Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ugyan miért esne el? Lesz más helyettük. Ja 2 kicsi ami összesen kb. 350 Milliót tud majd hozni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. 55% helyett fizetnek most majd 5-öt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ugyan miért esne el? Lesz más helyettük. De azok nullák a két nagyhoz képest.Ki fogja azokat hallgatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. De azok nullák a két nagyhoz képest.Ki fogja azokat hallgatni? Senki, ebben szinte biztos vagyok, már csak büszkeségből sem. És így kb mennek majd fél évig és kampó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. De azok nullák a két nagyhoz képest.Ki fogja azokat hallgatni? Hát ez az, ha nem lesz hallgatóság, akkor nem éri meg majd a hirdetőknek is sok pénzt beleölni, hogy hirdessenek ezeken az adókon, aztán majd nézhetnek, honnan lesz meg a bevétel. Jah... hogy ezek politikai körökhöz közel álló cégek/adók, akkor majd a támogatóik ellopják máshonnan, hogy nekik adják nyereség gyanát valahogyan. De ez csak durva hirtelen jött feltételezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Senki, ebben szinte biztos vagyok, már csak büszkeségből sem. És így kb mennek majd fél évig és kampó... Sajnos én nem látom ilyen fényesen a dolgokat. Ha nincs más, lesz, aki hallgatja majd. Mint ahogy a Mónika és egyéb sókat is, vacsoracsata és tsai, mivel nincs más, sokan nézik. :) :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) Sajnos én nem látom ilyen fényesen a dolgokat. Ha nincs más, lesz, aki hallgatja majd. Mint ahogy a Mónika és egyéb sókat is, vacsoracsata és tsai, mivel nincs más, sokan nézik. :) :) csak mondjuk fél évig kéne h senki se hallgassa és vége lenne. Ez persze valszeg nem hozná vissza a régieket, de...édes a bosszú. Amúgy mindig van más választás. Lehetne nézni Discoveryt is, nem Mónikát. De van abban sajna valami amit mondasz. Szerkesztve: 2009. Október 29. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. csak mondjuk fél évig kéne h senki se hallgassa és vége lenne. Ez persze valszeg nem hozná vissza a régieket, de...édes a bosszú. Amúgy mindig van más választás. Lehetne nézni Discoveryt is, nem Mónikát. De van abban sajna valami amit mondasz. Ma mi azt nézzük este, Halálos fogás! Jóideje ez az egyik kedvencünk párocskámmal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hallom az ORTT megint kavart valami sz*rt ezúttal a Sláger és a Danubius körül. Elég nagy szemétség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nincsen frekvenciám, nem vagyok hazug hogy lopjak egyet. Az ország egyik leghallgatottabb rádióját vezetem. Rajtam kívül több ezren értik mikor azt mondom hogy Danubius az én rádióm. A nemek harcában a nők meg előzik a férfiakat, de nem örülök ha a százezresben összekeverik a válaszokat. Büszkén gondolok a magyarok fejedelmére, a törpék királyára, Balázsra és a Csabira. Szeretem a Déli kívánságműsort, szexy Maját és a bájos Krisztát na meg a szűz Szani gyereket. Itt éltem az éter közepén, és igen zenékben mi vagyunk a császárok és igen is Jáksónak kell egy csaj! Danubius MI így szeretünk!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. De azok nullák a két nagyhoz képest.Ki fogja azokat hallgatni?Nagyon keverik itt a kakit. A költségvetés eddig jól járt a Slágerrel meg a Danubiussal. Tegnap a Híradóban az egyik ORTT tag (Fideszes) kikérte magának, hogy itt politikai döntés született volna. Valaki tuti hazudik mint mindig. Hja, mai jókedvemben még ezt is találtam. Újabb s*ggberúgás, nekünk, magyaroknak. Ukrajna is megalkotta a maga kis magyarellenes nyelvtörvényét. http://www.youtube.com/watch?v=rmCENUYpMkc...player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. A pénz beszél, az ember meg hazudik. Na. Ukránok meg vérszemet kaptak, hogy jé, lehet ilyet csinálni. Más: