csak majd sose Karrde közelében nyisd fel a leveleidet, neki ugyanis nem akarok ártani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Köszi, ez rendes tőled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Nem tesz semmit. Csak majd sose Karrde közelében nyisd fel a leveleidet, neki ugyanis nem akarok ártani Csak nem magadról akarsz képeket küldeni miközben rakosgatod a legóidat? Ennyire kegyetlen nem lehetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Csak nem magadról akarsz képeket küldeni miközben rakosgatod a legóidat? :DEnnyire kegyetlen nem lehetsz. Pedig elhiheted, kegyetlenségben párját ritkítom Spoiler: A boriték bőrön át felszívódó 80%-os alkoholt fog tartalmazni. És a legos képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Pedig elhiheted, kegyetlenségben párját ritkítom Spoiler: A boriték bőrön át felszívódó 80%-os alkoholt fog tartalmazni. És a legos képeket No fene! Akkor majd kifigyelem, hogy a postás mikor fog dülöngeni az ajtó előtt. Már ha egyáltalán eltalálja a csengőt ezek után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Én rájöttem, hogy utálom a húsvétot. Borzalmas ez az egész locsolkodás, évek óta kihagyom, nem véletlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Végül is ez csak hagyomány, nem kötelező részt venni benne Nálunk sincs nagy ügy belőle, szerencsére nem is kell ezen rágódunk, legalább fincsi kaját főzünk és elvagyunk egy plusz napot itthon (jó, hogy legalább húsvét mindig hétfőre esik idén egy rakat ünnep hétvégén van ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Kolmilan, megy a drukk a vizsgára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jaja, hajrá-hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.