Hozzászólás ideje: Péntek 08:083 napja Ha jól emlékszem idénre volt betervezve a Legacy, amit amúgy már akkor furának tartottam, de a második Reign of the Empire is idénre volt pedig az csak most fog megjelenni, szóval az a tervezett lista eléggé optimista volt. Szerkesztve: Péntek 08:103 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 10:053 napja Igen, majd idővel. Idén jön még Az élő Erő, A Jedik próbái, A Birodalom uralma 1. kötete, a Gonoszság mestere, Mace Windu: Az üvegbolygó, a Menedék - Rossz osztag regény - , A Birodalom árnyai és Az Új Jedi Rend 4. könyve. Jövőre csúszik: A Vihartörö, A Birodalom uralma 2. könyve, Az utolsó Rend, További 2027-es alaptervek: A Birodalom uralma 3. könyv, egy High Republic könyv - valószínűleg a Cristal Crown, de náluk Firebrands címmel szerepel, a Wayseeker, a Low Red Moon (Outlaws regény), Princess and the Soundrel, Thrawn-trilógia éldekoros kiadás - itt nem tudni, hogy a kánon, vagy a Legendák trilógia lesz-e -, Új Jedi Rend 5-6, Legacy of The Force 1-4 (mivel el se tudják kezdeni, így nyilván az eleje is 2027 lesz, és elméletileg a legutóbbi listájuk szerint el akarnak menni a 4-ik kötetig) Tales from The Empire, Maul Vesztegzár újrakiadás, A Klónok háborúja regényváltozata újra kiadás, Külső Űr újra kiadás, Életre-halálra újra kiadás, Kenobi újra kiadás. Ezek alapján a 2027-es tervek is eléggé tömöttek. Persze ezeken még változtatnak.
Hozzászólás ideje: Péntek 10:093 napja Akkor 2025-ben 8 regényt tudtak kihozni. 2026-ra - ha a mostani frissítéseket tudják tartani - akkor idén 11 könyv lesz az eredmény. Most 2027-re 22 könyvcímet számoltam össze képregények nélkül. Ebből se tudnak szerintem mindent kihozni, biztos lesznek olyanok, amelyek átmennek 2028-ra.
Hozzászólás ideje: Péntek 11:033 napja 3 órával ezelőtt, Iqvi írta:A Legacyra gondolsz? Valószínű jövőre jön.Jó lenne, és annak ellenére is érdekel, hogy Bencének nem jött be.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.