Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. http://www.youtube.com/watch?v=ayE4B0cR-dI :D Nem semmi ez a manus. Don't worry be happy now! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De ide meg kell említsem most azt a drága Angyallányt aki fogalmam sincs kicsoda és hány éves, de olyan éretten küldött el a "fenébe", hogy köpni nyelni nem tudtam :D De jó kis sztori volt Igy lestem közben, hogy mit akar a csaj, mert nem nagyon értettem, hogy ő mit nem ért/félreért Ebben a sorrendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nem semmi ez a manus. Don't worry be happy now! Imádom ezt a klipet. Jó régi már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mi baj a barátságban elválással? Azon túl, hogy a legeslegritkább esetben sikerül? Még mindig jobb, mint hónapokig a sebeket nyalogatni, aztán akut pasihiány/nőhiány miatt lecsapni a következőre "mert kell". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Az biztos hogy a látvány az első, és akiről nem az sír hogy "Látod milyen jó nő vagyok?" annak sokáig kell reménykednie. Na, ezt most finoman mondtam. Na ide egy liter baracklével, mert a végén még tovább folytatom! Nagyon-nagyon hiper-szuper finoman Baracklé helyett narancslét tudnék felajánlani, az van itthon Csak nehéz elfénypostázni Folytatni meg nyugodtan lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De jó kis sztori volt Igy lestem közben, hogy mit akar a csaj, mert nem nagyon értettem, hogy ő mit nem ért/félreért Ebben a sorrendben De én jobban meglepődtem, hogy milyen éretten fogalmazta meg, hogy ő nem akar tőlem semmit és én se számítsak tőle semmire se Tüneményes volt Nade, mára megyek, fürdés aztán kezdődik az Odaát Mami, akkor holnap negyed kettőkor a megbeszélt helyen várunk/várj Jóccakát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mami, akkor holnap negyed kettőkor a megbeszélt helyen várunk/várj Ezt a mamit sürgősen felejtsd el, túl öregasszonyos. Negyed kettő a megbeszélt helyen. Ha nem érnék oda, akkor csupán órákat késik a vonat Jó éjt neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mi baj a barátságban elválással? Csak az, hogy általában az egyik fél még mindig mélyebb érzelmeket táplál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Vagy mindkettő negatív érzelmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Vagy mindkettő negatív érzelmeket. Ekkor nem merül fel a baráti viszony. Legalábbis a józan ész szerint. Szerintem ez a "maradjunk barátok" csak egy pótcselekvés. Hogy a saját lelkiismeretét nyugtassa. Szerkesztve: 2006. November 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Igen, ekkor nem, bocsi Azért tartom lehetségesnek, mert velem előfordult (na igen, a személyes tapasztalatok ugyebár ismét előjöttek, és azt veszem én is figyelembe), és a lehető legjobban jöttem ki a dologból Azért úgy általában véve ezzel a lelkiismeret dologgal mondasz valamit Szerkesztve: 2006. November 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Nekem egy bajom van a saját párkapcsolataimmal, már ameddig törekedtem ilyenre, hogy mielőtt elméjült volna, szétment. És mindig a csaj talált bennem valami kifogásolnivalót. Túl vidám/gyerekes vagyok, túl zárkózott vagyok, túl fiatal vagyok (két évvel fiatalabb voltam a hölgyeménynél... most meg egy nálam fiatalabbal jár ), túl ritkán megyek hozzá (eleddig egyszer sem sikerült velem egy városban lakó csajt kifognom). Aztán sutyiba dobtam az egész csajok után futkosást. Főleg, hogy az érzelmek kifejtésével (kivéve ha az a düh, mert akkor már olyat is tettem, amiért máig korholom magam) mindig is hadilábon álltam. Ha van számomra kijelölt nagy ő, jobb ha ő kezdeményez, mert ha rám vár, akkor még sokáig várhat. Elegem volt a melléfogásokból. Addig meg kiélem kötetlenségemet Szerkesztve: 2006. November 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Na igen. Sült galamb effektus. De jó is a csalódás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hoppá, el is felejtettem írni, hogy szombaton voltunk a Westend Média Marktban is, és láttunk trilógia dvd-t kerekítve 10000-ért, és Klónok filmzenét 890-ért, utóbbit többféle borítóval is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hoppá, el is felejtettem írni, hogy szombaton voltunk a Westend Média Marktban is, és láttunk trilógia dvd-t kerekítve 10000-ért, és Klónok filmzenét 890-ért, utóbbit többféle borítóval is. Mindig csak az az olcsó ami már megvan?! A neten meg árulja egy pali a klónok dvd-t bontatlanul 1500 forintért, ha még nincs meg valakinek akkor érdemes rácsapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. A neten meg árulja egy pali a klónok dvd-t bontatlanul 1500 forintért, ha még nincs meg valakinek akkor érdemes rácsapni. Na nekem meg az kéne (csak ez hiányzik), de most nincs hangulatom vacakolni ezzel a netes vásárlással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Ha van számomra kijelölt nagy ő, jobb ha ő kezdeményez És mi van, ha kezdeményez valaki, de nem feltétlen a Nagy Ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 18. (szerkesztve) Nem fogom elküldeni, mivel ugye azt nem lehet előre tudni (legalábbis szerintem), szóval ki tudja alapon. Szerkesztve: 2006. November 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Nem fogom elküldeni, mivel ugye azt nem lehet előre tudni (legalábbis szerintem), szóval ki tudja alapon. Hát ha mondjuk két méter tíz magas a csaj akkor már elégé Nagy nemdebár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Aranyom, ilyen külsőségeken ne akadjunk már fenn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 18. (szerkesztve) Hát ha mondjuk két méter tíz magas a csaj akkor már elégé Nagy nemdebár? Hehe, bukom a magas nőkre, bár azért nem a fixaideám Szerkesztve: 2006. November 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hehe, bukom a magas nőkre, bár azért nem a fixaideám Pedig micsoda távlatokat nyitna meg előtted. Gondolj csak bele mennyivel messzebb látnál ha a nyakába ülhetnél. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Vagy mennyivel könnyebb lenne bemászni a második emeletre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Az a lényeg dzséjt, hogy fekve eltünnek a különbségek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Üdv Főnök! Hogy telt a hétvége? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Üdv Rog! Remekül. Majd írok róla egy pár szót holnap (a mennyire egységes a hat film topikba). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Ezek szerint afféle SW maraton volt a program. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Ezek szerint afféle SW maraton volt a program. Igen, méghozzá wallatosnál. Remélem a többi résztvevő is megosztja majd veletek az élményit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Üdv Rog! Remekül. Majd írok róla egy pár szót holnap (a mennyire egységes a hat film topikba). Gondolom sokminden változás nem történt így a kétszázadik nézésre :) Vagy esetleg felfedeztél valami újdonságot? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Gondolom sokminden változás nem történt így a kétszázadik nézésre :)Vagy esetleg felfedeztél valami újdonságot? :D Tudod ez mindig elég komplex élményt jelent, és ha van amiről jókat lehet dumcsizni, az az SW. Felmerült egy igen érdekes elmélet is, Wallatos ötlötte ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.