Hozzászólás ideje: Július 18.Júl. 18. Egyetértek @Ody Mandrell-el. Az egyetlen lényegi különbség az igazából a marketing, bár nem is bánom, hogy most nincs akkora reklám bombázás mint amilyen volt a Szukits idejében. A kiadványok minősége az kb azonos mind a fordítás, mind pedig a nyomdai kivitelezés tekintetében.
Hozzászólás ideje: Július 18.Júl. 18. Viszont hatalmas köszönet illeti a Maximot, hogy átvette a kiadást.
Hozzászólás ideje: Július 18.Júl. 18. Szerző A Szukits-korszak is több szakaszra bontható. A 2010-es évek legelején brutális kiadói kedvezmények voltak, azt azért a Maxim nem fogja tudni überelni.
Hozzászólás ideje: Július 18.Júl. 18. 24 perccel korábban, Nute Gunray írta:A Szukits-korszak is több szakaszra bontható. A 2010-es évek legelején brutális kiadói kedvezmények voltak, azt azért a Maxim nem fogja tudni überelni.Hát ameddig megmarad az árkötöttségi törvény jóformán semmilyen mozgásterük nem lesz a friss kiadványok kedvezőbb áron történő értékesítésével kapcsolatban. Ha azt egyszer eltörölnék, akkor azért tudnának jobb kedvezményeket bevezetni. Az más tészta, hogy a mostani gazdasági és könyvpiaci helyzetben ez teljesen mást jelentene, mint amit a Szukits csinált régen.
Hozzászólás ideje: Július 18.Júl. 18. Új, "Twin Crossroads" kódnevű könyv jelent meg a Random House oldalán. Megjelenési dátum 2027. április 6-a. 288 oldalas könyvről beszélünk.https://www.penguinrandomhouse.com/books/568093/star-wars-twin-crossroads-by-random-house-worlds/
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. februárjában kiadják az eredeti trilógia könyvadaptációit hangoskönyv formában. Marc Thompson fogja narrálni a történeteket. Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. STAR WARS: A CELEBRATION címmel érkezik egy könyv Pablo Hidalgo és Anthony Breznican kettősétől, amely az első olyan könyv lesz, amely az 50 éves évfordulót fogja megünnepelni!
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. A STAR WARS ICONS: DARTH VADER könyv kinézete és egy kis betekintő: Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. A héten megjelent Eyes Like Stars című romantikus könyvhöz azt mondta Michael Siglain, hogy még további 3 különböző műfajba tartozó regény érkezik majd a jövőben.Például a szeptemberben érkező horror regény, a Hiding from the Dark (ez egy gyerekkönyv, amely a horror műfajába fog tartozni). Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. A Reign of the Empire trilógia zárókötete 2027. augusztus 10-én fog érkezni.Az utolsó könyv egyik szereplője Fennro Drogan lesz, aki a Galaxy of Heroes játékban is szerepel. A férfi a Ghormanról származik és a könyv egy része azon a bolygón fog játszódni. Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Az utolsó panel is végetért. Ennyi információ derült ki az írott tartalmakról. Úgy néz ki októberben sokkal okosabbak leszünk.
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Nos, ez az elmúlt évekhez megszokottan sovány lett. Kár, hogy a könyves részleg csupán ennyit csepegtet.Azért köszönjük szépen, @Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. 12 perccel korábban, Darth Revan9 írta:Nos, ez az elmúlt évekhez megszokottan sovány lett. Kár, hogy a könyves részleg csupán ennyit csepegtet.Ha terveznek tie-in tartalmakat a Starfighterhez, azt leghamarabb októberben fogjuk megtudni. Mivel még semmi hivatalos infónk nincs a filmről, nyilván nem itt akarnak spoilerezni. Amikor kijön végre az előzetes, utána jöhet róla az infó. Már persze ha készülnek ilyennel. Minden más esetben meg meglátjuk mit hoz a jövő. Szerkesztve: Július 24.Júl. 24. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Pár másodperce, Bence1997 írta:Ha terveznek tie-in tartalmakat a Starfighterhez, azt leghamarabb októberben fogjuk megtudni. Mivel még semmi hivatalos infónk nincs a filmről, szerintem októberre már okosabbak leszünk ezügyben. Minden más esetben meg meglátjuk mit hoz a jövő.A tie-in tartalmak elmaradtak - eddig - A Mandalori és Grogunál. Én számítottam volna, hogy lesz egy felnőtt regény, egy YA regény és a film felnőtt regény-változata.
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. 4 perccel korábban, Darth Revan9 írta:A tie-in tartalmak elmaradtak - eddig - A Mandalori és Grogunál. Én számítottam volna, hogy lesz egy felnőtt regény, egy YA regény és a film felnőtt regény-változata.Azért szerintem arra számítani lehetett, hogy a Mandó filmhez nem igen lesznek tie-in tartalmak, csak ilyen kifestők, meg olyan gyerekkönyvek, amik éppen hogy érintették a filmet.Eddig mindössze amely nagyobb volumen volt, az a film gyerekkönyv változata, de ezt is eltolták jövő őszre. Nem tudom, hogy felnőtt változat jönni fog-e.A Starfighter ebből a szempontból lehet más.
Hozzászólás ideje: Július 24.Júl. 24. Kár, hogy megszakítják ezt a hagyományt. Legalább a Mandalori és Grogunak lehetne felnőtt regény változata, ha már minden filmnek volt.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 2026. 07. 24. - 23:27, Bence1997 írta:Eddig mindössze amely nagyobb volumen volt, az a film gyerekkönyv változata, de ezt is eltolták jövő őszre.Tehát 2027 őszén adják ki egy 2026 májusban bemutatott film gyerekkönyv változatát? Az szép...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.