Jump to content

Shettard Hart

Tag
 • Content count

  340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Shettard Hart

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 08/07/1991

 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország

Recent Profile Visitors

2206 profile views
 1. Némi szőrszálhasogatás gyanánt, mivel korábban valaki említette, hogy az Ep8-ban nem ütközött fénykard fénykarddal... de igen (ha jól emlékszem, bár eddig csak egyszer láttam a filmet), méghozzá a flashbackben, Luke zöld és Ben kék fénykardja találkozik
 2. (Ne vegyétek túl komolyan, de...) Az lenne csak gyönyörű, ha az Episode IX-re maga George Lucas térne vissza rendezőként.
 3. Eredetiben "into" van, ami teljesen korrekt Amúgy igen, az idézet abszolút nem a biszexuális témáról árulkodik, inkább arról, hogy a hölgy nem tartja elég nyitottnak azt, hogy valaki csak a humanoid pasikra izgul, és nem jönnek be neki más fajból származóak. De ha még sincs igazam, max. bepipulnak kicsit a homofób SW fanok, nem az én problémám. Mondjuk nekem földi emberi szemmel a gran, aqualish, talz, stb. fajok és az ember közti kapcsolat sokkal durvább perverziónak tűnik, mint akármi, ami két ember között történhet.
 4. Ha a Renek lövöldöznek és Erőt használnak, az úgy érdekes, nem nagyon láttunk ilyet még (kivéve persze Luke, de amikor pisztoly volt nála, akkor azért még nem volt nagyon aktív Erőhasználó). Már ha a Renek Erőhasználók egyáltalán... a nevükön kívül nem sokat tudunk róluk egyelőre. Akárhogy is, szerintem ez a jelenet emlékezetes lesz!
 5. A többi Ren lovag nyomhatná olyan fegyverrel, mint ami a Finnt felismerő riot troopernek volt, csak valami spéci verzió, pl. fekete.
 6. Egyszer majd lehet, hogy kihalnak a prequel gyűlölők is.
 7. Az Ep1 volt az első Star Wars élményem. Először utáltam / nem érdekelt, mert minden osztálytársam erről beszélt, nekem meg fogalmam sem volt róla, hogy mi ez. (Általános iskola első osztály vége, ill. második osztály eleje.) '99-ben még együtt éltünk apámmal, aki utálja a Star Warst (és amúgy mindent, ami nem a valós világban játszódik vagy nem realisztikus, legyen az sci-fi, fantasy, vagy bármi más), így szóba sem jöhetett, hogy moziban lássam. Így anyám volt az egyetlen, aki támogatott ebben a "hülyeségemben", miután osztálytársaktól kiművelődtem, és végül VHS-en ki is kölcsönöztük az epizód
 8. Pizzériában általában én is a kés-villa kombót választom, bár nem gyalázom így szét, mint a hölgyemény a videóban.
 9. Köszönöm! Bocsi Donát, valahogy kimaradt ez a poszt, természetesen eleget tettem volna a kérésnek, de amint látod, megelőztek.
 10. https://www.facebook.com/toywizard/videos/10156974366185694/
 11. Érdekes, elég normális hangvételű videó, még a prequelekhez is relatíve korrekten áll hozzá. Pár érdekesség a filmről, apróságokról, stb.
 12. Nem lehet tudni, mikor jön a 3. évad? Sehol nem találok konkrét infót. :\
 13. Ja, 17:45-kor hasonló megállapítást tettem.
 14. Nos, ez két dolgot is jelenthet: - Annyira lényegtelen, hogy nem nagyon mentek bele, mert felesleges. vagy - Annyira nagy titok, hogy minél kevesebb embert avattak be a kilétükbe.
 15. Hacsak ki nem derül, hogy végtére is az Erő szempontjából Anakin és Vader tényleg két különböző személy... de ne derüljön ki ilyesmi.
×
×
 • Create New...

Important Information