Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Akkor felvetődik a kérdés, hogy a Maxim miért nem az eredeti címet írta ki.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája De felvetődik az a kérdés is, hogy hogyan jelentheti be a magyar kiadó egy olyan Star Wars regénynek a magyarországi kiadását, aminek nemhogy még amerikai megjelenési dátuma sincsen hivatalosan, de hivatalosan ez a regény nem is létezik. Nekem ez egy anomália
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Ez valóban jó kérdés, bár majd @Darth Revan9 felvilágosít erről: amikor a Köztársaság Fénykora még el se indult, a Szukits kapott egy listát a projektről, amiben elég sok minden volt (most gyorsan utánanéztem, Revan azt írta, hogy még a második fázisról is voltak benne infók). A Maxim is kaphatott ilyet a jövő évet illetően?
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Nyilván én se szeretném beleélni magamat, de ha a Vernestrás könyv ott szerepel a listában, a Crystal Crown is ugyanúgy kéne szerepeljen (The Acolyte: The Crystal Crown). De nincs így. Most vagy tud valamit a Maxim vagy nem, de nekem ez nagyon gyanús, pláne, ha az ember utánanéz, hogy mi is a firebrands.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.