holnap legyetek kedvesek drukkolni nagyon! Igazgatástan vizsga, az utolsó a háromból. Töményen szükség van rá. Teljesen ideg vagyok, az anyag meg nagy és nehezen összevadászott (fénymásoló, órai, levlista, sokminden....) Nagyon drukkoljatok légyszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Látom Phobos jártál a Süssük ki együtt a Pirítóst rovatban. Oldi, naná h hazudnak, össze vissza. Sok sok pénz vándorolt most ott fenn a zsebekbe, és mint mindig mi isszuk meg a levét. Komolyan, miért kell azt a kis jókedvet is elvenni az emberektől ebben a sz-r világban ami mindig reggel munkábamenet várja őket. Nem tudom felfogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hja, mai jókedvemben még ezt is találtam. Újabb s*ggberúgás, nekünk, magyaroknak. Ukrajna is megalkotta a maga kis magyarellenes nyelvtörvényét. http://www.youtube.com/watch?v=rmCENUYpMkc...player_embedded Azért a kommenteket is el lehet olvasni. OMG mi lesz itt ha a jobbik kerül hatalomra...népírtás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Noh, kiderült, hogy igazunk volt, ez politikai ( lemutyizós) döntés volt: "NEO FM néven indítja el november közepétől a Sláger Rádió mostani frekvenciáján jelentkező adóját az (MSZP-közeli) FM1 konzorcium - tudatta a társaság csütörtökön, megerősítve ezzel az MTI előző napi értesülését. (A Danubius helyére pedig a zsideszes Klassz rádió kerül - a szerk.) Pályázatukban a 35 százalékos magyarzene-arány mellett azt is vállalták, hogy az adásidő legalább 30 százalékát "a hallgatói érdeklődést is kielégítő, színvonalas közszolgálati műsorszámok" teszik ki. Az EST Media Group (EMG) és a radiocafé alkotta FM1 Konzorcium célja a nívós zenei tartalom mellett a kulturális és igényes műsorszolgáltatás, valamint az üzletileg is rentábilis működés biztosítása - ismételték meg korábbi közlésüket, paradigmaváltást ígérve azzal, hogy tartalmasabb, izgalmasabb és "emberközelibb" formátumban működnek. (MTI nyomán)" Forrás: Kurucz.info Krande, gigamega drukk megy dögivel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Azért a kommenteket is el lehet olvasni. OMG mi lesz itt ha a jobbik kerül hatalomra...népírtás. Remélem erre nem kerül sor. De a meglátásod sajnos jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Sajnos én nem látom ilyen fényesen a dolgokat. Ha nincs más, lesz, aki hallgatja majd. Mint ahogy a Mónika és egyéb sókat is, vacsoracsata és tsai, mivel nincs más, sokan nézik. :) :) Van más is, nem csak kábeles tévé. Ha már csak a három vagy négy alapcsatornában kellene gondolkodni, ott az m1 is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. 2009 november 13-án Szíriusz - Találkozások VENDÉG : Szélesi Sándor írói álnevén Anthony Sheenard háromszoros Zsoldos Péter-díjas sci-fi-, fantasy- és thrilleríró, forgatókönyvíró, szerkesztő, eddig 21 megjelent regény és 57 publikált novella szerzője. Ez érdekelne valakit? Ha igen, írok pontos címet, időt:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) Van más is, nem csak kábeles tévé. Ha már csak a három vagy négy alapcsatornában kellene gondolkodni, ott az m1 is Van, de van, akinek az agya egyszerű műsorok befogadására alkalmas (SAJNOS) Én amúgy lassan csak 2-3 műsort nézek, pl House, OCC, Rákhalászok, meg évente egyszer Dominó-nap Szerkesztve: 2009. Október 29. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nagyon drukkoljatok légyszi! Megy a drukk ezerrel Remélem erre nem kerül sor. De a meglátásod sajnos jó. Én is csak reménykedni tudok ebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. 