Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Egy röpke fotótúra a Moszkva tér szomszédságából: Várnegyed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. A képeidet nézve csodálkozom el, hogy milyen szép is Budapest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nagyon jó képek újfent. Phobos, azért tegyük hozzá, hogy Bomarr nem a negyedik, vagy éppen a harmadik kerület vakolatlepergető épületek közti utcákat járja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. (szerkesztve) Egy röpke fotótúra a Moszkva tér szomszédságából: Nagyon jó képek, a Múzeumok éjszakáján voltunk legutóbb a Várban, de az eső miatt nem igazán nézelődtünk odakint, meg sajna fotógép se volt nálunk. Szerkesztve: 2009. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Köszi! És igen, kétségtelen, hogy én a szebb helyeken szeretek járkálni. Főleg a tágan vett pesti és a budai belvárosba valamint a csinosabb külvárosi kerületek központjába szeretek menni. Ha a harmadik kerületbe mennék fotozni akkor valszeg csak Újlak, a régi óbudai Fő tér és Aqunicum romjai kerülne lencsevégre, esetleg a Római part. Egyébként nálam Óbuda a 23 budapesti kerületből a legkevésbé kedvelt. A panelositás olyan méreteket öltött, hogy valszeg csak egy bomba vagy kultúráltabb verzióként egy nagy léptékü bontás segitene rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Phobos, azért tegyük hozzá, hogy Bomarr nem a negyedik, vagy éppen a harmadik kerület vakolatlepergető épületek közti utcákat járja. Minden városnak vannak ilyen negyedei, Budapest sem lehet kivétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Minden városnak vannak ilyen negyedei, Budapest sem lehet kivétel. Ez tény. De ezekből a képekből nem lehet egyfajta következtetés levonni, Phobos pedig lehet, hogy nem erre utalt, de így sült el a véleménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Ez tény. De ezekből a képekből nem lehet egyfajta következtetés levonni, Phobos pedig lehet, hogy nem erre utalt, de így sült el a véleménye. Hogy vannak szép tájai is, és nemcsak Népszinház meg Fiumei utcák színvonala Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nem semmi amit véghezvitt a gyerek. Érdemes a videót megnézni. http://velvet.hu/sztori/2009/07/14/185_kil...elyi_edzo_lett/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nagyon jó képek Bomarr.Nekem viszont Óbuda a szívem csücske.Békásmegyeren nőttem fel, és rengeteget jártunk Óbudára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Nagyon jó képek Bomarr.Nekem viszont Óbuda a szívem csücske.Békásmegyeren nőttem fel, és rengeteget jártunk Óbudára. Ezt mondjuk teljesen megtudom érteni. Pont ezen okok miatt én Újpestet szeretem hasonlóan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Bódog születésnapot a születésnaposoknak! A tömeg elment talira, és máris kihalt a fórum... Oldi, belegondoltál, hogy most mi vagyunk itt az urak? Frenkie, konzultáció kéne. Valamiért a levelezőprogramom (Windows Live Mail, de echte ugyanaz, mint az Outlook Express) egy ideje nem küldi el a maileket, hanem időtúlépés miatt megszakad a kapcsolat (Hibaazonosító: 0x800CCC0E), viszont nem értem az okát. Amióta telepítettem a Win7-et, azóta nem nyúltam a portokhoz (egyedül a torrentnek nyitottam portot a rooteren, mást meg sosem piszkálok), és működött is a program normálisan, tudtam leveleket fogadni, küldeni. Aztán pár napja elkezdte ezt, de én nem állítottam át sehol semmit (apám meg nem tud hozzáférni ezekhez a dolgokhoz, más meg nem használja a gépem). Az SMTP jól van beállítva, a tűzfal sem blokkolja a 25-ös portot, a rooter firmware-ét még életemben nem piszkáltam. Mit nem vettem észre, felejtettem el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Dettó, szitnúgy boldog szülinapot az ünnepelteknek! Jaja, jó kiürült a kecó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Akkora vihar van itt, hogy ahhoz képest a pár