Hozzászólás ideje: Péntek 14:482 napja Akkor felvetődik a kérdés, hogy a Maxim miért nem az eredeti címet írta ki.
Hozzászólás ideje: Péntek 14:502 napja De felvetődik az a kérdés is, hogy hogyan jelentheti be a magyar kiadó egy olyan Star Wars regénynek a magyarországi kiadását, aminek nemhogy még amerikai megjelenési dátuma sincsen hivatalosan, de hivatalosan ez a regény nem is létezik. Nekem ez egy anomália
Hozzászólás ideje: Péntek 14:592 napja Ez valóban jó kérdés, bár majd @Darth Revan9 felvilágosít erről: amikor a Köztársaság Fénykora még el se indult, a Szukits kapott egy listát a projektről, amiben elég sok minden volt (most gyorsan utánanéztem, Revan azt írta, hogy még a második fázisról is voltak benne infók). A Maxim is kaphatott ilyet a jövő évet illetően?
Hozzászólás ideje: Péntek 15:082 napja Nyilván én se szeretném beleélni magamat, de ha a Vernestrás könyv ott szerepel a listában, a Crystal Crown is ugyanúgy kéne szerepeljen (The Acolyte: The Crystal Crown). De nincs így. Most vagy tud valamit a Maxim vagy nem, de nekem ez nagyon gyanús, pláne, ha az ember utánanéz, hogy mi is a firebrands.
Hozzászólás ideje: Péntek 18:091 napja 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Ez valóban jó kérdés, bár majd @Darth Revan9 felvilágosít erről: amikor a Köztársaság Fénykora még el se indult, a Szukits kapott egy listát a projektről, amiben elég sok minden volt (most gyorsan utánanéztem, Revan azt írta, hogy még a második fázisról is voltak benne infók). A Maxim is kaphatott ilyet a jövő évet illetően?Lehetséges. Látok arra esélyt, hogy a Maxim már tudja, milyen regények jönnek.
Hozzászólás ideje: Péntek 19:111 napja 59 perccel korábban, Darth Revan9 írta:Lehetséges. Látok arra esélyt, hogy a Maxim már tudja, milyen regények jönnek.Szinte biztos, hiszen úgy néz ki, hogy a jövőre érkező Starfighter filmnek is kiadják a kifestőkönyvét (Art of Coloring: Star Wars: Starfighter).Amúgy hogy magáról a listáról is írjak egy rövidet: nem rossz, ugyanakkor fájó, hogy pl. a Legacy of Vader nincs közöttük (de úgy látom újabb Thrawn adaptációk igen...). Szerkesztve: Péntek 19:121 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 19:131 napja 1 perccel korábban, Bence1997 írta:Szinte biztos, hiszen úgy néz ki, hogy a jövőre érkező Starfighter filmnek is kiadják a kifestőkönyvét (Art of Coloring: Star Wars: Starfighter).Amúgy hogy magáról a listáról is írjak egy rövidet: nem rossz, ugyanakkor fájó, hogy pl. a Legacy of Vader nincs közöttük (de úgy látom újabb Thrawn adaptációk igen...).Lehet véleményezni a Galaxis meséi facebook oldalon és a moly.hu Maxim oldalán.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.