Hozzászólás ideje: Január 21.Jan. 21. Azért az nagyon kemény lenne, ha ebben az évben a Maxim behozná a kánon terén a magyarországi SW könyvkiadás lemaradását. Remélem, hogy hamarosan kapni fogunk egy címlistát, hogy mivel is terveznek erre az évre.
Hozzászólás ideje: Január 21.Jan. 21. Szerintem nem hozzák be. A tavalyi arányok. 12 kiadvány. Ebből 4 képregény kötet, 8 regény. A 8 regényből 4 kánon, 4 legendák volt. Szerintem idén hasonló arányra lehet számítani. Ha így kalkulálunk, akkor 24 kiadványból 8 lesz képregény, 16 regény. Az arányok ugyanazok, mint 2025-ben. A 16 regényből 8 legalább Legendák lesz - Új Jedi Rend, X-szárnyúak, esetleg egyéb Essential Legends újrakiadások. Én 8 kánon regényre számítok. Ha a Tempest Breaker szövegkönyvét is kiadják, akkor a Köztársaság Fénykora 3. fázisából 3 kötet van hátra. Maradt 5 hely egyéb kánon regény címnek. És ne feledjük, idén jön a Mandalőri és Grogu. Lehet, hogy lesz hozzá két kísérő regény, plusz számíthatunk felnőtt regény változatra. Ezek pl. 2026. második felében jöhetnek. Ha nem is számolunk ezekkel, akkor is csak 5 hely van egyéb kánon regényeknek. Eddig 10 regényt számoltam össze, ami kánon és nem KF. Ehhez jönnek még az idén megjelenő címek. Pl. az Outlaws regény, Roux Legacy regénye.
Hozzászólás ideje: Szerda 14:383 napja Szeptemberben egy új gyermekkönyv fog érkezni Kiersten White, az Obi-wanos Padawan írójától. Egy kicsit horroros lesz a történet.
Hozzászólás ideje: Szerda 17:452 napja A Mandó film újramesélése a fiataloknak november 17-én fog érkezni. (Szerintem az előzetes mellé végre felfedik a tie-in tartalmakat is, legalábbis remélem, mert eddig néhány kifestőn kívül nem igen tudunk róluk)
Hozzászólás ideje: Szerda 18:202 napja Én egyelőre egy Mandalorian Season 3 képregény adaptációnál többre nem merek számítani. Eddig nem volt jellemző a Mandoverzumos sorozatokra, hogy kiegészítő regényeket, képregényeket adtak volna ki hozzájuk. De ha most másképp lesz, annak csak örülni fogok.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:332 napja Én azért számítok egy felnőtt (vagy egy YA) változatra a filmadaptáció kapcsán, de a Mandó 3. évadának adaptálása is logikus lehet (bár ugye Boba ebben az esetben kimarad...). Amit még eltudok képzelni, az egy one-shot képregény Rotta főszereplésével, amiben megtudjuk, hogy miképp jut el a karakter oda, ahol majd mi a filmben látjuk majd. Az is lehet, hogy végül nem one-shot lesz, hanem mini. Könyvek tekintetében is kaphatunk meglepetést, bár mivel vajmi keveset tudunk a történetről és a karakterekről is, okosabbak később leszünk.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:382 napja Hát, nem tudom, hogy miért maradt ki eddig a Book of Boba Fett képregény adaptációja, de nekem már nem is releváns, hogy megjelenik-e valaha, mert megvettem a regényverziójának a magyar kiadását.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:562 napja 22 perccel korábban, Bence1997 írta:one-shot képregény RottaAz apja még big shot gengeszter volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.