Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hát most remélhetőleg egy jóidőre visszatérek, holnap vizsga után a nyár szabadságában már azt csinálhatok amit akarok. Derb is inaktív tag lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hát most remélhetőleg egy jóidőre visszatérek, holnap vizsga után a nyár szabadságában már azt csinálhatok amit akarok. Derb is inaktív tag lett? hát mostanában nem láttam errefelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. hát mostanában nem láttam errefelé.Március 21. óta nem volt. Viszont annak örülök, hogy Füge visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Eszembe ötlött, hogy kellene csinálni egy "ki mit iszik most" topikot. Bár az elég kifacsart lenne nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én most épp vizet iszok. Nem tudom, hogy ez megérne-e egy külön topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ody, jól gondold meg. Nem fest túl szépen az a billentyűzet ahol a S, Ö, R betűk ki vannak kopva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én most épp vizet iszok. Nem tudom, hogy ez megérne-e egy külön topikot. A mostani állapotomban....megérne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ody, jól gondold meg. Nem fest túl szépen az a billentyűzet ahol a S, Ö, R betűk ki vannak kopva. És mi lesz a B,O,R billentyűkkel? A pálinkásokról nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. És mi lesz a B,O,R billentyűkkel? A pálinkásokról nem is beszélve. Igazad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hát most remélhetőleg egy jóidőre visszatérek, holnap vizsga után a nyár szabadságában már azt csinálhatok amit akarok. Derb is inaktív tag lett? Remek Idén volt fenn, de kb. az elmúlt egy-másfél évben alig nézett fel. Rég nem jött SW klubra sem, pedig anno járt, szóval nem is tudom, mi lehet vele. A mostani állapotomban....megérne. Ha meggondolod józan állapotodban, akkor még törölheted utólag a topikot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ha meggondolod józan állapotodban, akkor még törölheted utólag a topikot Hát Te tényleg minden lében kanál vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) No igen, muszáj mindenbe beleszólnom De amúgy szerintem találó, amit írtam, Te tudnád utólag törölni a topikot Szerkesztve: 2009. Június 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hát Te tényleg minden lében kanál vagy. Kimondjam Ody? NŐ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerintem szerencséd, hogy nem a másik nembeli vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Kimondjam Ody? NŐ! Nem akarta mennyire nyíltan na..... Késztetést érez, hogy mindenbe beleszóljon. MINDENBE!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Nem akarta mennyire nyíltan na..... Késztetést érez, hogy mindenbe beleszóljon. MINDENBE!!!! Mi lesz belőle húsz év múlva. Jesszusom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Mi lesz belőle húsz év múlva. Jesszusom. Ne is ecseteljük, mert le fog b*szni minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ne is ecseteljük, mert le fog b*szni minket. Nos, per pillanat te vagy hozzá közelebb, szóval ha meglendülne nekem még lenne időm elbújni A jobbosára vigyázz, azzal szokta felkapni a serpenyőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Szurkoljatok holnap bioszvizsgázom:) Szerkesztve: 2009. Június 9. - Darth Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Srácok, valahol nekem is ki kell élnem magam, ha már a való életben sokszor nagyon kuka tudok lenni A ti balszerencsétek, hogy rajtatok Egyébként hasonlóan leszek 20 év múlva, csak még makacsabb és ráncosabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szurkoljatok holnap bioszvizsgázom:) Sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Srácok, valahol nekem is ki kell élnem magam, ha már a való életben sokszor nagyon kuka tudok lenni A ti balszerencsétek, hogy rajtatok Egyébként hasonlóan leszek 20 év múlva, csak még makacsabb és ráncosabb Na majd nyakon váglak mindjárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Na de mire fel ez a drasztikus lépés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Egyébként hasonlóan leszek 20 év múlva, csak még makacsabb és ráncosabb Én nem akarok 39-40 évesen ráncos lenni amúgy meg egyet kell értenem a felszólalókkal, a hölgyekben bele van programozva a mindenbe beleszólás Füge: sok sikert. Én ma voltam tól az utolsó és legnehezebb (valamint legtöbb tananyagot (8 db A4-es spirál füzet) tartalmazó) matekvizsgán Szerkesztve: 2009. Június 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szurkoljatok holnap bioszvizsgázom:) Ha most azt mondtad volna, hogy az emberi test felépítéséről kell előadást tartanod egy 90-60-90-es méretekkel rendelkező "csak bőr van rajta, semmi más" női alanyon érzékeltetve a biológia csodáját, kapnál olyan szurkolást, hogy csak na. De így csak sok sikert kívánok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Na de mire fel ez a drasztikus lépés? Na csak gyere csak ide, majd megtudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Na de mire fel ez a drasztikus lépés? Csakis nevelési célzattal. Gondolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én nem akarok 39-40 évesen ráncos lenni amúgy meg egyet kell értenem a felszólalókkal, a hölgyekben bele van programozva a mindenbe beleszólás Akar a fene, jön az magától is Nah... te sem vagy tisztában a női léttel Amúgy grat a vizsgához. Na csak gyere csak ide, majd megtudod. Te akarsz "nevelni" gyere Te ide Csakis nevelési célzattal. Gondolom :P Nem tudjátok Ti, hogy lehet egy nőre hatni :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. A mondás úgy szól, hogy "jössz ide egy pofonért?" De majd átköltöm: "menjek oda egy pofonért?" hangzásúra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Nem tudjátok Ti, hogy lehet egy nőre hatni Sehogy. Két lépést el kell hátrálni tőle és hagyni hogy rebootoljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.