Hozzászólás ideje: Január 21.Jan. 21. Azért az nagyon kemény lenne, ha ebben az évben a Maxim behozná a kánon terén a magyarországi SW könyvkiadás lemaradását. Remélem, hogy hamarosan kapni fogunk egy címlistát, hogy mivel is terveznek erre az évre.
Hozzászólás ideje: Január 21.Jan. 21. Szerintem nem hozzák be. A tavalyi arányok. 12 kiadvány. Ebből 4 képregény kötet, 8 regény. A 8 regényből 4 kánon, 4 legendák volt. Szerintem idén hasonló arányra lehet számítani. Ha így kalkulálunk, akkor 24 kiadványból 8 lesz képregény, 16 regény. Az arányok ugyanazok, mint 2025-ben. A 16 regényből 8 legalább Legendák lesz - Új Jedi Rend, X-szárnyúak, esetleg egyéb Essential Legends újrakiadások. Én 8 kánon regényre számítok. Ha a Tempest Breaker szövegkönyvét is kiadják, akkor a Köztársaság Fénykora 3. fázisából 3 kötet van hátra. Maradt 5 hely egyéb kánon regény címnek. És ne feledjük, idén jön a Mandalőri és Grogu. Lehet, hogy lesz hozzá két kísérő regény, plusz számíthatunk felnőtt regény változatra. Ezek pl. 2026. második felében jöhetnek. Ha nem is számolunk ezekkel, akkor is csak 5 hely van egyéb kánon regényeknek. Eddig 10 regényt számoltam össze, ami kánon és nem KF. Ehhez jönnek még az idén megjelenő címek. Pl. az Outlaws regény, Roux Legacy regénye.
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. Szeptemberben egy új gyermekkönyv fog érkezni Kiersten White, az Obi-wanos Padawan írójától. Egy kicsit horroros lesz a történet.
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. A Mandó film újramesélése a fiataloknak november 17-én fog érkezni. (Szerintem az előzetes mellé végre felfedik a tie-in tartalmakat is, legalábbis remélem, mert eddig néhány kifestőn kívül nem igen tudunk róluk)
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. Én egyelőre egy Mandalorian Season 3 képregény adaptációnál többre nem merek számítani. Eddig nem volt jellemző a Mandoverzumos sorozatokra, hogy kiegészítő regényeket, képregényeket adtak volna ki hozzájuk. De ha most másképp lesz, annak csak örülni fogok.
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. Én azért számítok egy felnőtt (vagy egy YA) változatra a filmadaptáció kapcsán, de a Mandó 3. évadának adaptálása is logikus lehet (bár ugye Boba ebben az esetben kimarad...). Amit még eltudok képzelni, az egy one-shot képregény Rotta főszereplésével, amiben megtudjuk, hogy miképp jut el a karakter oda, ahol majd mi a filmben látjuk majd. Az is lehet, hogy végül nem one-shot lesz, hanem mini. Könyvek tekintetében is kaphatunk meglepetést, bár mivel vajmi keveset tudunk a történetről és a karakterekről is, okosabbak később leszünk.
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. Hát, nem tudom, hogy miért maradt ki eddig a Book of Boba Fett képregény adaptációja, de nekem már nem is releváns, hogy megjelenik-e valaha, mert megvettem a regényverziójának a magyar kiadását.
Hozzászólás ideje: Február 4.Feb. 4. 22 perccel korábban, Bence1997 írta:one-shot képregény RottaAz apja még big shot gengeszter volt.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:195 napja A magyar megjelenésekkel kapcsolatban érdekelne, van-e valakinek bármilyen infója azzal kapcsolatban, hogy mikor lesznek előrendelhetők az új könyvek, képregények? Vagy egyáltalán valami hír a várható kiadványokról? Még múlt hónapban január vége lett kommunikálva, azóta viszont lassan a február is eltelik bejelentés nélkül. Szerkesztve: Hétfő 13:225 napja - niitoou
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:491 napja A maxim idei kánon regény kiadványai.Lamar Giles: Menedék – Egy Bad Batch regényJohn Jackson Miller: Az élő ErőAlexander Freed: A félelem álarca (A Birodalom uralma-sorozat 1.)Kwame Mbalia: Az Utolsó RendAdam Christopher: A gonoszság mestereSteven Barnes: Mace Windu Az üvegbolygóRebecca Roanhorse: A szakadék szélén (A Birodalom uralma-sorozat 2.) Szerkesztve: Tegnap 10:541 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:511 napja Várjunk csak, kiadják Rebecca könyvét is? Az a könyv idén szeptemberben lesz kiadva az amcsiknál.És kiadják a Thrawn képregényt is? Pedig az be se lett fejezve.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:191 napja Engem ezek közül csak a Finn regény érdekel igazából. Az tuti vásár.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:551 napja Én az Élő Erőt olvastam el még régen, valamint tavaly Christopher A gonoszság mesterét. Mindkettő tetszett. A többi hidegen hagy.
Hozzászólás ideje: Tegnap 12:131 napja Jó hogy említed. Ezért is furcsálom, hogy egy olyan könyv jönne még ki idén, ami szeptemberben fog csak megjelenni külföldön. A Legacy könyv meg a nyáron jön ki. Mondjuk az Outlaws regényt se adják ki, az meg már megjelent Amerikában. Érdekes a Maxim részéről.
Hozzászólás ideje: Tegnap 14:181 napja Elég kaotikus lett ez a kiadási terv. 1. Nem értem, miért kell elindítani a Fate of the Jedi sorozatot, (A Jedi sorsa), úgy hogy Az Új Jedi Rend nemrég indult el? Felesleges. Az olvasók nettóban semmit nem fognak érteni belőle. 2. A Thrawn: Szövetségek képregény adaptáció csak a regény első felét adaptálta. Én kivártam volna, míg befejezik. Ez mondjuk az eredeti kiadásban is hülyén nézett ki. 3. Sötét droidok elindul. De ki van hagyva a Star Wars és Darth Vader képregények egy-egy előtte játszódó kötete. Quests of the Force és az Unbound Force. Itt is ugyanaz lesz a probléma, mint az Új Jedi Rend és a Jedi sorsa esetében. A Köztársaság Fénykora harmadik fázis befejezése nagyon jó, örvendetes. A többi említett, kaotikus választást nem tudom hova tenni. Ennyire beleszólt a Disney? Ennyire megkavarta a jogtulaj a dolgokat?
Hozzászólás ideje: Tegnap 16:151 napja Te most itt három különböző témát hozol a kánon könyves topikba. Miért? A legendáknál már leírtad mi a véleményed, ide miért citálod be a Jedi Sorsát meg az Új Jedi Rendet? A képregényeknek sincs itt semmi keresnivalója.
Hozzászólás ideje: Tegnap 16:201 napja Ettől függetlenül még igaz amit ír. Tényleg kaotikus, és sok helyen érthetetlen miért épp ennek vagy annak a kiadása mellett döntöttek erre az évre a Maximnál.
Hozzászólás ideje: Tegnap 16:291 napja Igaz, de leírta a Legendsbe is ami oda tartozik. Itt felesleges újra leírni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.