évvel ezelőtti augusztus 20-ai vihar enyhe nyári zápor volt. És itt köröz felettünk a rohadék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Boldog születésnapot! Én itthon majd meg sülök,pedig itt megy melettem a ventillátor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Akkora vihar van itt, hogy ahhoz képest a pár évvel ezelőtti augusztus 20-ai vihar enyhe nyári zápor volt. És itt köröz felettünk a rohadék. Küldjed csak küldjed erre felé. Itt majd megrohadok. És amint lesem az előrejelzést jövőhéten még a mostaninál is keményebb kánikula várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Nyugi Oldi, arrafelé tart. Nálunk egy-kettőre lezuhant a hőmérséklet (a kánikula utáni) kellemes 16 fokra. Egy szép kép arról, mi volt felettünk: Aranyos kis szuperciklon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Gyönyörű!!!!! Ide vele! Nyugtass meg, hogy jég is hullik belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. No végre itt is kezd szépen elsötétülni a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Skacok, itt homokvihar van a javából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Gyönyörű!!!!! Ide vele! Nyugtass meg, hogy jég is hullik belőle. Potyogott jég is. Homokvihar, az szép. Itt már csak szél van (de az orkán erejű), meg a távolban még néhány nagyon sötét felhőtömb. Csak nem jön már vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Fél perc alatt a fél Szahara bejött a panellek közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. (szerkesztve) Itt némi nyári zuhé volt, pár letört ággal, meg beállt villamosokkal. Azóta abbahagyja, újrakezdi.... de legalább hűvös van. Boldog szülinapot a két, rég nem látott emberkének! Szerkesztve: 2009. Július 18. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Miközbe néztem a Tour de France-t a kommentátor bemondta hogy valamelyik osztrák várost (már nem emlékszem) katasztrófasújtotta területté nyílvánították a vihar miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. (szerkesztve) A talin alig éreztük a vihart Épp mikor rákezdett pont akkor értünk be a házba és nyotuk a Guns 'n' Rosest Krande: nem áztál meg? Szerkesztve: 2009. Július 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Dzséjt:Így piás fejjel ha nem bánod majd holnap agyalok a problémán. A többiek megerősíthetik.Kb még du egykor 30 feletti hőmérsékletnél fürödtünk Bomarrék medencéjében.Este 8 fele már kb 12 fokban autóztunk vissza. Én nem bánom mert már iszonyúan át volt melegedve a lakás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. A tömeg elment talira, és máris kihalt a fórum... Oldi, belegondoltál, hogy most mi vagyunk itt az urak? Látom, azért nagy tombolás nem volt ennek örömére Akkora vihar van itt, hogy ahhoz képest a pár évvel ezelőtti augusztus 20-ai vihar enyhe nyári zápor volt. És itt köröz felettünk a rohadék. Mint ahogy lentebb írták, a talin ebből sokat nem éreztünk. Du.jöttek a felhők, szél is, de nem orkánerejű, aztán elkezdett esni, aztán zuhogni, de igazából semmi komolyabb vihar-jellegű. Ma még családot kifaggatom, mi volt itthon, a poros Alföld közepén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Nálunk is megvolt a katasztrófa. A délelőtti repnapon egy széllökés lecsapott a földre egy kisrepülőgépet. Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek. De ez valami hihetetlen volt bazz. Ilyen homokviharral jó tíz évvel ezelőtt találkoztam. Most megyek lassan kis városnézésre, gondolom vannak itt is leszakadt ágak meg miegymás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Érdekes, hogy ahogy jöttünk a vonaton, bár nem sokat láttunk, erre felénk már nem sok nyoma volt annak, hogy ma nagy zuhé volt. Ody, virágaitok megúszták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Dzséjt:Így piás fejjel ha nem bánod majd holnap agyalok a problémán. Köszi Invitelem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.