yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Pestiek segítsetek! Mennyi idő eljutni a nyugatiból a délibe (és melyik a leggyorsabb mód)? Én a Nyugatitól elmennék 4-es vagy 6-os villamossal a Moszkva térre, ez kb. 12 perc, onnan 59-es vagy 61-es villamossal a Délibe, ami kb. 3 perc. Jobb mint metrózni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Yodamesterrel értek egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Tényleg, ez a lehetőség ki is ment a fejemből, pedig néhányszor már jártam ezen az útvonalon a Mom felé. Tavaly nyáron kb. 20 perc alatt volt meg ez az út, na ja, a Moszkván álltunk vagy 5 percet, mert pont elment előttem a villamos. Nagyon néztem az órát, mert siettem Viszont én jobban szeretek metrózni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. 6 díjat söpört be az ILM a Karibért a VES(Visual Effects Society)-en!Gratula nekik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Akkor hat tapsikát is kap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (Metró, ok, de a kettesmetró most hétvégente busszal megy) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (szerkesztve) Szerintem is jobb a villamos. Szerkesztve: 2007. Február 19. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerintem is jobb a villamos. E helyett most azt olvastam, hogy: Szerintem is jobb, mint a villámos. És fél percig törtem azon utolsó megmaradt agysejtem buksiját, hogy mi lehet az a villámos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. mi lehet az a villámos... Az Zeus aki azzal fenyegeti McClane-t a DH3-ban hogy villámot is küldhet a seggébe ha sokat kekeckedik vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Ja Hézus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Puerto Ricóból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Csak nekem nem jön be az sw.hu? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nekem se jön be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megpróbáltam a Gugliból belépni és azt írja hogy elromlott a fő winyójuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megpróbáltam a Gugliból belépni és azt írja hogy elromlott a fő winyójuk. Máris? Két napja cserélték ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Lehet hogy selejtesre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nekem nem ír ki semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Az nem a gugli cache-ből jött? Múltkor is ilyesmi volt kiírva egy ideig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Én nemtom hogy a múltkor mit írt ki. Nekem most úgy írja ki hogy beírom a keresőbe a honlap címét és már a keresés után a kék "starwars.hu - coming back soon" bigyó alá is kiíródik. Ha rákkattintok a "Tárolt változat"-ra akkor meg bővebben is infózik. Ha az a cache, akkor meg más bajuk is lehet. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Frissítsd a böngésződ Rog! Szerintem töröld a cache-t. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Töröltem de mindegy mert 5 napja írták azt a vackot és még mindig előjön. Nekem az a szerencsém az SW-fórumozással hogy csak ide járogatok. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. A Te idegeidnek nem is való más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. A Te idegeidnek nem is való más. Mert onnan repül aki felhüzza magát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Mert onnan repül aki felhüzza magát? Nem. Volt ott pár arc (akaik addig jártak oda, amíg volt kit bosszantani), akikkel ha vitába keveredtél volna, lehet, hogy agyérgörcsöt kapsz. Nekem párszor majdnem sikerült. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hát az olyanokat jobb is kerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Itt azonban védelem alatt van minden rajongó, az anti-fanoktól. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Itt azonban védelem alatt van minden rajongó, az anti-fanoktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége, tapasztalat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Nem kell antifannak lenni, hogy összeveszés legyen a vége Abból hogy az egyik mondja a maga SW-s álláspontját és a másik is a magáét és egyik sem akar engedni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.