2009 november 13-án Szíriusz - Találkozások Nekem nem igazán jó az időpont, mivel előtte és utána is Pest, így közte már maradok a se**emen otthon. Van, de van, akinek az agya egyszerű műsorok befogadására alkalmas (SAJNOS)Én amúgy lassan csak 2-3 műsort nézek, pl House, OCC, Rákhalászok, meg évente egyszer Dominó-nap Egyik nap beszéltük ezt a melóhelyen is, azért vannak ezek a műsorok, mert sok ember vevő rá. Tévében csak Fomra1-et meg korit nézek Azokat jobb élőben, mint leszedve a netről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nekem nem igazán jó az időpont, mivel előtte és utána is Pest, így közte már maradok a se**emen otthon. Egyik nap beszéltük ezt a melóhelyen is, azért vannak ezek a műsorok, mert sok ember vevő rá. Tévében csak Fomra1-et meg korit nézek Azokat jobb élőben, mint leszedve a netről Majd mesélek akkor:) F1-ről mostanság leszoktam. Ott is csak botrányok vannak :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Más: holnap legyetek kedvesek drukkolni nagyon! Igazgatástan vizsga, az utolsó a háromból. Töményen szükség van rá. Teljesen ideg vagyok, az anyag meg nagy és nehezen összevadászott (fénymásoló, órai, levlista, sokminden....)Nagyon drukkoljatok légyszi! Megy a drukk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Oké, jó lesz szóban is hallani róla F1 nálam már olyan régi program, hogy nem szívesen szoknék le róla a felmerülő botrányok ellenére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Én is csak reménykedni tudok ebben. Örülök hogy vannak még értelmes emberek. Krande egy kalappal holnapra!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Azért a kommenteket is el lehet olvasni. OMG mi lesz itt ha a jobbik kerül hatalomra...népírtás.Ez ökörség. Népírtás az most van. Nem születnek magyar gyerekek, ellehetetlenítik a magyar ember munkavállalását, megélhetését......ésatöbbi. Akik ezért felelősek azokat nem fogom sajnálni, ha lecsap rájuk a pöröly, a lá népharag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. 2009 november 13-án Szíriusz - Találkozások VENDÉG : Szélesi Sándor írói álnevén Anthony Sheenard háromszoros Zsoldos Péter-díjas sci-fi-, fantasy- és thrilleríró, forgatókönyvíró, szerkesztő, eddig 21 megjelent regény és 57 publikált novella szerzője. Ez érdekelne valakit? Ha igen, írok pontos címet, időt:) B*sszus, Szíriusz ????? Olyan messze kell majd menni? :) Van közvetlen járat, vagy csatlakozást kell igénybevenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Ez ökörség. Népírtás az most van. Nem születnek magyar gyerekek, ellehetetlenítik a magyar ember munkavállalását, megélhetését......ésatöbbi. Akik ezért felelősek azokat nem fogom sajnálni, ha lecsap rájuk a pöröly, a lá népharag. Hehe Hitler így is gondolkozott. Ezzel nem rád utaltam, mielőtt félreértenéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Ez ökörség. Népírtás az most van. Nem születnek magyar gyerekek, ellehetetlenítik a magyar ember munkavállalását, megélhetését......ésatöbbi. Akik ezért felelősek azokat nem fogom sajnálni, ha lecsap rájuk a pöröly, a lá népharag.T*köm kivan komolyan! Neked a szellemi szinted két év alatt a béka s*gge alá csökkent vagy mi van? Lassan túlteszel frenkie-n aki elég jól viselkedik (pedig régen hogy fenyítetted). Vedd már észre magad komolyan, és már vagy ötödszörre szólok, hogy ezt a témát ITT NE TÁRGYALJUK! Nem tudom mit kell tennem, hogy ez így is legyen. Egyszer felhúztok komolyabban, és kitörlöm a francba ezt a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hehe Hitler így is gondolkozott. Ezzel nem rád utaltam, mielőtt félreértenéd. A náci eszméket nehogymá' összekeverjük a nemzeti öntudattal. De ezt most nem is értem, hogy jön ide. :S Aki képes összefogni a népéért az már náci vagy mi? Amcsik is azok voltak 2001-es események után amikor kitűzték a zászlóikat? Vagy az a baj, hogy túl keveset adtunk még el az országból? Mondjuk nem kell ezekre válaszolni, mert ugye nem téma itt. De egyszer úgy meghallgatnék egy "okos" embert, hogy a magyar öntudat, a magyar nép megóvása, gyermekeink jővöjének biztosítása az miért náci dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.